Makkelijk te bestellen

Goede service snelle levering

Top kwaliteit!

Erg fijne wok!

Hele fijne zaak

Mijn bestelling netjes ontvangen zeer fijne pannen met een mooie briefje erbij zeer tevreden over deze zaak kom zeker weer terug

• Wat kan beter? N.v.t.

Duidelijke website, up-to-date order- en voorraadstatus

We waren op zoek naar een nieuwe grillpan omdat de anti-aanbaaklaag van de oude Tefal grillpan hier en daar los is geraakt. Zelf hebben we al een aantal Demeyere pannen en daar zijn we heel blij mee. Uiteindelijk gingen we zoeken naar een goed en betaalbare grillpan. Toevallig was een grillpan van Demeyere Ceraforce in aanbieding bij Braadbaas. Dit was de eerste keer dat we online iets hebben besteld bij Braadbaas. Duidelijke website, up-to-date, snelle levering.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede opvolging en communicatie van bestelling tot levering

Duidelijke website en vlotte eigenzinnige communicatie over de status van de bestelling klopt als een bus! Ook na levering wordt er gevraagd of alles oké is, zonder opdringerig te zijn.

De Perfecte pan voor de enthousiaste thuis kok.

Prachtige pan in zowel gebruik als uiterlijk. Komt zijn beloftes na en is zo goed als non stick (mits correct gebruik) al jaren een fan van Demeyere.

Snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt

Uitstekende service

Uitstekende service en kwaliteit, en prima qua prijsstelling!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle service bij de hoogste kwaliteit.

Tevens kunnen de prijzen lager zijn dan bij vergelijkbare websites of de producent zelf. Meegeleverd tijdschrift nodigt uit tot lezen met interviews, recepten, productbeschrijving, prijspuzzel etc. De Le Creuset braadpan Flint en de Demeyere koekenpan Ecoline 5 Ceraforce hebben hun plekje gevonden (zie foto).

Goede prijs kwaliteitverhouding

Mooie messen, goede kwaliteit voor een top bedrag! ‘s-Avonds 18.30 besteld. Volgende dag al in huis!

Snel en netjes verzonden

Had een mooie pannenset besteld die keurig netjes en snel bezorgd werd en je wordt op een leuke manier op de hoogte gehouden in het proces. Ook het persoonlijke kaartje erbij geeft net even dat "klant is koning" gevoel! Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Dat doet de Braadbaas goed!

• Wat kan beter? N.v.t.

Het product dat ik heb besteld was op voorraad en is snel geleverd.

Uitstekend!

Ik ben enorm goed geholpen door de medewerkers van Braadbaas, waardoor ik nu een heel mooi cadeau voor mijn vriend heb!

• Wat kan beter? N.v.t.

Zoals je mag verwachten: perfect uitgevoerd en snel!

• Wat kan beter? Niets

gemotiveerd om het goed te doen

Braadbaas heeft verschillende keren contact opgenomen omdat ik zelf fouten dingen genoteerd had zoals mijn adres. Dit hebben ze netjes gedaan, waardoor de bestelling ook netjes en snel was geleverd. Thanx!

Super service!

Product was mooi verpakt en werd snel bezorgd!

Top . Geen klachten

Nog even contact gehad en snel reactie.

• Wat kan beter? N.v.t.

Zeer tevreden met dit topproduct

Wat een geweldige eenvoudig werkende messenslijper. Professioneel scherpe messen door supermakkelijk de slijpschijven langs het mes te halen. En met de extra uitbreiding het ultieme te bereiken. Scherp X Scherper X Scherpste V

Veel producten op mooie website

Veel producten op een professionele website. Prijzen zijn concurrerend en snel en goed verpakt verzonden. Zeker voor herhaling vatbaar om hier nogmaals te bestellen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Alles perfect en volgens afspraak

Alles was volgens afspraak, geleverd op de afgesproken datum . Geen enkele negatieve opmerking .

• Wat kan beter? Niets

Geweldig mooie messenslijper cadeau gedaan

De HORL3 messenslijper cadeau gedaan aan mijn man en zijn er allebei enorm blij mee. Het ziet er mooi uit, doet het hartstikke goed. Laten inpakken door Braadbaas en dat zag er ook wel top uit. Er staat ook al een volgende item klaar op de wenslijst.

• Wat kan beter? N.v.t.

Deze Braadbaas snapt het!

Mooi assortiment, de goeie merken, goed geprijsd en snelle levering!!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle service met een glimlach

We hadden een sifon nodig. Braadbaas heeft een genoeg en kan leveren uit voorraad. De levering was snel. De mailtjes die worden gestuurd om voortgang te melden, zijn leuk. Het product is geheel conform wens

Fijne communicatie

• Wat kan beter? Alles top

In de avond een bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd met persoonlijk handgeschreven bedankje erbij. Hier ga ik absoluut vaker bestellen.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.