Zeer positieve eerste ervaring met Braadbaas

Goede website, interessante aanbiedingen en vooral zeer snelle levering, dag nadien, naar België. Heel tevreden klant! Dankjewel!

Prima shopbeleving

Heldere website met uitgebreide productbeschrijving, scherpe prijsstelling een vlotte levertijd en al toefje een persoonlijke attentie wat zeer door mijn jongste zoon de chef kok in spé gewaardeerd werd. Kortom helemaal top.

Superfijne ervaring met Braadbaas

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling hebt geplaats bij Braadbaas. Je wordt goed (en op een leuke manier) op de hoogte gehouden van de status van je bestelling/levering. Levering ging snel/correct en was zeer goed verpakt! Gewoon zoals je van een webshop zou kunnen en mogen verwachten...... klasse! Ik kan iedereen deze webshop dan ook zeer aanbevelen!! Mijn volgende bestelling (en) ga ik zeker opnieuw hier plaatsen. Bedankt heren van Braadbaas.

Mooie handige slijper

Na even twijfelen en vergelijken, ik toch toch voor deze Horl slijper gekozen. Er zijn verschillende webshops wat deze aanbieden maar mijn keuze was voor Braadhaas. Mooie duidelijke website en keuze uit vele producten. Verzending verliep mooi vlot. Ik zou er zeker opnieuw kopen. Aanrader !

Uitstekende service

Toen in eerste instantie de betaling niet was gelukt, attendeerde Braadbaas mij dat er iets fout gegaan was en kreeg ik prompt 5 euro korting op mijn bestelling. In de tweede instantie ging alles goed en werden de pannen op tijd bezorgd.

• Wat kan beter? Eigenlijk niks

Goede kwaliteit en service

Website geeft al duidelijke uitleg over producten en verschillen. Gunstige prijzen t.o.v. andere online kookwinkels. Voortreffelijke service. Snelle reactie per mail en binnen no time mijn per abuis meerdere accounts samengevoegd, en mijn vergeten kortingsbon alsnog verrekend. En dan de pannen: prachtige juwelen. Werd al blij toen ik ze uit de doos haalden. Wat een verschil met bakken op mijn inductieplaat i.v.m. de pannen die ik had. Ik kan Demeyere 7laags aan iedereen aanbevelen. Hoewel ik ook snap dat dat niet voor iedereen is weggelegd. Ja vanaf 24cm zijn de pannen heel zwaar. Maar staan daarmee ook stabieler en kwestie van wennen. Ook het aanbakken, wat staat beschreven, is een kwestie van de pan leren kennen.

Prachtige pan, goede prijs. Had hem snel in huis Top

Supersnelle service

Duidelijke website en product omschrijvingen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede en vooral duidelijke website. Wordt goed op de hoogte gehouden en de bestelling was ook zo binnen... wij kunnen weer lekker koken ;)

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima bedrijf waar zeker meer zal kopen.

Zeet snelle levering, komt afspraken na kwa bezorgservice. Volgende dag in huis. Product voldoet aan de verwachtingen, en voor een goede en reële prijs. Ik zal hier zeker vaker profucten kopen!! Niks op aan te merken hoe Braafbaas hun klanten bediend!.

Super bedrijf!

2 pannen gehaald bij jeroen van braadbaas, Een gietijzeren koekenpan en braadpan van skottsberg. De koekenpan had een fabrieksfoutje dat de hendel niet goed vast zat Mailtje gestuurd, snelle reactie en na een dag werd er al een nieuwe gestuurd! De braadpan is al gebruikt en is een topper. Goede circulatie van het vocht voor een heerlijk stoofpotje geschikt voor op gas / oven / bbq. Kortom een beste zaak met klantvriendelijkheid En een goede service

• Wat kan beter? N.v.t.

Beste koop van de laatste maand

Snelle, gebruiksvriendelijke en ergonomische waterkoker met een super speels en chique design

braadpan

keurig bezorgd.

• Wat kan beter? N.v.t.

Had nog nooit van deze naam gehoord, maar alles is prima verlopen. Het is nu nog afwachten hoe lang deze koekenpannen het gaan doen. De prijs is best wel hoog maarr is dan wel een betere kwaliteit als je de pan in de hand hebt.

Zeer positief en aangenaam

Product zoals omschreven en foto identiek

• Wat kan beter? N.v.t.

Nog mooier als op de foto

Een grote snijplank besteld, hij is werkelijk prachtig! Daar kan ik wel mee voor de dag komen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede service en vriendelijke medewerkers prettig om te winkelen en de goedkoopste

• Wat kan beter? Diepere pan.

Snel en correct

Snel geleverd product. Goed verpakt.

Snelle levering!

Snel en netjes verpakt geleverd.

Top service!

Snel levering, mooi ingepakt…. Alles top

Mooie winkel, vriendelijk personeel

Duidelijke site, goede prijzen, snel besteld en na een telefoontje kon ik mijn mes ophalen in de winkel ipv opsturen. Zeker een aanrader voor je bbq spulletjes. Ze hebben een groot assortiment .

Niks mis mee

Snelle levering, prima kwaliteit voor een prima prijs.

• Wat kan beter? N.v.t.

Top en netjes verpakt afgeleverd

Alles netjes ontvangen zoals verwacht

• Wat kan beter? N.v.t.

Very happy with my choice

A lot of healthy choice for cooking. Fast delivery, Would recommand!!

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.