Product voldoet aan de verwachtingen, slimme toevoeging van informatiefolder. Eén verbeterpunt is dat de verwachte leverdatum beter gecommuniceerd kan worden.

• Wat kan beter? Communicatie verwachte leverdatum

Proline pannen

2 x proline pannen gekocht met leuke korting Pannen werken erg goed en snel geleverd

Zoals ik al heb gezegd, in één woord fantastisch!

• Wat kan beter? N.v.t.

Bakt mijn eitjes mooi en smakelijk

Zeer goed product

• Wat kan beter? Niet

Prima service!

Op zoek naar een koekenpan stuitten wij op de site van Braadbaas. De leuke stijl sprak ons zeer aan en ook niet onbelangrijk hun scherpe prijs, onder de adviesprijs!

• Wat kan beter? N.v.t.

Ziet er allemaal uitstekend uit

Zeer snelle levering. Solide product. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Aantrekkelijke website

Veel informatie te vinden op internet, maar heb voor Braadbaas gekozen vanwege de prettige tekst, duidelijke informatie en professionaliteit die de website uitstraalt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel geleverd en netjes ingepakt. Ook een mooie blad bij met wat recepten. Gelijk de goulashsoep gemaakt, HEERLIJLK!

• Wat kan beter? N.v.t.

Top: snelle levering en persoonlijke touch

De website is duidelijk, ik kon makkelijk vinden waar ik naar op zoek was en na het plaatsen van de bestelling was de levering snel. Er zat ook een persoonlijk geschreven briefje bij wat ik erg kan waarderen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Super fijne winkel en snelle verzending

Braadbaas is een super fijne winkel en alle artikelen worden heel snel verzonden en heb je eigenlijk de volgende dag al in huis. Leuk persoonlijk kaartje bij je bestelling.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering en product zoals aangekondigd

Blij met de service, het product en de levering!

• Wat kan beter? N.v.t.

Altijd snel en betrouwbaar.

Zoals gewend, ook nu weer mijn Skottberg pan de volgende dag geleverd. Prima sevice en daarbij een leuk eigen magazine.

Helemaal top

Mooie pannen laten bezorgen, zelf een kaartje die de heren zelf hebben geschreven. Uitstekende service!!!

alles zeer correct verlopen

zeer vriendelijke service ook als je je adres vergeet in te vullen :) alles correct verlopen, ik vul dit soort dingen nooit in maar omdat het zo snel geleverd werd en ze zo correct zijn doe ik het deze keer wel

• Wat kan beter? volgens mij niets

Demeyere Apollo 7 wokpan: Je nieuwe beste vriend!

De Demeyere Apollo 7 wokpan is niet zomaar een pan, het is je nieuwe beste vriend in de keuken! Als je ooit hebt gedacht dat inductiekoken je de charme van een gasvlam zou ontnemen, dan bewijst deze pan het tegendeel. De warmteverdeling is zo perfect dat je groenten aan de zijkanten net zo knapperig wokt als in het midden. En na gebruik? Even een zwiep in de afwasmachine en klaar. Het enige nadeel is de prijs, maar zoals mijn oma altijd zei: "Goed gereedschap is het halve werk!" Plus, hij gaat langer mee dan de gemiddelde pan. Pluspunten: - Uitstekende warmteverdeling - Geschikt voor inductie - Niet-plakkend en makkelijk schoon te maken - Duurzaam, gaat vermoedelijk levenslang mee Minpunten: - Aan de dure kant Deze pan maakt van elke maaltijd een klein feestje, zonder dat je na afloop uren in de keuken hoeft te poetsen. Wat wil je nog meer?

Gewoon goed

Super kwaliteit doet wat het moet doen.

Prima spul, bestelproces rommelig

Prima merk spullen. Verkeerde snijplank geleverd gekregen. Vervolgens verkeerd retour label gekregen, waardoor retour zending op eigen adres terug kwam. Nu voor tweede keer retourzending naar post nl punt brengen (is 10 km ritje). De goede snijplank wel snel ontvangen.

• Wat kan beter? Afhandelen bestellingen

Prachtige pannen cadeau kunnen geven!

De bestelling ging snel, kwam op tijd en de communicatie hierover was prima!

• Wat kan beter? Niets

Mooie duidelijke website. Snelle levering, mooi stevige verpakking. Ben erg tevreden over mijn aankoop. Ik bestel volgende keer graag weer bij Braadbaas!

• Wat kan beter? Ik zou het niet weten

Service zoals het hoort te zijn!

Snelle en nette levering tegen een mooie prijs. Er bleek iets mis met het artikel, ook dit werd snel en netjes opgelost. Een bedrijf wat nog persoonlijke service levert en geeft om wat ze doen. Zeer aan te raden.

• Wat kan beter? N.v.t.

Keurig netjes verstuurd met vriendelijk jaartje erbij dag na bestelling.

Dag na bestelling ontvangen, keurig netjes verpakt met vriendelijk kaartje erbij waardoor online aankoop persoonlijk voelt. Zal zeker vaker bij Braadbaas gaan bestellen

• Wat kan beter? N.v.t.

Fijne braadpan, stevig maar niet zwaar.

Prima braadpannetje.

Kan niet beter

Snelle verzending en goed op de hoogte gehouden Vriendelijke mensen

100% Aanrader

Op zoek naar een goede braadpan kwam ik op jullie site terecht.... De site is makkelijk en er is veel keus, Grappige beschrijving rondom producten. Bestelling is snel verstuurd, goed verpakt. De pan inmiddels gebruikt. Het is een mooie pan om te zien en super fijn in gebruik. We hebben het vlees aangebraden en daarna de pan in de oven gezet....super handig. De pan heeft daar naast een levens lange garantie. Ik denk dat er binnen kort meer pannen in huis komen u

• Wat kan beter? N.v.t.

Het hele proces, van keuze van het artikel tot en met de aflevering verliep zoals beloofd. Het inwijden was ook een prima ervaring met een geweldig resultaat! In een woord : Top!

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.