Snelle levering, uitstekend product

Horl 3 knife sharpner gekocht. Super snel geleverd. Veel opties en extra’s op voorraad dus alles wat ik nodig heb te vinden in één shop.

Product goed, levering minder

Op website stond dat product op voorraad was. Bleek vrijwel direct na bestelling niet zo te zijn. Vervolgens miste in ene pro actieve communicatie over nieuwe levering.

• Wat kan beter? Koppeling inventaris en webshop up to date houden. Specifieker zijn in communicatie over nieuwe levertijd.

Twee pannen besteld, alleen kwamen beschadigd aan. Ik kon de pannen retour sturen en kreeg nieuwe onbeschadigde set retour.

• Wat kan beter? Meteen onbeschadigde set versturen

Keuken bazen!

Goeie prijzen, snelle levering en goed gecommuniceerd. Gewoon zoals het hoort

Supersnelle service

Ik bengel op Le creusetcennhetvassirtiment is groot bij braadbaas

• Wat kan beter? Inpakken

Snel en kwaliteit

’s avonds besteld, volgende dag in huis . Goed verpakt met nuttige info.

• Wat kan beter? N.v.t.

Steakmessen besteld, hele mooie kwaliteit. Er was wat onduidelijkheid, is gelijk opgelost! Tevreden klant!

Heel tevreden

Bestelling was sneller geleverd dan verwacht. Goed ingepakt en mooie kwaliteit

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering, goede instructies voor RVS bakpan....

Snelle levering, goede instructies voor RVS bakpan.... mooie Demeyere 5 RVS pan voor een goede prijs.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goederen waren zeer goed verpakt.

Super positief, leuk dat er een persoonlijke touch wordt gegeven aan de verzending

Goed en vlot geregeld, degelijk verpakt zodat producten heelhuids door de bezorging heen komen. Dikke prima wat mij betreft

• Wat kan beter? Zou het niet weten

Kwaliteit voor de juiste prijs

Netjes verpakt en op tijd geleverd. Super tevreden met peper en zout stel van het merk peogeot.

Prima wok & prima prijs

Deze wok houdt de warmte goed vast en werkt prima op inductie. De hoge rand vind ik zelf heel fijn, je kunt er een behoorlijke portie eten in kwijt. Aanrader!

• Wat kan beter? Niks

Een zeer betrouwbare online webshop die gaat voor kwaliteit en goede service!

Zeer betrouwbare webshop. Produkten worden keurig ingepakt en zelfs voorzien van een persoonlijke boodschap. Raad iedereen aan die voor kwaliteit en service gaat hier zijn of haar keukenspullen te bestellen! Zeer tevreden online klant!

• Wat kan beter? N.v.t.

Betrouwbare leverancier, snelle levering, goede producten en komen afspraken na

Forged messen, Forged snijplanken en Dirty Jack kookdoek gekocht met Black Friday tegen zeer mooie kortingen. Snijplank Large was niet meer op voorraad en is in Januari nageleverd tegen de mooie kortingsprijs van Black Friday. Goede communicatie via chat, luxe producten tegen aantrekkelijke prijzen en zeer snelle levering. Kan Braadbaas zeker aanbevelen!

• Wat kan beter? Betere voorraad indicatie op Website

Kwaliteit en goede service!

Braadbaas geeft goed advies en het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit.

• Wat kan beter? N.v.t.

Fijn product. Snelle levering.

Product voldoet aan verwachting. Het was goed verpakt en snel geleverd. Doordat het een aanbieding was, was de prijs ook gunstig.

In 1 woord fantastisch

Wist niet dat we zo’n mooie zaak in de buurt hebben. We gaan snel eens langs om de zaak te bewonderen Het product set zout en pepermolen ziet er fantastisch uit en werkt uitstekend. Deze set zal worden gebruikt in SF in de USA

Erg mooie fijne pan

Een hele mooie fijne pan. Als je deze goed heet laat worden kun je er heel fijn mee bakken. De ingrediënten behouden ook de smaak. Van een eitje tot vlees bakken het gaat allemaal om in deze pan klaar te maken. Ook een hele snelle levering. En prima services. Ze houden je per mail goed op de hoogte waar je bestelling is.

• Wat kan beter? Nee

Supersnel!

Mijn bestelling supersnel ontvangen

snelle levering, top service, goeie producten

snelle levering, top service, goeie producten

Snel en accuraat

Het bestelde mes was binnen twee dagen in huis. Kwaliteit was zoals geadverteerd. Wat wil je nog meer?

• Wat kan beter? N.v.t.

Supersnel geleverd en tot die tijd goed op de hoogte gehouden over de levertijd.

• Wat kan beter? N.v.t.

Veel bestelgemak, en zorgeloze levering top!

Veel bestelgemak, goede prijs kwaliteit

• Wat kan beter? Kan zo niets bedenken

LOVE my pots and great customer service

I received two orders; one was just as I needed it and I am so happy with the products. The other order had a minor flaw, but the customer service answered me right away and was so easy and helpful to deal with. They made returning and getting a new product so easy. I am so grateful and would be happy to order again.

• Where can we improve? N/A

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.