Snelle levering, mooi product

Ik bestelde de horl en kreeg hem de volgende dag al in huis.

Helemaal top

Pannen van DUCQ gekregen, geweldig..

Uitstekend pannetje

Vlees smaakt vele malen beter

• Wat kan beter? N.v.t.

Perfect verstuurd, snel. Leuk jong bedrijf.

Artikel aangeschaft en werd snel verstuurd met een persoonlijk berichtje erbij. Heel attent. Tevens Braadbaas magazine wat inzicht geeft in het bedrijf en de jonge ondernemers. Leuk! Ga snel weer wat bestellen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima pannen en goede service

Heb voordat ik overging op pannen van Demeyere heb me goed verdiept in de juiste manier van bakken en dat werkt zo bakt het eten niet aan Het zijn prima pannen en behouden lang hun warmte ben zeer tevreden Miste bij de bestelling alleen de pakbon en miste de wok bij de bestelling en dat was lastig te herleiden Ik had snel antwoord van de braadbaas over de wok ook op andere vragen krijg je een helder en duidelijk antwoord

• Wat kan beter? Mis de pakbon bij de bestelling

Onze eerste aankoop bij braadbaas, alles liep als een haas !!

Heel vlotte bestelling en geleverd, én dan maak je het pakket open wordt je persoonlijk aangesproken en het goede gewenst met de levering !! Ook vragen ze om eerlijkheid als er strubbels zijn, top toch ! Super deze service.

Goed contact, snelle levering

Goed contact met de braadbazen, levering had iets vertraging door leveringsproblemen, maar toen levering binnen was is er direct weer contact geweest en is de bestelling de volgende dag

Snel en netjes geleverd met een persoonlijke touch!

Heb een mooie Forged messenset voor een aantrekkelijke prijs besteld die de volgende dag al goed verpakt werd bezorgd, met in de doos een persoonlijk bedankje. Zeer positieve ervaring!

Heerlijk.

Goede prijs. Perfecte merken en snelle verzendservice. Toppie.

Mooie website

Erg fijne website met mooie en kwalitatief goede producten. De snelle levering maakt het af. Zeker weer bestellen als ik wat nodig heb.

Prima levering

Spullen snel en simpel besteld. Geleverd volgens afspraak met persoonlijke groet op kaartje. Leuk.

Heel erg tevreden

Snelle levering en het product was precies zoals verwacht. Aanrader om hier te bestellen!

Fantastisch!

Alles was snel en top kwaliteit

• Wat kan beter? Niets

Super ervaring

Top op alle vlak. Communicatie, opvolging, logistiek, mooie verpakking. Wij bestellen nog!

Prima verlopen order proces

Mooie Demeyere koekepan gescoord voor een goede prijs. Uitstekend verpakt en onbeschadigd aangekomen de volgende dag zoals beloofd. Wat wil een mens nog meer.

• Wat kan beter? mag van mij wat formeler, hou niet zo van popiejopie gedoe.

Mooie site met goede producten en een persoonlijke briefje maakt het nog een betere ervaring

Nette snelle levering!

Nette bbq

Overzichtelijke site - mooie producten

Super snel geleverd ... fijn voor vaderdag en het pakpapier was top

• Wat kan beter? N.v.t.

Alleen al mooi om naar te kijken

Een prachtig cadeau, een forced uitbeen mes met een olijfhouten grip. Een prachtig mes met een passend lederen etui. Niet alleen een pronkstuk en mooi om naar te kijken, maar ook een fijn mes om mee te werken!

Wauw prachtige messen

Makkelijk te bestellen! Overzichtelijke site!

• Wat kan beter? N.v.t.

Always a happy customer @ Braadbaas!

I discovered Braadbaas about a year ago and I'm so happy I did! Great selection, competitive prices, and so friendly.

• Wat kan beter? nothing

Uitstekende communicatie en snelle levering

Komt belofte na

• Wat kan beter? N.v.t.

Fantastisch mooi en goede service

Wij hebben een middelmaat en grote plank besteld en jeetje wat fantastisch mooi! 1 van de 2 was helaas beschadigd, maar binnen een werkdag kregen we bericht dat er een nieuwe werd opgestuurd. Zo hoort het, maar mag je zeker niet vanuit gaan tegenwoordig. Dit bedrijf weet hoe ze met klanten horen om te gaan. Wij raden Braadbaas zeker aan!

Dikke prima!

Snelle levering. Prima kwaliteit!

Goed geweldig

Kwaliteit en snelle levering

• Wat kan beter? Het is goed zo

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.