Snelle levering. Goed en veilig verpakt.

Snelle levering. Goed en veilig verpakt.

snel en zorgvuldig verpakt

Snelle verzending

Goed en vriendelijk contact

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering en prima aanbieding

Actuele producten zijn voorradig en prima geprijsd. De levering ging snel en was professioneel verpakt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede site met scherpe prijs

Opzoek naar een nieuwe koekenpan en uitgekomen bij Braadbaas. Scherpe prijs met duidelijke informatie. Op tijd geleverd en nog met een leuk kaartje en magazine erbij. Zeer tevreden

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering, mooi verpakt. Dat kan niet anders dan 10/10 scoren.

Top van begin tot eind

Snel verzonden, perfect verpakt en leuk dat er een persoonlijke boodschap bij was. Ik voelde me echt gezien als klant, ook al was het op afstand gekocht. Echt een aanrader, volgende bestelling is weer hier!

• Wat kan beter? N.v.t.

Deze voldoen aan onze eisen om mee te koken en te bakken, alle pannen die we daarvoor gebruikte vallen in t niet . Hadden daarvoor al twee braadpannen bij jullie gekocht, deze pan is weer een goede aanvulling. Top.

snelle nette levering

fijne site en snelle levering. Persoonlijk berichtje met leuk magazine. Al met al een excelentte service

Fijne pannen

Fijne pannen

Goede kwaliteitspannen

Goede producten, goed verpakt, snelle levering. Prijs aanzienlijk goedkoper dan andere websites

• Wat kan beter? N.v.t.

Top de beste die ik kocht tot nu toe

Heel fijne pannen om mee te kokkerellen ook voor de gewone (hobby( kok

• Wat kan beter? Niets geweldig

Goeie website, vriendelijke service

Levertijd ietsje langer, maar heel fijn opgelost.

• Wat kan beter? Levertijd

GEWELDIG!!

De pannen van Demeyere zijn zo fijn in gebruik: 2 handvatten, licht van gewicht, makkelijk te reinigen. Waarom heb ik deze pannen nu pas? Mijn bestelling was zorgvuldig verzonden!

snelle service

Mooie spullen en snel geleverd.

• Wat kan beter? N.v.t.

Makkelijk te bestellen, duidelijke website en ruime keus in prima producten!

Handig

Snelle levering stevige verpakking

Erg blij met deze pan!

Demeyere blijft een fantastrisch merk en zal binnenkort ook een van de andere pannen van hun bestellen bij de Braadbaas

• Wat kan beter? N.v.t.

Onze tweede bestelling na doorslaand succes van de eerste

Demeyere pannen hebben het helemaal gemaakt in ons huishouden en de Braadbaas levert ze met een fantastische en snelle service

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering en super uitleg!

Op zoek naar gietijzeren pannen bracht met bij Braadbaas. Wat een fantastische website met super uitleg. Een aanrader! Ik vrees dat ik nog wel meer dingen ga bestellen....

• Wat kan beter? N.v.t.

Wat een mooie en goede spullen

Alles was perfect, site, communicatie, levering. Top.

• Wat kan beter? Niets

Snelle levering!

Ik werd netjes op de hoogte gehouden dat 1 deel van de bestelling niet voorradig was. Ik kom daarvoor aangeven of er haast bij was, dat vond ik erg prettig!

Kwaliteit voor een mooie prijs

Besteld wel duurde de levering 2 dagen te lang maar verder super goed bedrijf.

• Wat kan beter? Levering

Prima levering en geweldige messen.kado voor kleinzoon die een koksopleiding volgt.

Snelle levering en geweldige messen.

• Wat kan beter? Niks

zeer fijne service

zeer fijne service en goed ingepakt product. Verdendtijd was alleen langer dan vooraf aangegen (ivm niet leverbaar product). Tip om dit wel na te mailen, zodat je weet waar je aan toe bent

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.