Vlot bezorgd

Prachtige bestekcassette, heel blij mee!

• Wat kan beter? N.v.t.

Vlotte afhandeling van de bestelling en snelle levering

Ben zeer tevreden met de service, het artikel was ook zorgvuldig ingepakt. Bedankt

• Wat kan beter? N.v.t.

Door de gekke dagen duurde het langer dan verwacht, daarbij voor een dichte deur in Maassluis gestaan. Misschien verstandig om bijzondere sluitmomenten ook op de site te vermelden. Naar aanleiding van een vorige aankoop ben ik wel fan geworden.

• Wat kan beter? Communicatie

De Horlset is geweldig, messen zijn vlijmscherp. En de kaasplank met de mesjes een mooie aanwinst.

Mooie producten, snelle levering

Doen wat ze beloven.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede producten en goede service

Goede kwaliteit in de breedste zin.

Snel en goed

Prima spullen en snelle reactie als je hulp nodig hebt

Snelle levering , mooie producten

Erg tevreden. Artikelen zoals omschreven. Goed verpakt en snel geleverd. Eerste keer ook leuk op bijgevoegd kaartje mijn naam en de naam van de persoon die het ingepakt heeft. Geeft een extra persoonlijk tintje met uitpakken

• Wat kan beter? N.v.t.

Erg blij met mijn mooie nieuwe pannen

Ik moet nog een beetje oefenen het gaat toch net wat anders dan met pannen met een antiaanbaklaag maar ik ben er super blij mee!

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede spullen, goede prijs en snelle levering

Als ze niet direct kunnen leveren houden ze je heel netjes op de hoogte.

Top pannen voor een strakke prijs.

Zo super blij met mijn Demeyere RVS koekenpan dat ik voor mijzelf en de buren nog meer maten heb besteld. Nooit meer smerige anti-aanbak laagjes. Ik hoef nooit meer een nieuwe pan te kopen. Super fijn.

Prachtige pannenset

Koekepannenset rvs ziet er prima uit. Past mooi in onze nieuwe keuken. Straks misschien ook nog een nieuwe braadpan van Demeijere erbij en alles is compleet.

Goed telefonisch advies en levering conform verwachtingen

Goed telefonisch advies en levering conform verwachtingen

Super! Kan niet beter!

Geweldige, snelle, nette levering!

• Wat kan beter? Nuets

Snel, verzorgd, duidelijk, betrouwbaar, kwaliteit.

Ik heb onlangs een set pannen besteld bij Braadbaas en ben zeer tevreden over het hele proces. Het bestellen ging soepel, de verzending was snel en alles was netjes verzorgd. Wat echt opviel, was de vlekkeloze communicatie. Duidelijke updates en alles zoals beloofd. Kortom, een aanrader voor iedereen die kwaliteit en goede service zoekt!

• Wat kan beter? N.v.t.

goed spul voor een redelijke prijs

Japanse kwaliteitsmessen die toch betaalbaar zijn, een aanrader

Goede webshop

Top product en snel gelever6

• Wat kan beter? N.v.t.

Een website met een grote gunfactor.

Via Bol naar jullie site geklikt. Sprak me direct aan. Grappig catchy en persoonlijk. Ook de up to date mailtjes zijn te leuk. Super snel geleverd. Fijn apparaat staat nog leuk ook in de keuken.

Super mooie kwaliteit pannen

Duidelijk en goede communicatie

Enthousiast bedrijf

Mijn bestelling werd keurig verpakt, snel geleverd. En de prijs was scherp evenals het bestelde mes :)

• Wat kan beter? N.v.t.

Na bestelling werd ik gelijk geïnformeerd dat het bestelde artikel niet voorradig was. Levering was ondanks deze melding toch binnen de aangegeven 2-5 werkdagen. Zeer tevreden over de communicatie en blij met de aangeschafte koekepan.

Goede stijl

Ik vind de benaderingswijze van Braadbaas erg fijn. Ik kan de informelere communicatie wel waarderen. Goede service als je om hulp vraagt en de producten zijn naar wens afgeleverd.

• Wat kan beter? Levertijd was na bestelling moeilijk terug te vinden

Mooie pannenset,snel geleverd

Snelle bezorging van de pannen,mooie aanbiedingen,leuk verpakt met een tekst van braadbaas.

Aankoop Messenslijper

Snelle levering, en een topproduct.

• Wat kan beter? N.v.t.

Voor de eerste maal besteld en op 1 dag geleverd prachtig.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.