Prima service..

Van een pan was de bodem bol gaan staan. Zonder problemen een nieuwe geleverd.

Matig

Duurde langer dan aangegeven en er werd gezegd dat de pan niet als kado ingepakt kon worden terwijl deze in een vierkante niet al te grote doos zat. Dat was jammer want het was als een kado bestelt maar te laat geleverd en niet ingepakt.

• Wat kan beter? Besteltijd juist aangeven

Goed bereikbaar, mooie producten tegen een mooie prijs!

Zijn telefonisch goed bereikbaar, geven betrouwbare informatie, zijn zeer klantvriendelijk. Kwalitatief hoogwaardige producten tegen een zeer redelijke prijs. En ze zijn ook nog eens attent! Ik beveel hen van harte aan.

Kwaliteit producten

De pan van Deymere en elektrische peper en zoutmolens zijn van fantastische kwaliteit en voldoen meer dan verwacht! Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Levering volgens afspraak, niets op aan te merken: Braadbaas aanrader!

Super service

Denk wel de netste webwinkel van Nederland. RVS pan besteld, deze bleek niet goed. Binnen een paar uur is er een nieuwe opgestuurd. Nu kunnen we na wat begeleiding van de Braadbaas heerlijk bakken en braden

• Wat kan beter? N.v.t.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Het prettige van deze webwinkel is dat deze jongens als vertrekpunt kwaliteit hebben genomen. Je ziet het niet alleen terug aan de items die zij verkopen, maar ook in de service. Een kaartje, een boekje over onderhoud, etc. Het is dat hun product zo duurzaam is, anders zou ik er snel weer wat kopen.

• Wat kan beter? Stofvrije doek voor het inbranden van gietijzer.

Productomschrijving op de site klopte waardoor ik een goede keuze kon maken

Dit bedrijf leverde wat het beloofde; vlotte levering in een degelijke verpakking en tegen een redelijke prijs.

• Wat kan beter? N.v.t.

Fijn bedrijf met mooie producten.

Uitstekend assortiment. Goede uitleg van producten Levering goed gecommuniceerd en degelijk verpakt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Ik ben heel blij met mijn nieuw demeyere pannetje. Snelle vriendelijke levering!

Top pan

Wat een prachtig pan. Heerlijk om mee te braden, baken enzovoorts. Heel snel geleverd in goede verpakking. Een echte aanrader.

• Wat kan beter? N.v.t.

Fijn dat levering zo snel kon!

Schitterende pan

Een Demeyer 7 gekocht. Goed verpakt geleverd, snel en met duidelijke instructies. Ik vond in de uitgebreide informatie op de site handig bij het maken van de keuze voor een behoorlijk dure pan. Precies wat ik er van verwachtte. Nu kijken of dat de komende 30 jaar zo blijft.

• Wat kan beter? N.v.t.

Eerste ervaring is zeer goed

Kwam Braadbaas tegen toen ik een koksmes zocht en de eerste ervaring is meteen zeer goed. Een goede prijs en snelle levering dus meteen top!

• Wat kan beter? Tot nu toe niets

Erg blij mee!

SMEG waterkoker en SMEG broodrooster waren een sjieke cadeau voor Moederdag!

Mijn vrouw is harstikke blij met haar nieuwe messen.

Mijn vrouw is ontzettend blij met haar nieuwe messen die ik voor Moederdag heb besteld. Ze zijn scherp, van hoge kwaliteit en precies wat ze nodig had in de keuken. Een geweldig cadeau waar ze elke dag plezier van heeft!

Een aanrader

De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Goed assortiment en duidelijke foto's wn omschrijving van de artikelen. Levering snel en gemakkelijk. Kortom een aanrader

Perfect!

Super snel geleverd, mooi en veilig verpakt en het product is nog beter dan verwacht!

Wat een super winkel!

Leuk aanbod en snelle levering. Producten van goede kwaliteit en een goede, eerlijke prijs. Ik zou hier zeker weer iets bestellen.

• Wat kan beter? Nog meer aanbod

Alles prima

Snelle bezorging en producten in perfecte conditie

Ik ben zeer tevreden

Goed aangekomen en de mogelijkheid om met klarna te betalen.

Gewoon perfect

Goed overzicht op de website, besteld en direct volgende dag in huis. Goede service. Ga zo door.

• Wat kan beter? N.v.t.

De pan die lekker eten maken kan

pan van zeer zeer goede kwaliteit, sterk, robuust en makkelijk te hanteren

Goed service

In perfect staat gekregen en met een liefje brief erbij! Jammer dat geen welkom cadeau

• Wat kan beter? Welkom cadeau

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.