Het vertrouwen meer dan waard.

Ik was op zoek naar een goede betrouwbare braadpan op het internet en ik kwam het merk „ Le Creuset „ voorbij. De braadpannen die ik daar zag, zien er niet alleen heel erg mooi uit met heel veel keus in kleur en uitvoeringen, maar ook in de toepassingen waarvoor ze te gebruiken zijn. Direct een prachtige mooie kersenrode braadpan besteld. Het gebruik geeft veel plezier en heerlijk eten en de braadpan is ook een blikvanger op de eettafel. Echt het middelpunt van de belangstelling. Het gehele gezelschap bekeek en besprak de braadpan..

Fantastisch mooie messen

Goede snelle levering en top kwaliteit product

• Wat kan beter? N.v.t.

Op tijd juiste artikel geleverd

De jarige was blij met het artikel en heeft er heerlijk mee gekookt.

• Wat kan beter? Omschrijving artikel

Super, snel en met humor

Binnen 24 bevestigd, ingepakt en verstuurd. Je kunt dus in no-time genieten van je nieuwe keuken gadgets. Met duidelijke instructies en qr codes om op YouTube te zien hoe je optimaal gebruik maakt van je nieuwe spullen. Zeker een aanrader en staat in mijn favorieten voor de volgende bestelling

Snel en verzorgd geleverd

mijn eerst aankoop bij braadhaas. Wilden een knappe wokpan van gerenomeerd merk. Van bestelling tot uitlevering snel en verzorgd uitgeleverd

• Wat kan beter? Geen idee

Snelle levering met het gewenste product

• Wat kan beter? N.v.t.

Ruime keuze, goede en vriendelijke uitleg en snelle levering. Ook de alternatieven die prijs technisch gunstiger zijn worden direct via je bestelling aangegeven, voor dat je afrekent. Erg prettig

Super spul!

Heb er een rvs steelpan gekocht, ben er echt super blij mee! Omdat hij relatief goedkoop was (inkorting wel) was ik bang dat het misschien toch mindere kwaliteit was maar het is echt een stevig ding met een dikke bodem! Goede uitleg op de website en bij het product. Handige "wil je dit erbij kopen?" Want ik was de deksel vergeten en heb ook maar een speciaal schoonmaakmiddel erbij gekocht voor als het heel erg fout ging want rvs pannen blijken een steep learning curve te hebben maar nog niet nodig gehad! Al mijn 3 (tot nu toe) eitjes met bacon zijn perfect gelukt! Levering was ook snel en goed ingepakt!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle en goede levering!

• Wat kan beter? N.v.t.

Super verzending, fantastische pan!

Duidelijke site, goede verzending en mooi product. Blij mee!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle en goede service bij levering top-producten!

Goede producten van topkwaliteit. Snel geleverd en toen ik iets wilde omruilen ben ik vriendelijk geholpen door de klantenservice.

Fijne shop

Vlotte levering van mijn fijne stalen wok

Duidelijke website, goede producten, goede prijs en goede levering!

De website is voor deze senior overzichtelijk. Ik vond de goederen, die onze kleinkinderen op hun wensenlijstje hadden staan, snel en de verwijzing naar de bestelling en betaling daarvan verliepen uitstekend. Ook de levering van de items kwamen overeen zoals aangegeven en dit in een zeer drukke maand van het jaar. Chapeau!! Ik zal derhalve jullie website en natuurlijk de producten bij vrienden aanbevelen. Veel succes in het nieuwe jaar met de verkoop en wellicht tot een volgende keer!

• Wat kan beter? N.v.t.

snel zelfs in de dagen voor kerst

Goede product - super service

Best product in zijn klasse en snel levering

Uitstekende service

We bestelden een messenset die erg snel werd verzonden, de volgende dag hadden we het al in huis. Bovendien werden de messen geleverd in goede staat (mooi koffertje) en zijn het prachtige messen van goede kwaliteit. We zijn zeker tevreden met onze eerste aankoop bij Braadbaas!

Gewoon goed

Heerlijke ruime pan, geschikt voor verschillende bereidingen. Het is even wennen, maar de moeite waard.

Top zaak

Erg vriendelijk mensen, antwoorden gelijk de mail en helpen zeer correct. Mooi assortiment ook!

• Wat kan beter? N.v.t.

Ik ben dik tevreden. We hebben met de feestdagen er van genoten.

• Wat kan beter? N.v.t.

De beste koekenpannen die ik tot nu toe heb gekocht.Ceraforce Alu Pro 5 van Demeyere ! Ben er super blij mee. En, makkelijk handmatig schoon te maken.

Snelle en nette levering

Duidelijke site, snelle levering. Positieve ervaring

Mooie set

Mooie set, inclusief een onderhoudsset, Snel geleverd in een mooie houten box. Superrrr, dat word veel snij plezier

Top, snel geleverd Prijs/ kwaliteit goed Mooi product

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Braadbaas biedt een uitstekende webshopervaring met snelle levering, topkwaliteit producten en gewel

Aankoop van Forged slagermessen is probleemloos verlopen. Zoon is in de wolken met zijn cadeau.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.