Snelle bezorging en prettige communicatie

• Wat kan beter? N.v.t.

Supervlot in deze drukke tijd van het jaar geregeld!

Ik heb vlot en makkelijk kunnen bestellen. De bestelling is supersnel geleverd. Met veel aandacht voor de verpakking, waardoor mijn bestelling netjes is aangekomen!

• Wat kan beter? Geen idee

Mooi produkt en een snelle levering

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie producten, goede prijs, snelle levering!

Via website besteld en uitermate tevreden. Ook reactie via mail wordt snel beantwoord!

Uitstekend!

Het slagersmes is een verrijking voor het BBQ-en. Je wilt grote lappen goed vlees met goed gereedschap behandelen en dat doet dit mes. Als boter snijdt het door het rauwe vlees heen om mooi te portioneren of te trancheren wanneer het heerlijk medium rare is.

Toppers

S’avonds besteld andere ochtend in huis nou en dat met de feestdagen toppers!!!!

Ik had een verkeerde postcode genoteerd , en na twee keer te hebben gemaild met het moeder bedrijf. Is de aflevering toch goed gekomen . Alles op de verjaardag aangekomen , zoals gewenst. Dank

Hele fijne ervaring

Fijne website en zeer veel keus, prijs en kwaliteit verhouding is gewoon goed. Vlotte bezorging en wij zijn zeer blij met de Horl 3.

• Wat kan beter? N.v.t.

Heel snel bezorgd, zelfs tijdens de kerstvakantie.

Een dag na bestelling bezorgd en dat was de dag voor eerste kerstdag. Top!

• Wat kan beter? N.v.t.

Goed geprijsd, supersnel geleverd, prima !

• Wat kan beter? Nog geen minpunten ontdekt

Prima; zeer snelle en correcte levering.

Ik wou twee gelijke stuks (sauspan met gratis dubbele klopper -promotieaanbod) aankopen als kerstgeschenk voor onze beide zoons. In de lokale winkel hier was er maar één exemplaar op voorraad. Omdat de tijd drong, hebben we op het internet gezocht en zijn we bij 'Braadbaas' uitgekomen. De pannen zijn de dag nadien al thuis geleverd, zoals beloofd op hun website. Dit was onze eerste aankoop bij Braadbaas want we kenden deze verkoper zelfs niet. TOP!

Super gietijzeren koekenpan gekocht

Kregen ook gebruikstips via de mail. Goede service!

Zeer goede shop.

Prijs correct. Levering ondanks de drukke kerstperiode zeer vlot. Deftige verpakking waardoor de originele verpakking geen enkel teken van vervoer vertoonde. Mooi aanbod in de webshop en grote keuze aan varianten.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering, goede producten, scherpe prijzen en prettige klantenservice. Marco

• Wat kan beter? -

Prima geregeld op tijd volgens bestelling

Goede kwaliteit van de wokpan

Zeer snelle leveringen (2 dagen voor Kerst besteld en dan toch nog voor Kerst ontvangen). Helaas zat er een deukje in de ketel aan de zijkant bovenin en daarover na de Kerst een mail gestuurd. Ook wilde mijn vrouw toch graag de kleinere variant van de ketel (de grote was een cadeau). Dezelfde dag nog antwoord dat hij kosteloos terug kan en ik mijn geld krijg terug gestort zodat ik de kleine variant via een nieuwe bestelling kon bestellen. Goede service en snelle levering en antwoord op mail. Alleen jammer van het deukje, maar dat kan ook tijdens verzenden zijn ontstaan. Oplossing daarna is perfect.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle service, goede en snelle reactie op vragen.

Top.

Besteld en de volgende geleverd

Net voor de feestdagen een bestelling geplaatst met de vraag of ik de bestelling kon komen ophalen ivm tijdsdruk. Dit bleek niet nodig, de volgende dag werd de bestelling afgeleverd. Dat noem ik nog eens top!!

Braadbaas laat zien dat ik belangrijk voor ze ben

De ene dag bestellen, de andere dag binnen. Bij iets wat je graag wil hebben vind ik dit erg belangrijk. Geeft een goed gevoel en geeft daarnaast een stuk betrouwbaarheid aan, waardoor ik sneller bij Braadbaas zal gaan bestellen als bij een ander

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie, duidelijke site, correcte levering

Het ontdekken waard

• Wat kan beter? Weet niet

Alles verliep vlot.

Mooi verpakt, op tijd. Niets negatiefs aan te merken. Top!

Product

Gewoonweg de max. Zoals al mijn aangekochte producten van Demeyere.

Goeie spullen, snelle levering

De Yakinuki is meer dan een grill

Voor het kerstdiner wilde ik voor een Japanse maaltijd spiesjes grillen in stijl. Paling met daikonpickle, kippenlevers met umeboshi, Coquilles met katenspek, Veel te laat bestelde ik de Yakinuki grill. Maar terwijl ik de spiesjes al aan het voorbereiden was, kwam het pakket binnen door de snelle en enthousiaste service van Braadbaas. Super.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.