Geweldig!

Had het niet verwacht maar zelfs rondom de drukke kerstdagen, heeft Braadbaas in een dag onze mooie nieuwe Creuset fluitketel geleverd. Een sieraad op ons fornuis! Heel blij mee.

Door de afstand heb ik online advies gekregen ivm keuze stress. Telefonisch echt super goed persoonlijk advies gekregen en mijn keuze kunnen maken. Braadbaas blijft mijn favoriete winkel voor keukentools. Blij met mijn aankoop :)

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering van betaalbare top producten

Snelle levering, ondanks de feestdagen. Netjes verpakt. Twee mooie braadsledes voor een prima prijs.

Super, Goede klantenservice, Snel geleverd top prijs

Wij hebben peugeot peper en zoutmolen gekocht. Met vragen gebeld tenminste nog een echte klantenservice via telefoon na bestelling vliegens vlug geleverd en dat nog zelfs rond de kerstdagen kan iedereen aanbevelen

• Wat kan beter? N.v.t.

Een super webshop met mooie aanbiedingen en je krijgt regelmatig mail van het assortiment. Ga zo door!!!

• Wat kan beter? N.v.t.

Om 21u45 besteld, dag erna om 10u15 geleverd. Ongelofelijk snel en voor een goede prijs. Een aanrader om hier te kopen.

• Wat kan beter? Niets

Snelle correcte topservice

Snelle correcte topservice

een goede

ervaar als prettig ik heb zelf in maassluis gewoont kende braad niet alles perfect gelopen en ik ben er blij mee groet richard kool

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede prijs en snelle levering

Mijn pan was tegen scherpe prijs. Veel informatie over product te vinden op site. De levering was erg snel ondanks de kerstperiode. Ook nog interessante reclame folder bij bestelling.

• Wat kan beter? Merkenaanbod

Parfait

Très bonne expérience. Prix et communication ⭐⭐⭐⭐⭐

Mooi mes

Goede kwaliteit mes. Netjes op tijd geleverd. Enige jammere is dat er geen staalborsteltje door de binnenkant van het handvat gehaald is. Hierdoor zat er nog een walslaag in het handvat.

• Wat kan beter? Staalborsteltje door het handvat halen bij de brute schilmes

Kwaliteitsproduct en snelle levering

Snel na mijn bestelling ontving ik de demeyere pan, ruim op tijd voor de kerst. Heb hem nu een paar keer gebruikt en ben tevreden.

• Wat kan beter? Tijdens het koop proces kreeg ik het idee dat de deksel apart aangeschaft moest worden. Dat was niet het geval.

Goed advies en snel in huis

Omdat wij tijdens de feestdagen voor veel mensen gaan koken, hadden we een nieuwe grote gietijzeren pan nodig. Bij Braadbaas vonden we precies wat we zochten, mede dankzij het goede advies op de website. En de pan was op tijd in huis!

Geweldige pannen! Top!

De pannen zijn van een zeer professionele kwaliteit! Het bakt en kookt geweldig!

• Wat kan beter? Beter kan volgens mij niet!

Heel tevreden

Het is een super mooie pan van Le Creuset Wil er nog wel een meer..!!

• Wat kan beter? Niks

Gewoon TOP

Mooi assortiment, degelijke merken en de service en levering zijn top! Ik ben een tevreden klant!

• Wat kan beter? N.v.t.

De levering was erg snel en goed. Heel erg blij met de pannen!

Uitstekend product en service

Makkelijk om te bestellen van de website. De 3 demeyere pannen zijn uitstekend van kwaliteit en werd ook heel snel geleverd. prijs was ook de beste in vergelijking met andere webwinkels.

Zeer correct en snel

Foutloos

Goede service. Volgende dag gelijk in huis. Aanrader

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel gemakkelijk en lage prijzen

‘s avonds besteld en de dag erna al geleverd. Ik heb de pannen die ik besteld heb nergens goedkoper gevonden

• Wat kan beter? N.v.t.

Goed spul, snelle levering!

Goed spul, zeer snelle levering! Top!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle verzending, duidelijke site, reeële prijzen en goede informatie en assortiment.

TOP SERVICE

2 mooie pannen van Demeyere besteld. de volgende dag netjes verpakt geleverd. Ik vind de service en communicatie zeer netjes en goed. Braadbaas is een aanrader.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.