Prachtige pannen en een snelle levering

Er Zijn mooie producten snel thuis geleverd, duidelijk contact. Ik ben er tevreden.

• Wat kan beter? N.v.t.

Het bestellen verliep makkelijk en kreeg een duidelijke info aangaande leveringstermijn.

De prijs en het merk was doorslaggevend, nu ik het hele proces ken zal ik in de toekomst sneller de site van Braadbaas bezoeken. Groetjes, Marc

• Wat kan beter? Informeren om in de spams te gaan kijken…

Topkwaliteit pan snel in huis.

Superfijne pan, gebruik hem dagelijks met heel veel plezier. Heel snel in huis, netjes verpakt. Ik ben heel tevreden.

Goed op tijd gekomen

Goed Service

Snelle levering. Pannen zien er prachtig uit. Ik heb ze nog niet gebruikt omdat mijn inductie plaat nog niet binnen is.

Uiteindelijk kwam Het goed

Pannen besteld, duurde 2-5 werkdagen. Helaas in mijn geval duurde het een stuk langer. Wat jammer is fat je dan zelf in actie moet komen ipv het bedrijf van de bestelling die ook actief contact met mij had kunnen opnemen. Uiteindelijk gelukkig wel de set ontvangen, ter compensatie hadden ze er 2 kleine chocolade eitjes bij gedaan. Toen was ik klaar met braadbaas

• Wat kan beter? Contact met de klant

Goede prijzen voor kwaliteitsspul

Nergens zulke goede deals gevonden voor echte Demeyer pannen. Snel geleverd en keurig ingepakt. Ik zal zeker terugkomen bij Braadbaas.

• Wat kan beter? N.v.t.

Braadbaas heeft keurig gepresteerd en bij de verpakking iets extra gedaan Twee paaseitjes en een pannenlikker met hun logo zodat je ze niet vergeet Het zijn deze kleine extras die het hem doen Bovendien is de pannenset van Demeyre van excellente kwaliteit Ik ben zeer tevreden Groet Frans Lenssinck

Zeer goed service! Zonder gedoe.

Een gekocht product was vrij snel kapot. Kon Braadbaas niets aan doen, maar een snelle reactie werd geleverd: er kwam per omgaande een nieuw product! Superservice. Daar word ik blij van. Pieter Nijmegen

• Wat kan beter? niets

Top kwaliteit voor een nette prijs

Kwaliteit producten voor een nette prijs en netjes verstuurd via post Nl... "Dus aanraden en braden maar"

• Wat kan beter? N.v.t.

We hebben uitstekende pannen gekocht en ook hier geld alle waarde naar zijn geld.

We zochten nu eindelijk een paar koekenpannen waar je goed in kan bakken en koken. We waren die goedkope pannen wel zat aan het worden. Ieder jaar weer nieuwe pannen kopen dus hebben we nu behoorlijk wat meer betaald voor wat we hopen, pannen die lang meegaan en waar we met plezier in kunnen bakken.

• Wat kan beter? Geen idee

Top en leuke persoonlijke boodschap

Goede snelle service.

Goede site , snelle levering.

• Wat kan beter? N.v.t.

Na bestellen direct een mail en snel bezorgd

Snelle afhandeling en prima citruspers

• Wat kan beter? N.v.t.

Pan doet wat t beloofd te doen. Mooi bakreseltaat.

Mooi kado aangevuld met paaseitjes.

Is kado voor mijn schoonzoon. Ziet er mooi uit. Het enige minpunt was dat ik bericht kreeg dat het pakket op dinsdag bezorgd zou worden. Ik heb bericht op mijn PostNLapp ontvangen dat het pakket bezorgd was. Ik had niets ontvangen en maakte me toch zorgen dat het pakket verkeerd bezorgd was. Het pakket is pas de volgende dag gekomen. Dat is de schuld van PostNL. Jullie hebben alles prima verzorgd.

Heel erg tevreden

De pannen zijn snel geleverd en ze zijn heel goed. Ik had nog wat vragen en werd meteen geholpen. Goede service!

Perfect!

Snelle verzending en perfecte service! Heel fijn om hier te bestellen!

• Wat kan beter? Nvt

Perfecte levering, waarvoor dank

Perfect!

Goede prijzen, veel keuze, het meeste kwalitatief goed! Verzending, levering volgens het boekje. Als extra een handgeschreven kaartje. Kortom; TOP!

Zeer tevreden!

Pannen zijn van zeer goeie kwaliteit. Warmtegeleiding is zeer goed. Hierdoor is het een genot om met deze pannen te koken!

Excellent

The best frying pan, of all the ones I've used, I'll keep this one forever. That's great

Een mooie degelijke pan

Een mooie keramische pan gekocht om gezond en fijn te kunnen bakken. De pan bevalt top :), ik word er blij van om in te koken. De pan is snel en goed bezorgd, voor een goede prijs. De website heeft veel keuze in diverse kookbenodigdheden.

• Wat kan beter? N.v.t.

Top product en top service

Enorm goed

• Wat kan beter? N.v.t.

De foto’s van de KitchenAid rvs pannen halen het niet bij hoe ze in werkelijkheid zijn. Werkelijk prachtig. Goed ingebrand en het bak resultaat is werkelijk super. De smaak is echt veel beter dan in een pan met anti aanbak laag of zelfs onze gietijzeren koeken pan.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.