Prachtig product, snelle levering

• Wat kan beter? Niets

Perfecte servisse vlug aangekomen

Alles prima vlug aangekomen

Wat een mes!

In een woord: fantastisch. Het design klopt zo goed@. En wat een genot om mee te snijden. Ook het bewaardoosje is stijlvol. Ik zou alleen zelf het plastic afdekplaatje van glas hebben gemaakt. Zo wordt het nog stijlvoller en luxe! Maar ik ben intens blij en ga de andere messen ook verzamelen.

• Wat kan beter? Het plastic afdekglas van bewaardoosje vervangen voor glas.

geen deksel

Over naar inductiekoken. Eerst een grote wok. Gezocht op internet en toen even niks. Daarna verschijnen er bv op de internetpagina van de telegraaf advertorials over precies deze pan, zelfs vandaag nog. Ze weten dus niet alles bij google: ik heb de wok al. Op de advertorial stond de pan van 36 cm voor de normale prijs en nu met gratis deksel ter waarde van 38 euro. Geklikt en besteld en op de site van braadbaas stond niks meer over het gratis deksel (wel bij 32 cm maar dat past dus niet). Er vanuit gegaan dat de advertorial klopte toch maar besteld, maar dus geen deksel. Reactie: waar stond dat?, niet goed gecommuniceerd en we hebben het deksel niet eens. Kortom nu moet ik elders op zoek naar een deksel van 36 cm en er weer voor betalen. De overige pannen koop ik maar elders en geloof nooit een advertorial (eigen les)

• Wat kan beter? advertorial waarmaken

Als beloofd

Alles gegaan zoals verwacht. Horl 2 slijper werd snel bezorgd. Voldoet aan verwachtingen. Wat mij vooral aangenaam verraste was dat er niet te veel verpakkingsmateriaal en vulling gebruikt is, zoals veel webshops tegenwoordig doen. Duidelijk digitale communicatie over bestel en verzend proces.

• Wat kan beter? N.v.t.

Makkelijk besteld en snel verstuurd

Wat een goeie pan en dan nog een pincet er gratis bij.. dat is service.

Supercoolwaanzinnig

Wat een mooie pan. Eye catcher voor mijn keuken En geweldig in gebruik. Top service, en extra documentatie Bij geleverd. Geweldig!!!

Helemaal top

Paar braadpannen besteld, prima prins en suoersnelle levering. Leuke informatie erbij en persoonlijk briefje. Kortom, ook nog een leuk bedrijf.

Uitstekende service

Snel en vlot geleverd, prachtige kwaliteit.

• Wat kan beter? Was perfect

Super snel geleverd

Prima service!

Snelle levering en goede service!

Impeccable Service

I order a beautiful Le Creuset pan from Braadbaas as a gift for a dear friend. Everything went without a hitch! The price on the website was very good; Delivery went smoothly, and the product was packaged carefully. My friend is super happy and already used it to cook dinner for us! Thank you Braadbaas!

• Wat kan beter? N.v.t.

erste keer en heel tefreden

grote keuze, overzichtelijke informatie en advies, precies het product dat ik zoek, voordelige prijs, levering op tijd

• Wat kan beter? N.v.t.

Het is een prachtige product.

• Wat kan beter? Misschien de prijs.

Goede spullen vriendelijke bazen

Zie hierboven

Goede prijs, snel bezorgd

Met de shop ging alles perfect! Helaas zijn er nog merken die stickers op hun producten plakken, en binnen die categorie zelfs stickers gebruiken die je er niet normaal eraf kan krijgen. Dan moet je direct met wasbenzine op je nieuwe pan. Ik begrijp daar niks van aangezien er zoveel merken zijn die wel nadenken over dat je eerste ervaring top moet zijn. Niks mis met de pan. Maar voelt een beetje als 1999

Erg mooie producten

Mooie collectie hoogwaardige producten. Vlotte en correcte levering. Top. Bedankt

• Wat kan beter? N.v.t.

Je krijgt wat je online ziet

Prachtige houten snijplank die je in een kookwinkel niet zomaar ziet met twee handgrepen en plastiek voetjes tegen het wegschuiven. Een mooie schuine kant die naar je lacht en je zegt: kijk, ik kom recht van de boom.

Snelle levering!

Snelle levering!

Top!!

Top!! Correcte én zeer snelle levering!!

• Wat kan beter? Mijn ervaring kan niet verbeterd worden! Top

Goede communicatie, mooie producten, snelle levering.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede informatie. Product voldoet aan de omschrijving Faittout is een fijne pan in gebruik. Prima aanbeving om te bestellen bij Braadbaas!

Netjes en snel geleverd

Goede ervaring

Zeer vriendelijk en benaderbaar

Ik zocht voor een cadeau een pan in een bepaalde kleur en werd via de mail snel geadviseerd en geholpen. Helaas zat er wel wat vertraging op de levertijd. Braadbaas had deze zelf niet op tijd binnengekregen, waardoor het ook geen zin had voor mij om hem op te halen op de dag dat ik hem nodig had. Ondanks dat dit even een teleurstelling was, werd ik wel weer vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk kwam het pakket keurig netjes met een gepersonaliseerd kaartje binnen en kon ik mijn dochter alsnog gelukkig maken met haar Creusetpan. Niet de snelheid van de grootste winkels dus, maar de service en de prijs maken dat ik een volgende keer gewoon weer voor de Braadbaas kies.

• Wat kan beter? Levertijd

Goed contact, snelle levering, persoonlijke aandacht

Je krijgt vriendelijk contact, goede uitleg en een snelle levering.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.