Netjes en snel geleverd

Goede ervaring

Zeer vriendelijk en benaderbaar

Ik zocht voor een cadeau een pan in een bepaalde kleur en werd via de mail snel geadviseerd en geholpen. Helaas zat er wel wat vertraging op de levertijd. Braadbaas had deze zelf niet op tijd binnengekregen, waardoor het ook geen zin had voor mij om hem op te halen op de dag dat ik hem nodig had. Ondanks dat dit even een teleurstelling was, werd ik wel weer vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk kwam het pakket keurig netjes met een gepersonaliseerd kaartje binnen en kon ik mijn dochter alsnog gelukkig maken met haar Creusetpan. Niet de snelheid van de grootste winkels dus, maar de service en de prijs maken dat ik een volgende keer gewoon weer voor de Braadbaas kies.

• Wat kan beter? Levertijd

Goed contact, snelle levering, persoonlijke aandacht

Je krijgt vriendelijk contact, goede uitleg en een snelle levering.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede spullen en prettige service

Goede spullen en een goede afhandeling en service.

Snelle levering en goed verzonden

Heel blij met mijn nieuwe Demeyere pan!

• Wat kan beter? N.v.t.

Gewoon goede service, echter niet tevreden over de wokpan.

• Wat kan beter? Producten verkopen die goed werke

Hier kun je van op aan!

Vandaag besteld en echt morgen in huis!

Vlot in communicatie en tevredenheid over de bestelde messen. Mooie prijs..

Fijn dat het niet alleen bij aflevering blijft. Daarna volgde per email nog relevante informatie m.b.t. gebruik. Er wordt snel gereageerd op emails.

Hele goede service

De bestelling was erg makkelijk geplaatst en de volgende dag al in huis. Door middel van een bedankbriefje voelde het nog persoonlijker. All in all zijn we zeer tevreden met de service van braadbaas en mochten we nog iets nodig hebben zullen we hier zeker nog een keer bestellen.

Topservice en snelle levering!

Ik was vergeten om mijn welkomstkorting van €5 toe te voegen aan mijn bestelling en de administratieve dienst heeft dit snel in orde gebracht voor mij! De levering naar België was snel en probleemloos! Ook heel leuk dat er een gratis kadootje bijgeleverd was.

• Wat kan beter? N.v.t.

ik zou braadbaas ALTIJD aanraden aan iedereen!

ik had mijn eerste prachtige donkerrode le creuset pan gekocht! ik zal de rest van mijn collectie van le creuset zeker bij braadbaas gaan kopen, aangezien de prijs absoluut goedkoper is, dan alle andere winkels! maar ook omdat de communicatie van braadbaas zo fijn is. ik zou altijd braadbaas aanbevelen aan iedereen die zijn/haar keuken wil laten shinen met hun mooie producten!

Nette prijs, vriendelijke mensen

Via een tip m’n dochter op jullie site terechtgekomen, door dat er gelijk een gratis bescherm hoesje bij word geleverd scheelde dat aanzienlijk in de aanschaf. Veel bedrijven leveren de volgende dag dat duurde bij jullie wel iets langer zou een tip voor verbetering kunnen zijn en krijg je van mij een 10

• Wat kan beter? Sneller leveren

Fijne koekenpan

Heerlijk biefstukje gebakken, plakte nog wel iets dus vaker gebruiken en hopen dat de patina laag beter word

Snel in huis!

Eenvoudig bestellen, goede communicatie, snelle levering, magazine erbij… Klein minpuntje: mijn naam was niet goed geschreven op het begeleidende kaartje. Verder alles naar behoren. We zijn onze nieuwe ‘aanbakpan’ al lekker aan het uittesten.

• Wat kan beter? Naam goed schrijven

Prima webshop

Ik had een verkeerd adres ingevoerd, binnen 5 min reactie en aangepast. Snelle levering en mooie producten.

Duidelijke website Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling Netjes verpakt

Super mooie en goede pannen

Nieuwe gietijzeren braadpannen besteld en snel geleverd goede service

Zeer vlotte, persoonlijke en correcte service!

Alles prima! Zoals beloofd!

Top Service

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij Braadbaas! Het advies per e-mail was uitstekend en hielp me bij het maken van de juiste keuze. De pan werd snel en keurig verpakt geleverd. Een topservice! Zeker een aanrader!

Snelle levering, goed verpakt

Mooie pannen snel geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing

Behulpzaam en snel

Topshop! Snijplank als kado besteld, kon niet op tijd geleverd worden. Na een kort telefoongesprek had Braadbaas direct een andere plank gestuurd, waardoor alles wel op tijd aan kwam. Bedankt!

Workshop snij technieken

Leerzame en leuke workshop snij technieken gevolgd in de winkel van Braadbaas. Een aanrader als je je gerechten meer smaak of er leuker uit wil laten zien. En einde van de avond snij je echt als de baas.

Fijne website, snellw bezorging

Ruime keuze aan kwaliteits producten, snelle bezorging en geen oude troep. Voor Demeyere Industry 5 leveren ze de geupdate versie met oa gesloten randen. Ook fijn dat als je premium cookware koopt.

Persoonlijk

Ik ontving mn bestelde producten netjes ingepakt in de doos. Er zat een magazine ‘leesvoer” bij het pakket en een persoonlijk briefje. Erg attent en leuk om dit te ontvangen. En ja ook superblij met m’n bestelde producten !!!!! (excl. pannenbeschermers)

Perfecte service

Na mijn bestelling had ik nog wat bijkomende vragen. Die werden allemaal binnen het uur beantwoord. Alles werd op tijd geleverd en vooral ook geweldig mooie pannen van De Meyere. Braadbaas is een echte aanrader!

• Wat kan beter? Ik kan niets verzinnen wat beter zou kunnen

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.