Fijn contact en snelle levering

Leuk contact en een persoonlijk briefje in t pakket, dat is altijd erg leuk ! Supersnelle levering !

Prima webshop

Zeer goed verpakt en mooi le creuset materiaal

• Wat kan beter? Niets

Pan besteld, cadeautje dus optijd besteld en werd werkelijk super snel al bezorgd. Ziet er mooi en degelijk uit maar weet nu nog niet of hij voldoet. Maar ik verwacht van wel.

• Wat kan beter? N.v.t.

Meerdere pannen aangeschaft voor een goede prijs. Snelle levering van de producten en leuk huisblad bijgekregen met recepten en tips!

Super service

Zonder problemen omruil gedaan, volgende artikel was inmiddels afgeprijsd en ook daar direct het verschil uitbetaald gekregen. Super! Geleverde product prachtig. Koekenpan Demeyere.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering, verzorgd verpakt. Info op de site hulpvol.

Snel, prima prijs/kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit, snel geleverd, mooi verpakt Duidelijke en complete informatie op de site

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering van de pannen, binnen 24 uur! De pannen zijn van topkwaliteit!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering, maar niet in cadeaupapier zoals besteld.

Het positieve is dat mijn bestelling snel geleverd werd. Ik had betaald om de producten in te laten pakken, maar dat is niet gebeurd. De levering in een grote doos met grote stukken papier, biedt geen enkele bescherming. De bestelde plank was in papier ingepakt, dat door het vervoer helemaal stuk gegaan is. Bovendien zaten er vetvlekken op het papier, misschien door de onderhoudsolie die los in de doos zat.

• Wat kan beter? verpakken en inpakken als ervoor betaald is.

Snelle goede levering van een mooie pan!

Nu een tijdje mijn RVS pan in huis. Heel blij mee. Hij ziet er prachtig uit en na wat oefenen gaat het gebruik steeds beter. Echt wel even wennen zonder anti aanbaklaag maar o zo fijn dat je niet meer hoeft op te letten dat je de bodem beschadigd met iets scherps. Ook na het bakken van het vlees, even beetje water erbij, roeren, zonder de pan te beschadigen dus, en je hebt een lekkere jus.

• Wat kan beter? N.v.t.

Netjes en snel geleverd en goede service

eerste mes online besteld en deze is snel en netjes geleverd. voor de overige messen naar de winkel in Maassluis gereden en hier een goede uitleg gekregen en fijne service

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering en mooie pannen

Ik ben blij met de 3-delige koekenpannenset. Het zijn mooie pannen met een mooie anti aanbak laag. Toen ik de pannen uitpakte bleek er dat jullie in Maassluis zitten en eij wonen ook in Maassluis. We komen binnenlort kijken in de winkel? Vriendelijke groeten Vera Mollers

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering voor redelijke prijs

Product zoals verwacht. Snelle levering en dat allemaal voor een redelijke prijs

Super fijne pan. Kunnen we heerlijke eitjes bakken

Super fijne pan. Kunnen we heerlijke eitjes bakken

Super service

Heel goed geholprn! Ik kan ook gerust even bellen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima webshop met kwalitatieve producten

Heb hier 2 demeyere pannen gekocht. Deze werden snel geleverd en waren prima verpakt. Ook de communicatie is grappig en zorgt net als de bestelde pannen voor blije gezichten!

• Wat kan beter? Eigenlijk niets

Snelle levering goed ingepakt

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle en correcte voor info en levering top

Heel makkelijk en goed geregeld top product

• Wat kan beter? Niets

Super snelle levering!

Goede prijs en super snelle levering!

• Wat kan beter? N.v.t.

Vlotte levering en goede prijs

Supersnelle levering en een mooie pan!

Supersnelle levering en een mooie pan!

• Wat kan beter? Niks

Mooie pan, snelle levering

Mooie rvs wok. Snel geleverd.

Fijne betrouwbare site!

Een mooie pan besteld die meteen de volgende dag is bezorgd. Super snelle service en een mooie website! Ik ga zeker vaker bestellen bij braadbaas.

Goede levering goede kwaliteit

Goede levering, op tijd en goed verpakt. Erg blij mee!

• Wat kan beter? N.v.t.

Mooie producten en heel fijne service

Braadbaas heeft een breed assortiment met kwalitatief goede producten voor keuken en buiten keuken. We zijn erg blij met onze aankoop. Toen de aankoop defect bleek te zijn werd dit snel opgelost en werd het defecte product vervangen. Een fijne en vriendelijke service.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.