Goeie en snelle levering van de bestelling.

Goeie ervaring, en vriendelijk behandelingen

keep up the good work

keep up the good work

• Wat kan beter? N.v.t.

Uitstekend mooi mes voor een zachte prijs.

Voor een zachte prijs heb je een mooi mes die makkelijk te onderhouden is en goed in de hand ligt.

• Wat kan beter? N.v.t.

Het zijn kwalitatieve producten die ze verkopen! Klasse bedrijf.

De ervaring die ik, tot nu toe gehad heb, is goed! Kwalitatieve producten, gave marketing en ze hebben mij enthousiast weten te maken op afstand.

• Wat kan beter? Producten die niet op voorraad zijn sneller leveren?

Perfecte site voor de mooiste en praktische kook items!

Behoudens dat de site gevuld is met naar mijn idee, de mooiste kook items, werkt de site ook er goed, met goede en duidelijke foto's van de producten, tot aan het simpel kunnen bestellen en afrekenen van de producten. Daarnaast word je als klant via de mail op een zeer luchtige en leuke wijze geïnformeerd over de status van je bestelling. En al helemaal niets te klagen over de snelheid waarmee je product geleverd word. Inmiddels ook een zéér goede ervaring met de klantenservice. Ik had enkele vragen over de Skottsberg RVS pannen gesteld per mail. Het ontvangen antwoord leverde weer wat vragen op die ik per mail stelde. Daarmee is de medewerker naar het magazijn gegaan om het zelf te bekijken en ik werd zelfs keurig gebeld met de antwoorden/uitleg. En dit alles binnen 2 uurtjes tijd! Dat geeft een gevoel van waardering als klant zijnde, top!

• Wat kan beter? Nog geen verbeterpunten gevonden.

Perfecte wok

Deze wok werkt perfect. Een zeer goede vervanger van mijn oude.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle levering van een top kwaliteit product.

Duidelijke website en snelle levering. Keuze was snel gemaakt om een mooi product in deze een nieuwe pannenset te bestellen . Top .

Uistekende service

Geweldige klantenservice en hulp gehad bij een probleem met een product. Zeer over te spreken.

Heel veel kook plezier

Super tevreden

Beste Braadbaas, Gisteren zijn om 17.00 mijn (3) nieuwe koekenpannen bezorgd. Precies op tijd want de biefstuk lag klaar voor het avondeten. Wat een geweldige ervaring, je merkt meteen het verschil in bakken, zeer tevreden. Net mijn eitje gebakken in een maatje kleiner, helemaal top. Bedankt & groetjes van een tevreden klant, Nelleke.

• Wat kan beter? Kan ik niet bedenken

Mooie producten en een goede shop!

Alles verliep soepel!

• Wat kan beter? N.v.t.

‘s Avonds besteld, de volgende middag netjes afgeleverd. Topmateriaal, goede service.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle rectie op vragen, kwalitatief keuken gerief, correcte en snelle levering. Prijs/kwaliteit top !

• Wat kan beter? N.v.t.

Prima service en veel keus.

Gemakkelijk en klantvriendelijk.

• Wat kan beter? Btw factuur in 1 keer, ipv standaard zonder.

Super geregeld en duidelijke communicatie

Super website

Top kwaliteit!

Helaas de pan tè groot besteld! Ging op vakantie dus niet meer kunnen terugstruren. Maar bakt goed, kan hem alleen nergens in de kast kwijt...

• Wat kan beter? Vergist in formaat

Goed en snelle levering

• Wat kan beter? N.v.t.

Prachtige braadpan met veel inhoud.

Ruim bemeten pan, mooi model. Nadeel: deksel is erg zwaar.

• Wat kan beter? Lichter deksel.

Keurig op de hoogte gehouden van iets vertraging. Netjes verzorgd

• Wat kan beter? Niets

Duidelijk, goede prijzen en snel geleverd

Op de website zijn de producten eenvoudig te vinden voor concurrerende prijzen en je bestelling wordt snel geleverd. Zeer goed verpakt ook dus er beschadigd niets.

Mooie fluitketel

Mooie fluitketel van le Creuset. Redelijk snel geleverd. Prima prijs.

• Wat kan beter? N.v.t.

Scherp geprijsd op tijd en klantvriendelijk

Een web shop waar ik al meer gekocht heb en altijd alles correct verloopt. Snelle levertijden en altijd leuk met een persoonlijk kaartje erbij.

Super nette behandeling, mooie producten, keurige prijzen en snel in huis!

Top, een week later meteen nog iets besteld vanwege de goede ervaring en kwaliteit.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede voorlichting in de winkel

Ik kwam voor een nieuwe set (downdraft) pannen en kon fijn van gedachten wisselen met verkoper Jeroen. Ik vond het belangrijk om de pannen in het echt te zien en te voelen. Samengestelde set werd de volgende dag al geleverd en inmiddels naar tevredenheid in gebruik genomen.

• Wat kan beter? Niet meer elke paar dagen een mail sturen als ik nog geen beoordeling heb gegeven!!

Snelle service en top producten

Snelle levering van mijn bestelde producten met een hele leuke persoonlijke boodschap toen ik het pakketje opende.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.