Perfect bedrijf

Op vrijdagavond een Demeyre Hapjespan Alu Pro 5 Ceraforce besteld. Op zaterdag werd de pan keurig bezorgd. De originele Demeyre doos was extra verpakt in een kartonnen doos. Daarnaast zat er nog een persoonlijke kaart bij. Heel attent!! De pan heb ik nu een aantal keer gebruikt. Wat een fantastische pan. Snel heet, makkelijk te reinigen met een beetje afwasmiddel. Ik ben zeer blij dat ik de pan bij Braadbaas heb gekocht.

Perfect!

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Wij hebben enkel positieve ervaringen met deze winkel en hebben er al meermaals besteld.

• Wat kan beter? N.v.t.

Producten snel geleverd en voldoen aan onze verwachtigen

• Wat kan beter? N.v.t.

Weer super, van bestellen tot leveren TOP

Altijd heel tevreden met mijn bestellingen en ze verkopen topmerken. Supertevreden klant dus!

• Wat kan beter? Nvt

top service en pannen!

Fijne service en snel geleverd

• Wat kan beter? niks

Goed advies, snel en goed verstuurd en goede prijs

• Wat kan beter? N.v.t.

Vlotte service en interessante prijzen!

Ze hebben een groot aanbod aan kwalitatieve producten. Ze bieden deze aan scherpe prijzen en de levering is vlot verlopen. Zeker een aanrader!

Hele goede ervaring gehad

Bestelling geplaatst en de volgende dag mijn pan ontvangen zeer tevreden

Goed bevallen

Cadeau gekocht for mijn vrouw. Erg blij mee

Snelle en vriendelijke service

Ik heb een paar pannen gekocht, en deze zijn supersnel en netjes geleverd mét een persoonlijke touch, iets wat ik heel leuk vind. Toen ik een week later een vraag had over de voorraad van een ander product waar ik interesse in had, werd hier heel snel en vriendelijk op gereageerd.

• Wat kan beter? N.v.t.

Snelle verzending en super leuk verpakt

We hadden al een pan van Demeyere in huis maar wilde er graag een tweede bij. Die hebben we bij Braadbaas voor een mooie prijs kunnen aanschaffen. De verzending was super snel en kwam in een stevige doos samen met een leuk magazine. Absoluut een aanrader om bij Braadbaas te bestellen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Vlot en eerlijk en geen smoesjes.

Meer moet dat niet zijn . Groeten De Causmaeker

een heel degelijke goede molen

Zeer handig dat je snel van pepersoort kan wisselen. Tof dat je al kan kennismaken met 3 verschillende soorten peper. Dit nodigt ook uit om eens op de Peugeot website te kijken wat er nog allemaal te verkrijgen is en dit is heel wat.

• Wat kan beter? misschien nog een containertje meer?

Geweldige communicatie en snelle levering

Super leuke communicatie en lekker snelle levering. Ik vind de leuke woordspelingen en grapjes in de mails heel tof! Ik zal Braadbaas zeker aanraden aan andere.

Topbedrijf

Snelle levering, leuk dat je bij je bestelling een kaartje krijgt en een tijdschrijft. Voelt heel persoonlijk

• Wat kan beter? N.v.t.

Als eerste, de pan bakt super. Bij aflevering bleek er een beschadiging aan de pan te zijn wat mogelijk veroorzaakt is door de transporteur. Ik heb hier maar een belletje voor hoeven te doen en het was opgelost. Super

• Wat kan beter? N.v.t.

Ik heb mijn bestelling gelijk de volgende dag ontvangen, netjes verpakt.

Product snel geleverd en voldoet.

• Wat kan beter? Nvt

Duidelijke website, bijzonder vlotte levering, mooi product!

• Wat kan beter? N.v.t.

Overzichtelijke site, mooie spullen. Nieuwe pannen gekocht van greenpan. Ontzettend blij mee! Besteld en de volgende dag al heel netjes verpakt in huis.

SMEG waterkoker

De bestelling is vlot gegaan. Na mijn betaling, kreeg ik mijn waterkoker binnen de 2 dagen thuis, super!

Geweldige service

Ik had een probleem met mijn pan en na contact met de klantenservice hebben ze de pan vervangen. Ontzettend blij mee!

• Wat kan beter? N.v.t.

Snel, klant vriendelijk, goede service en persoonlijke aandacht

Ze zijn super attent. Nemen je serieus bij een klacht en lossen het direct goed op.

• Wat kan beter? N.v.t.

fijne pan en snel geleverd

vrijdagmiddag besteld, zaterdag geleverd. Snel binnen dus. Pan kwam vergezeld van naam en groet van degene die hem had ingepakt en een folder met wie de braadbazen zijn, reclameverhaaltjes over de spullen die ze verkopen en een paar recepten. De indruk is jong, fris en ambitieus. En de geleverde pan, een lichtgewicht 28cm gietijzeren skottsberg, die is tot nu toe goed bevallen. Voor gietijzer is ie inderdaad verbazingwekkend licht. Bij goed onderhoud zou ie levenslang mee moeten gaan, dus dat zou dan zo'n 80 jaar moeten zijn denk ik. Zou me niets verbazen.

Uitstekend.

Duidelijke website en snelle goed verpakte bezorging.

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.