Erg fijne service

Mooie producten, goede service. Fijne ervaring.

goeie webshop met leuke spullen

• Wat kan beter? Niks

Snel en goed!

Prima prijs, duidlijke site, makkelijk bestellen. Wordt snel geleverd in goede verpakking met een persoonlijke noot

Toppie

Top kwaliteit!!!

Super service, persoonlijke benadering en goede kwaliteit

Opnieuw een goede ervaring. Ik kocht een pan met stevige korting. Deze werd direct verzonden en had ik in no time thuis. De verpakking was stevig en in de doos zat een persoonlijk briefje en een uitleg hoe om te gaan met de pan. Helemaal top weer!

Geweldige pan

Eindelijk een pan naar mijn hart. Je hebt niet altijd geld voor een goede pan en dan doe je het met minder. Kan ook maar nu heb ik weer een echte. Gelukkig maar. Snel in huis en dus snel mee werken.

Grote keuze

Zocht een paella pan en de juiste weten te vinden

Goede prijs, snel geleverd

• Wat kan beter? N.v.t.

Product mooi en op tijd geleveed

Prachtige pan! Wel erg zwaar

Keurig geleverd en goed verpakt in stevige doos De pan bevalt goed, ik vind hem wel erg zwaar en maatje kleiner had ik eigenlijk voor ogen

• Wat kan beter? Gewicht pan, maat

Veel keuze. Mooie pannenset. Nog niet gebruikt . Over 2 weken krijgen we een nieuwe keuken en gaan we van gas op inductie. Vandaar deze aankoop.

Snelle levering, goede klantenservice

Erg snel geleverd en na mijn bestelling had ik wat vraagjes, snel en goed beantwoord via WhatsApp!

Komen na wat ze beloven.

• Wat kan beter? N v t

Hele snelle levering, tevreden met product

Bij het eerste gebruik maakte de melkopschuimer een raar geluid en deed niet wat ik verwachtte. Meteen met een medewerker gebeld en deze heeft het probleem opgelost. Wat was er aan de hand? Op de bodem zat een rond papiertje met de twee onderdelen. Nergens staat dat dit ronde papiertje verwijderd dient te worden voor gebruik. Het lijkt alsof het er gewoon in hoort te zitten. Ik kreeg het advies de handleiding eerst te lezen, maar dat had ik al gedaan. Mss een extra vermelding? Denk dat ik echt niet de enige ben die het papiertje er in laat zitten.

• Wat kan beter? De handleiding

Goede prijzen, snel geleverd

Voor het eerst bij Braadbaas besteld en heel blij met mijn aankopen. Goede prijzen en snelle levering en netjes verpakt.

fantastisch

Het was de eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste, maar er zullen er zeker nog volgen! Ik had een foutje in mijn adres en had dit pas gezien na de betaling in de bevestigingsmail, en na 1mailtje werd dit direct rechtgezet. Wat ik ook leuk vond was het kaartje waar ze jou persoonlijk bedanken voor je bestelling en wie jouw bestelling heeft ingepakt. En de dag erna geleverd. Dus gewoonweg top! Tevreden klant. Groeten, Mathias T

Snelle levering. Prima pannetje

Vooral de snelheid waarmee deze mooie pannen binnen waren heeft ons verrast! Was een kado en de ontvanger was erg blij

Snelle en vriendelijke service

Braadbaas, de zaak voor al je professionele keukentools tegen een concurrerende prijs. Ik heb inmiddels diverse aankopen gedaan en kom toch steeds weer terug. Dit is al heel wat voor een kritische klant als ik.

Goede en snelle levering

Eerste keer iets besteld bij Braadbaas. Veel keuze, goede prijzen en snelle levering. Top!

Geweldig om mee te bakken

Heerlijke pan om in te bakken en sauzen te maken. Niet te zwaar en niet te licht heel fijn hanteerbaar. Een aanrader

• Wat kan beter? Nvt

Snelle service en heldere mailing.

Ingrediënten : Heldere communicatie Vrolijke mails Snelle levering Open voor feed back En een vleugje humor Het recept van BRAADBAAS TOP. Met vriendelijke groet Mieke Janssen.

• Wat kan beter? N.v.t.

Goede snelle en tijdige bezorging

Goede snelle en tijdige bezorging. Goede bereikbaarheid klantenservice.

Snelle online service

In de winkel helaas niet het gevoel wat ik hoopte, maar na wat doorvragen uiteindelijk nog wel wat kunnen zien. Gezien het gewicht van de pan uiteindelijk via de website de bestelling gedaan. Dit werkte simpel en snel. De pan werd goed verpakt thuisbezorgd. Blij met de goede service die bij de onlinebestelling past.

• Wat kan beter? Het contact in de winkel mag naar mijn ervaring wat uitgesprokener

Prima pannen, voor een betere prijs

Prima pannen, voor een betere prijs, zelfs voor een keuken ramp als mij, word het bakken en braden nog leuk

Zuidvliet 8

3141 AL Maassluis

Over Braadbaas

Wij zijn er voor bazen die met het mes tussen de tanden koken, bakken en braden, maar zichzelf ook met een korreltje zout nemen.