Heel blij met het geboortekaartje!

Erg blij met de mooie geboortekaartjes van onze dochter! Ze zijn precies zoals ik mij had voorgesteld, misschien nog wel mooier :).

Prachtig

We zijn hele tevreden met de geboortekaartjes van onze dochter. Dank jullie wel voor de prachtige design!

Prachtige kaartjes

Prachtige kaartjes en meedenkend team

Enkel complimenten gekregen over de kaart en goede service

De kaart was echt prachtig en kwam volledig overeen met ons ontwerp. We kregen ontzettend veel complimenten. Door Festikaart zelf werden tien kaarten er nog voor verzending uitgehaald, omdat er wat foutjes in zaten. Die kregen we snel daarna toegezonden. Erg fijn dat ze zelf zo kritisch zijn. Enige puntje wat de service nog compleet zou maken: in de tekst maakten wij een enorme flater (kg ipv gram, dom dom dom). Het zou top zijn als dit soort kleine foutjes worden gesignaleerd. Als staat op de site duidelijk aangegeven dat ze dat niet doen en je er zelf verantwoordelijk voor bent hoor. Dat is volledig aan ons te wijten.

Mooie kwaliteitsvolle kaartjes aan een even mooie prijs.

Zeer snelle en duidelijke communicatie bij vragen. Heel mooie kaartjes, mooi papier, netjes gedrukt. Al veel complimenten op gekregen.

Super goede service

Er wordt goed meegedacht met het maken van het gewenste kaartje. De kwaliteit is ook super goed!

Geweldig en vakkundig

Ik heb zeer positieve ervaring met festikaart.nl. De configuratie werkt op je mobiel wat minder vriendelijk. De na controle is zeer goed. Zeer klant vriendlijk

Super tevreden

Perfect gelopen, prachtig drukwerk, communicatief sterk en snel. Een aanrader

Perfecte opvolging en snelle service.

Wij hebben voor onze beide zonen gekozen om de kaartjes, enveloppen, stickers, .. bij festikaart te laten drukken. Ik heb steeds op al mijn mails een snelle en fijne reactie gehad. Ook de kaartjes na geboorte waren snel (België) bij ons thuis geleverd.

Super mooie kaartjes!

Goede service, kaartjes waren snel onderweg. Jammer van DHL die er wel een tijdje over deed om de kaartjes bij ons te leveren. Heel tevreden over festikaart.nl!

Topervaring

Heel fijne ervaring met lisanne, snel en vlot contact. Ze dacht ook mee over de lay-out en kleur. Daarnaast ook een heel snelle levering, ondanks de drukte van de feestdagen. Heel erg bedankt voor de extra effort! We zijn heel tevreden over het eindresultaat en waren heel enthousiast en trots om de kaarten te versturen naar familie en vrienden.

Mooie en unieke geboortekaartjes

Ik was direct verkocht omdat ik mijn huisdier mee op de geboorte kaartjes kon zetten. En een geheel eigen concept kon uitwerken dat niemand anders heeft. Ik raad iedereen aan om via festi kaart hun geboorte kaartjes helemaal naar hun eigen zin te ontwerpen

Mooie kaartjes en de service was erg goed!

Kaartjes zijn erg mooi, Meermaals contact gehad met Festikaart over het ontwerp. Er werd goed meegedacht en waren erg behulpzaam.

Aanrader!

Wij hebben de geboortekaartjes van onze zoon bij Festikaart besteld. Er was veel keuze en Lisanne dacht goed mee hoe wij het mooiste kaartje konden ontwerpen. Ze reageert snel op berichten en hield ons goed op de hoogte. De kaartjes zijn uiteindelijk super mooi geworden, we zijn er ontzettend blij mee. Je kunt zien dat deze met liefde en aandacht gemaakt zijn. Mocht er ooit een tweede kindje komen, zullen wij de kaartjes hier weer bestellen. Bedankt voor de goede service!

Grote variatie aan kaartjes waar je uit kunt kiezen.

Prachtige kaartjes en goede service!

Wij zijn ontzettend blij met de geboortekaartjes voor onze zoon! Ze zijn heel uniek, kwalitatief mooi gedrukt en zowel kleurrijk als stoer. En de spoedservice ging nog sneller dan verwacht! Dankjewel!

Mooie kaartjes en goede service

Fijne website om zelf de kaart te configuren en een prijs indicatie te zien. Ik had wat vragen en die werden snel beantwoord via WhatsApp. Kaartjes zijn heel mooi!

Prachtige kaartjes en super communicatie!

Prachtige linnen geboortekaartjes met foliedruk ontvangen van Festikaart. Erg tevreden mee!

Super mooi kaartje met goede service.

Verschillende keren contact opgenomen met Festikaart om een vraag te stellen over het kaartje wat we wilde bestellen. Erg snel en fijn contact gehad. 2 proefdrukjes besteld die erg snel binnen waren. Hieruit een definitieve keuze gemaakt. Veel positieve reacties gehad dat het een super mooi kaartje is.

Heel goed geholpen

Mooie ontwerpen kunnen maken en goede begeleiding/ service

De meest prachtige en originele kaarten!

Onze geboortekaartje is echt prachtig geworden en heel origineel! Festikaart heeft veel speciale opties waardoor je geboortekaartje super origineel wordt! Ook heeft Lisanne meegekeken en ons onwijs geholpen om tot een perfect kaartje te komen, ontzettend fijne service!

Waanzinnig geholpen via Whatsapp

Ik ben echt ontzettend goed geholpen. Ik ontving super snelle antwoorden op mijn vragen via whatsapp, dus ik geef de service een dikke 10. De kaarten moet ik nog ontvangen maar ik heb al het vertrouwen dat die er goed uit gaan zien.

Super snelle persoonlijke service, en prachtige kaarten!

Wij zijn bij deze fan van Festikaart! Lisanne is een echte pro, met haar enthousiasme en kundigheid heeft ze ons heel fijn geholpen om op redelijk korte termijn bijzonder mooie kaarten te laten maken. Dankjewel voor al je hulp en advies, dit was van idee tot realisatie een feestje :-)

Echte prachtige kaartjes van kwaliteit op maat!

Fijn in het contact, reageert snel en denkt met je mee. Er wordt kwaliteit en vakwerk geleverd. Met name heel blij met preeg- en folie keuze. Krijgen veel complimenten over het kaartje!

Spanjelaan 21A3

9403DN Assen

+31651725973

Over Festikaart

Kleinschalige drukkerij met specialiteit in geboorte- en trouwdrukwerk voor: - letterpress - foliedruk - velvet & linnen kaarten - ontwerp service