Antwoord op mijn vraag

Denken goed mee , tekening was zo gemaakt

Top service!

Wat wij hebben besteld ziet er netjes en professioneel uit. De service is top!

Fijne toeleverancier met korte lijnen.

Het uitwerken en optekenen van mijn schets in de aanvraag was geen probleem, daarna volgt een snelle heldere prijsopgaaf met tekening en daarbij is laser op Maat ook nog eens het goedkoopst van de 3 offertes. een opmerking maar daar steek ik de hand in eigen boezem; de zetting was verkeerd om daarmee werden de bodemplaten spiegelbeeld!

Snel en goede kwaliteit

Gewoon prima.

Precies zoals besteld

Geleverd boven verwachting! Eerder geleverd en beter verpakt dan verwacht. En de kwaliteit van het laser gesneden product was zoals gehoopt uitstekend!

Super meegedacht

Tekening grotendeels zelf getekend op afronding van de hoeken na. zij hebben dit super snel af gemaakt en had binnen een paar uur een passende offerte. Voor mij als particulier nog een prima prijs! dus super tevreden.

Snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding, aardige mensen.

top

Het bestelde is in minder dan de vooraf bekende tijd gerealiseerd. De kwaliteit van het bestelde is exact wat we er van verwacht hebben.

Fijne communicatie en snel handelen.

Laser op Maat is mijn vaste leverancier van snijwerk. Ze leveren snel en optijd en korte lijnen binnen de communicatie.

Goed verzorgd

Sneller dan gedacht

Ik moest een afwijkende maat. Bij ‘laser op maat’ hadden ze zelfs dikker plaatstaal waar je ergens anders dunner krijgt voor dezelfde prijs én nu op maat. Daarbij sneller klaar dan voorspeld. De laatste halve ster kan ik helaas niet geven omdat er verplicht verpakkingskosten zijn berekend terwijl er alleen klein stukje folie zat gewikkeld om de afleverbon vast te houden.

Goede kwaliteit, snel en hulpvaardig

Goede kwaliteit, snel en hulpvaardig

Perfect, levering tot service!

Spoedklusjes en gewoon snijden met afleveren is perfect!

Denken mee met uitvoering en /of aanpassingen.

Zeer professioneel !

Uploaden tekening heel simpel, werd direct omgezet in STP file met vraag voor bevestiging. Productieproces goed te volgen. Levertijd sneller dan bevestigd, kwaliteit was uitmuntend ! Prima optie voor nieuwe projecten !!

Snel en makkelijk

TOP! snel en makkelijk ontwerp uploaden en gelijk kosten inzichtelijk.

Helemaal top

Gebruik Laser op Maat regelmatig. Kwaliteit van het product is altijd top. Komt goed verpakt aan dus geen beschadigingen. Allerbelangrijkste; komt altijd paar dagen eerder dan beloofd. Een leverancier waar je op kunt rekenen.

Snelle goede service iedere keer weer

Laser op Maat maakt voor ons diverse snij en zetstukken, dit is altijd snel klaar. Daarnaast wordt er goed meegedacht met de klant en wordt er gedacht in oplossingen

Het voorwerp dat ik heb laten lasersnijden was exact gemaakt zoals ik had beschreven en werd in een degelijke verpakking geleverd.

Uitstekende service en prima kwaliteit van het geleverde werk

Op eenvoudige vraag per mail zeer snel een offerte ontvangen; levering binnen de vooropgestelde termijn. Een kleine vergissing in de levering werd terstond rechtgezet zonder ook maar enig probleem. Ben erg tevreden over al de stappen in het proces. Dergelijke goede service heb ik bijzonder geapprecieerd en is werkelijk een uitzondering.

Snelle en goede service op maat.

Ervaring helemaal top.

Makkelijk duidelijk en snel.

Makkelijk duidelijk snel en niet te duur.

Ik ben bijzonder tevereden over de kwaliteit en de snelheid van productie en levering. Ik had express service gekozen, maar de items kwamen dagen VOOR de express datum al in de bus

mooi product

mooi product, maar met name de klantvriendelijke benadering vooraf gaf voor mij de doorslag om niet verder te zoeken, maar gewoon met jullie in zee te gaan. micheal/michiel bedankt

Meerdere malen iets laten snijden en nog nooit tegen gevallen.

Meerdere malen werkstukjes laten snijden en altijd goed bevallen. Voor vragen goed bereikbaar en goed advies.

Aartsdijkweg 9-11

2676 LE Maasdijk

Over Laser op Maat

Iets laten lasersnijden was nog nooit zo eenvoudig! In slechts 4 stappen (en omgerekend 4 minuten) berekent u online exact wat de kosten zijn. Dit gemak maakt Laser op Maat uniek in Nederland én België!