Laser op Maat is snel en de kwaliteit is top!

Laser op Maat heeft mij vriendelijk geholpen en toen ik vroeg of de levertijd verkort kon worden hebben ze mij positief verrast met de snelheid hiervan! Daarnaast is de kwaliteit top en ben ik heel blij met het eind resultaat van de opmaat gemaakte uitsnijden van ons logo op metaal. Toppers!

Producten voldoen niet helemaal aan de opgeven bemating. Op zich geen grote ramp maar wel erg jammer

Zie hier boven!

Onderdelen waren sneller bezorgt dan verwacht. Helaas was trommelen niet voldoende maar dat heb ik zelf kunnen oplossen.

Supersnel

Na het opsturen van mijn handgemaakte tekening kreeg ik binnen 5 uur reactie in vorm van offerte en digitale tekening retour, Na kleine wijziging in produktie met als levertijd 3 weken, kreeg mijn order echter binnen 4 dagen thuis, zag er uitstekend uit

Supergoed geregeld wij blijven klant

Een bedrijf dat z’n beloftes nakomt

Een snelle online controle van het bestand wat geüpload is en daaraan gekoppeld een goede prijs. Je weet waar je aan toe bent. Aantal dagen eerder geleverd dan aangegeven was. Kortom; een top bedrijf

Mooi ze helpen ook om bestand werkend te krijgen zijn best snel met opsturen

top

Alles mooi en netjes geleverd.

Heel blij met deze service, simpel, scherpe prijs, snel en maatvast!

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop je zo makkelijk onderdelen kan laten snijden via dit bedrijf. Het uploaden van files en daarna de opties kiezen was super makkelijk en de prijs was ook heel netjes. Onderdelen pasten exact en de laser gesneden onderdelen waren ook netjes gesneden. Al met al zal ik hier vaker bestellen in de toekomst.

overtreft alle verwachtingen.

De onderdelen die ik besteld heb kwamen eerder binnen dan de verwachtte leverdatum, waren loepzuiver geproduceerd en qua afwerking heel netjes.

Prima product

Prima gesneden, redelijk snel geleverd tegen een redelijke prijs. Er zat wel veel verpakkingsmateriaal omheen.

Buiten dat ik niet wist wanneer het zou toekomen op een dag na

Prima kwaliteit en snelle service

Prima kwaliteit en snelle service

Super snel geleverd dik tevreden

Ze helpen je goed en snel Heb 1 week moeten wachten op mijn spullen Das super snel ben zeer tevreden Ga er zeker nog meer laten maken

Perfecte snelle service

Met behulp van een paar instructies een prima eindproduct afgeleverd

Snelle offerte Nette prijs Alleen communiceren wanneer de aflevering plaatsvindt.

Perfecte service!

Netjes geholpen, ookal werktte mijn DXF bestand niet meteen in de online editor, maar snel en correct opgelost. Levering zoals afgesproken en degelijke kwaliteit!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer goede/gebruiksvriendelijke service

Reeds verschillende bestellingen geplaatst, nog nooit noemenswaardige problemen ondervonden. Zeer gebruiksvriendelijk om design door te sturen voor laseren (of plooien).

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gewoon ideaal en helemaal perfect

Ik bestelde één op maat gemaakte plaat. Ze konden zelfs sneller leveren dan ik het nodig had. Op mijn vraag of levering ook later kon was dat meteen geen probleem en werd de order gewoon iets later gemaakt. Dus en de service is goed en levertijd wordt nagekomen.

Uitstekend klantenservice

Uitstekend klantenservice. Zij hulpen mij met mijn dxf file en ik had spoedig nodig and they delivered

Super service

Alles keurig geregeld goed verpakt en eerder geleverd als ik in eerste instantie te horen kreeg

Geweldig ! Na ontwerp tot aflevering: supersnel.

Snelle reactie na mijn aanvraag, meteen een ontwerp ontvangen en na mijn goedkeuring ontzettend snel afgehandeld. In één woord: geweldig !

klasse

duidelijk afspraken worden nagekomen. goede kwaliteit

Perfect!

.Er wordt meegedacht,krijgt eerst een voorbeeld hoe het eruit komt te zien pas daarna wordt het gemaakt.Goede communicatie.Verzending zeer snel.Top!

Zeer betrouwbare leverancier met maatwerk.

Alles perfect volgens afspraak afgeleverd. Foutje bij het afleveren (verkeerd adres) maar dat werd snel opgelost. Mooi werk.

Honderdland 157

2676 LT Maasdijk

Over Laser op Maat

Iets laten lasersnijden was nog nooit zo eenvoudig! In slechts 4 stappen (en omgerekend 4 minuten) berekent u online exact wat de kosten zijn. Dit gemak maakt Laser op Maat uniek in Nederland én België!