ondanks dat jullie het zeer druk hebben toch supersnel geholpen

voor mijn opdracht om vier borden te laseren van corten staal werd meegedacht en kon dingen ook makkelijk aan laten passen klant was dan ook zeer tevreden ( net als ik)

Gewoon heel goed!

Snelle reactie en goed afwikkeling van de opdracht.

Geheel volgens afspraak

Goede service en snelle levering

Had mijn bestelling al voor de afgesproken datum binnen. Wel bleken de verstekken niet helemaal op hun plaats te zitten, waardoor ik nieuwe frame,s moest bestellen. Kan ook een onduidelijk heid van mijn zijde zijn. Groeten Nico.

Top geregeld

Niks te klagen, kreeg wat ik vroeg

doen wat ze zeggen

doen wat ze zeggen

Geweldige service!!!

RVS afdekplaatjes op maat laten maken voor 2 kranen. Ik twijfelde over de afmetingen. Even 1 telefoontje als dubbelcheck naar Nico. Aardige service al telefonisch. Binnen 1 week werden de plaatjes geleverd. Ze waren echt precies op maat! Ik ben er zooo blij mee. Aanrader dit bedrijf!

Keurig werk, uitgebreide diensten, geweldig resultaat!

Het team bij Laser op Maat zorgde voor een naadloze overgang van model naar verfijnd eindproduct, inclusief levering van materialen en nabewerking. Zeker aan te bevelen.

Had een lastig figuur op karton aangelevert, laser op maat geeft dit perfect digitaal nagetekend en op 4 mm staal uitgesneden. Erg tevreden!

Reageren snel en leveren kwaliteit volgens afspraak! :)

Speciaal verzoek met haast voor laser gesneden messing bordjes. Allemaal geen probleem en op tijd geleverd. Erg blij mee! :)

de communicatie bij de offerte of bevestiging zou beter kunnen

goede kwaliteit

Top kwaliteit en dienst verlening

=

Goed, snel en goedgeprijst

Wanneer ik de offerte op de website wou aanmaken lukte iets niet goed. na enkele minuten was ik verder geholpen. Topservice.

Super service

Het bestelproces is werkt goed. Duidelijk en eenvoudig. Je ziet direct wat de kosten zijn. Vanuit Laser op maat een fijne communicatie. Dat wat ik had besteld, was eerder klaar dan verwacht. Al met al een super service en perfecte levering.

Boven mijn verwachtingen

Vlijmscherpe prachtige uitwerking van mijn ontwerp. In 4mm dik metaal, scifi dat dit uberhaubt kan. Ook nog eens snel en goeie prijs..

heel goed

snel accuraat en zonder enig gedoe

Dat ging makkelijk!

Ik heb een adapter plaat laten maken voor op m’n motorfiets van geanodiseerd aluminium. Ik kon via de website de niet al mijn wensen kwijt maar was met één telefoontje geregeld. Erg net resultaat gekregen!

goede en snelle service

prima service, vriendelijke en behulpzaam.

fijne website, snel geleverd en prima product

fijne website, snel geleverd en prima product

Eenvoudig in een paar stappen een prima product geleverd.

Voor mijn telescoopmontering had ik een aluminium plaat met een aantal openingen nodig. In Autodesk Fusion 360 (gratis) een ontwerp gemaakt en het gegenereerde bestand geüpload naar de website. Ik kreeg direct een prijsopgave. Besteld en en een poosje later kreeg ik de plaat, precies volgens de specificaties.

Mooie producten, goede service

Ik laat regelmatig producten maken door Laser op maat en ik ben altijd tevreden over het product. Fijn geïnformeerd de eerste keer over het bestel proces en de levertijd. Prijs/kwaliteit verhouding is ook goed.

Voldoet aan tekening, sneller geleverd dan verwacht

Voldoet aan tekening, sneller geleverd dan verwacht

Prima! Snel en helder

Prima! Snel en helder

Gemakkelijk, snel en goed

Werkt erg eenvoudig. Je weet snel waar je aan toe bent. En het resultaat is strak en netjes!

Goed , maar beetje aandacht aan afwerking kan geen kwaad.

Honderdland 157

2676 LT Maasdijk

Over Laser op Maat

Iets laten lasersnijden was nog nooit zo eenvoudig! In slechts 4 stappen (en omgerekend 4 minuten) berekent u online exact wat de kosten zijn. Dit gemak maakt Laser op Maat uniek in Nederland én België!