Helemaal TOP!

Geweldige service, ik was vergeten op de website iets aan te vinken en ben hier door hen hierop gewezen, zij hebben uit service dit voor mij gedaan, zonder hier iets extra in rekening te brengen. Het ontwerp ingeleverd via de website en een week later de onderdelen in huis exact zoals de tekening. Dit is een prima oplossing als je iets op kleine schaal wil uitproberen! Erg blij mee, goed kwaliteit voor acceptabel bedrag.

Goede online ervaring bij bestellen

We waren op zoek naar een leverancier voor het op maat aanleveren van staal gemaakte uitvul platen. Online Laser op maat gevonden en de uitleg van de dxf aanlevering was duidelijk. Ook het online bestel process was eenvoudig en duidelijk. We hebben de bestelde artikelen nog niet ontvangen, dus daar valt nog niks over te melden.

Gewoon goed

Er was een klein foutje gebeurd met het doorsturen van de factuur. Deze was naar het verkeerde mailadres doorgestuurd, maar door de ingewikkelde structuur van ons bedrijf is dit wel te begrijpen. Na deze fout is er ook nog communicatie gevolgd om dit in de toekomst te vermijden, ik kijk uit naar het resultaat hiervan.

Prima product precies op maat volgens tekening.

Het proces van uploaden van de tekeningen en bestellen is heel makkelijk om te doen. De leveren is op de afgesproken datum aangekomen,

Top! Mooi product en zeer snel geleverd!

Goede en duidelijke communicatie. Zonder problemen mijn aangeleverde bestand aangepast zodat het ook bruikbaar was om te snijden. Product al binnen een paar dagen geleverd. Wij zijn er helemaal blij mee!

Fijne service

Twee mooie bordjes voor mijn parkeervakken en ook nog eens als service bevestigd bij de buurvrouw. Bedankt heren!

Game changer! Onderdelen voor mijn zelfbouw fiets binnen exact op maat, goedkoop en snel!

Na lang ontwerpen uiteindelijk de onderdelen laten lasersnijden. Ik had verwacht dat het een paar honderd euro meer zou kosten, de prijs viel mij allerzins mee. Er is nergens een smetje of foutje te bekennen op de 25 verschillende onderdelen. Ook over de snelle levering (binnen een week!) ben ik zeer te spreken! De onderdelen kwamen ook goed verpakt binnen. Zeker een aanrader!

Goed toegankelijk snel en adequaat

De webshop spreekt voor zich, daarnaast kom je eenvoudig in contact. Op een specifieke vraag komt snel een offerte en de levering gaat al even snel. Complimenten.

Vlotte service en mooi resultaat

Het geeft een gevoel van trots en tevredenheid om een eigen ontworpen ventilatierooster uit te laten snijden. Het proces met de website werkt eenvoudig, al was ik er niet zeker van dat alle gaten netjes uitgesneden zouden kunnen worden. Na een kort contact met Ben was het vertrouwen er dat het wel goed zou komen. En dat bleek ook het geval. Bij het eindproduct zie je wel waar de laser is begonnen met snijden, maar dat valt alleen op als je beter kijkt. Voor een leek is het wat lastig om goed te bepalen welke dikte, materiaal en afwerking je nodig hebt, al geven de voorbeelden op de site wel een idee wat je ongeveer nodig hebt.

perfect

perfect

Eenvoudig proces met mooi resultaat

Voor het eerst de noodzaak gehad extern iets te laten laseren. Het proces was eenvoudig, de kosten waren transparant en het resultaat was absoluut naar wens. De levertijd zou iets sneller mogen, maar laten we eerlijk zijn. Op maat gemaakte producten kosten nou eenmaal tijd. Een aanrader!

de service is erg goed.

Ik bestelde aluminium snijden met een dikte van 6 mm. Snijd heel goed. Snel geleverd. Uitgelicht!

Degelijk geregeld

Super goed meegedacht en snel geleverd

Flexibel en prima prijs

Ik had een ontwerp geupload met een materiaaldikte die niet standaard beschikbaar was. Ik kreeg mailtje dat het wel mogelijk was om de gewenste dikte te leveren. Snel geregeld en geleverd, top!

Van offerte tot ontvangst product

Vanuit een sketch, snel een offerte ontvangen. Onduidelijkheden werden snel opgehelderd en na opdracht, opdracht ruim binnen de levertijd ontvangen.

Top kwaliteit en service

Verschillende onderdelen besteld en keurig verpakt geleverd. Helaas was een zetting van een plaatdeel scheef gezet. Daarna wel vriendelijk geholpen en nieuwe onderdelen gekregen die wel goed waren.

Super service

Direct een scherpe prijs. Snel geleverd en netjes afgewerkt. Last minute lever adres aangepast. Dit ging soepel en was geen enkel probleem. Echt een aanrader.

Snel en volgens specificatie geleverd

Mijn opdracht was snel en volgens specificatie geleverd. Waar ik problemen met de web app voor het invoeren van de opdracht had, hebben we het samen snel op kunnen lossen.

Honderdland 157

2676 LT Maasdijk

Over Laser op Maat

Iets laten lasersnijden was nog nooit zo eenvoudig! In slechts 4 stappen (en omgerekend 4 minuten) berekent u online exact wat de kosten zijn. Dit gemak maakt Laser op Maat uniek in Nederland én België!