Prima bedrijf die zijn afspraken na komt met goede eindresultaten.

De vooraf opgevraagde offerte is duidelijk en er is een aanbieding gedaan voor een nette prijs. Er wordt goed gecommuniceerd via de mail over vragen en tussentijdse wijzigingen. De afspraken die tijdens het offerte traject gemaakt zijn worden nagekomen. De uitvoering van de werkzaamheden zijn keurig en wordt uitgevoerd door nette mensen met verstand van zaken.

Erg tevreden.

Goed geholpen. Prima uitleg van alles. Keurig aangelegd en uitleg van de app.

Fijn bedrijf met goed en vriendelijk personeel

Bij aanvraag snel een offerte ontvangen. Na opdracht lange levertijd van omvormer maar daar kan Zonion niets aan doen. Na binnenkomst van de omvormer werd snel een afspraak ingepland. Installatie is netjes en snel verlopen. Goede uitleg gehad.

Goede ervaring met dit bedrijf

Mijn zonnepanelen correct, netjes en deskundig gemonteerd. Geen afval achtergelaten, alles netjes opgeruimd en meegenomen. Personeel vriendelijk en correct.

Gewoon goed overleg en snel geleverd

Denkt mee met mogelijkheden, scherpe prijs en levert snel ...

Zeer netjes gewerkt door deskundig personeel. In een woord top!

Tevreden over werkzaamheden.

Uitleg omtrent gebruik is te summier. Handleiding zou standaard geleverd moeten worden.

Vriendelijke mensen en vakkundig geplaatst!!

top service

snel gemonteerd en alles keurig achtergelaten en schoongemaakt op zolder.

Zeer aardige hardwerkende mannen

Heel Professionele Bedrijf.netjes gewerkt en weten heel veel over zonnepanelen,van plaatsen van panelen tot aanmelden.Zou echt iedereen aanbevelen.

Top bedrijf

Top bedrijf

Uitstekend werk geleverd, goede prijs en goede meedenkend personeel.

Goede zonnepanelen geplaatst, netjes gewerkt en uitermate keurig geplaatst.

Zeer fijne en professionele mensen

Goede en proffesioneler installatie van de panelen.

Geweldig personeel vriendelijk en kennis van zaken.

Zeer vriendelijk en houden heel goed rekening met hun vieze schoenen, werken erg netjes.

Zeer vakkundig en netjes!

De drie heren die de zonnepanelen kwamen installeren waren erg vriendelijk en lieten alles netjes achter. Ondanks het slechte weer werden de panelen kundig geïnstalleerd. Alle zaken werden rustig en netjes overlegd en uitgelegd. Aangezien mijn buren ook zonnepanelen hebben en deze iets op mijn dak bleken te hebben gelegd moet Zonion nog terugkomen om het laatste paneel nog te herstellen. Dat gaan ze kosteloos doen en dat is wel een hele goede service! Ik raad Zonion dan ook van harte bij iedereen aan. Een goede prijs en een nog betere service.

Goede service, flexibel en fijn contact

Goede service, flexibel en fijn contact Het werk is goed uitgevoerd, precies zoals afgesproken. Super

Nette installatie

Vriendelijke mensen, alles netjes en schoon opgeleverd.

prima installatie

personeel is snel en werkt netjes, ruimt alles keurig op. zonnepanelen werken prima. Ook de service om de belasting te regelen was keurig en snel

Perfect een dikke 10

Keurige afhandeling ook.de btw teruggave prima geregeld. Tevens een prima service. Belde dat er een probleempje was de volgende dag werd het verholpen, dus een super snelle service. Kan niets ten nadele zeggen.

Staalwijk 2 B

8251 JX Dronten

Over Zonion

Zonion.nl is vanaf 2013 leverancier en installateur in de zonne-energie. In 1997 zijn we begonnen in de wind-energie. Onze interesse in de zonne-energie werd gewekt door nieuwe technieken en mogelijkheden. Vanaf dat moment zijn we zonnepanelen gaan installeren en bieden we materialen aan via onze webshop. We behandelen offerteaanvragen en hebben in het voortraject overleg met geïnteresseerden. Onze vrijblijvende offerte is altijd maatwerk. Bij onduidelijkheden komen we voordat we gaan installeren eerst op bezoek. Op deze manier worden onaangename verrassingen voorkomen en weet de klant wat hij krijgt. Een professioneel team komt met moderne middelen om de zonnepanelen te installeren en op te leveren. We zijn een no nonsene bedrijf en zijn van A tot Z betrokken. Er zijn geen andere bedrijven nodig voor uw installatie. Wij verzorgen alles inclusief de BTW teruggave voor particulieren. Wij leveren materialen van uitstekende kwaliteit vaak voor de scherpste prijs. Wij doen het werk met eigen teams. Zonion levert met deskundig personeel de beste installatie. Er worden geen concessies gedaan op kwaliteit en veiligheid. Zonnepanelen kopen is een investering. Maar je energierekening wordt meteen flink lager en zo verdien je je investering terug. Meestal is de installatie in 4-6 jaar terugverdient. Daarna heb je nog vele jaren gratis zonnestroom. Laat het niet liggen maar neem contact met ons op.