Super service

Heel erg blij met de gepersonaliseerde stickers. Goede service en snelle levering. Een ruim assortiment waardoor kiezen lastig was.

Super leuke feest artikelen. Heel blij mee :-)

Als je op zoek bent naar traktaties(ideeรซn), dan ben je bij 'leuk voor een feest' aan het juiste adres.

Service!

Te laat erachter gekomen dat ik iets te weinig stickers besteld had. Met een e-mail opgelost en geen vertraging opgelopen! Super!

Heel goed!

Super leuke spullen. Ik was wat vergeten te bestellen, en dat kon alsnog geleverd worden met spoed! Hele fijne service

Prima levering en spullen. Leuk verpakt

Goede kwaliteit, de volgende dag al in huis!

Na inspiratie op de TikTok pagina van Leukvooreenfeest! opgedaan te hebben, de benodigde producten in hun webshop besteld voor de traktatie van mโ€™n dochter. Dit was boven verwachting de volgende dag al in huis, leuk ingepakt en naar volle tevredenheid.

zie er heel goed uit

prima op tijd ontvangen

Snelle bezorging, mooi verpakt.

Leuke spullen voor leuke prijs

Mooie producten, leuk verpakt. Een feestje om het open te maken en te gebruiken. Cellofaanzakjes besteld en die zijn van mooie kwaliteit. Heel blij mee.

Super blij met de bestelling, snelle service

Hele leuke traktatie gevonden. Meteen besteld toen ik het voorbij zag komen op hun social media. Snelle service. Zal er zeker nog eens bestellen.

Snelle levering en mooie cadeautjes

Veel keuzes met goede service

De spullen die ik nodig had voor mijn zelf gemaakte traktaties hadden ze gewoon en er was veel keus. De bezorging was snel en goed. Er is van alles te vinden op de site echt geweldig gewoon.

Duidelijke webshop en heel blij met de ontvangen producten!

Heel tevreden

De besteling benen 2 dagen ontvangen heel snel dank de verkoper

Een cadeautje om open te maken

Het is een overzichtelijke site. Een genot om er online te shoppen. Het wordt snel geleverd. Het pakketje op zich is een waar cadeautje voor jezelf om open te maken. Met zorg en liefde creatief ingepakt. Hier blijf ik bestellen!

Mooie verpakking

Mooie verpakking en leuke producten helaas waren er al meerdere stuk bij aankomst. Verder zeker aan te bevelen.

Snelle service en prima producten

Goede snelle service

Alles ontvangen zoals verwacht.

Hele leuke , nette ingepakte kadotjes! Was er heel blij mee!

Goede kwaliteit van spullen, daarnaast een enorm goede en snelle service wat erg fijn is.

Geweldig!

Snelle verzending en traktaties zien er top uit!

Het feest begint bij Leuk voor een Feest!

Hele leuke opties voor traktaties die gemakkelijk zelf te maken / te vullen zijn. Zo is trakteren echt een feest!

Snelle levering, leuk verpakt en prima product!

Leuke traktatie voor onze zoon die 3 wordt. Een dino memo met rozijntjes. Ziet er feestelijk uit en binnen een paar dagen binnen!

geweldig cadeu

Allemal waren tevreden.

Heliumweg 6 a8

3812 RE Amersfoort

Over leukvooreenfeest!

Bij leuk voor een feest kan je terecht voor verschillende traktaties. Voor een geboorte en een verjaardag hebben we een ruim aanbod.