Snelle en correcte levering

Conform verwachting: snelle levering, product is bekend, prijs is okay.

Goede en snelle service!

Goed advies en scherpe prijs!

Snelle levering en prima contact

Bereikbaar via instagram met snel contact. Prima voor elkaar

Snelle levering en goed service

Verschrikkelijk aardige verkoper Pieter

Scherpe prijzen en snelle service

Padeldistrict biedt haar padelartikelen tegen scherpe prijzen aan. Ze hebben een ruim assortiment en ze leveren snel uit. Je kunt de bestelling ook binnen een aantal uren ophalen zodra de bestelling geplaatst is. Een extra grip op het aangeschafte padelracket te wikkelen is geen probleem, dit getuigt van een hoog service nivo.

Snel en goede levering

Snel en goede levering

Hebben goed meegedacht over type racket en mocht er ook een aantal testen

Top service en scherpe prijzen!

Alles gewoon perfect geregeld!

Binnen 2 werkdagen in huis!

Overzichtelijke site en snelle levering.

Behulpzaam en prima advies

Goed advies. Bedankt!

Via de chat advies voor een padelracket gehad. Niet via een robot maar met een persoon die mij heeft geholpen. Bedankt

Klantgerichte webshop

Van mijn bestelling (2 stuks) was nog maar 1 op voorraad. Heb i.o.m. webshop een ander artikel besteld (meerprijs 2 €). Deze werd zonder extra kosten afgeleverd. Kom zeker terug in de webshop van Padeldistrict

Zeer goede service zelfs op zaterdagavond!

ik wilde een racket bestellen met een cadeaubon, maar dat lukte niet, ik dacht dan maar wachten tot maandag maar er was iemand zo laat nog aan het werk die mij heeft geholpen op zaterdagavond! Dat is meer dan service !

Prima ervaring.

Mooi vest besteld. Zeer snelle levering. Goede informatie over levering met Track en Trace. Perfect zoals het hoort.

Fantastische hulp gekregen met het uitzoeken naar een nieuw racket.

Snel geleverd zit fantastisch!

Heel blij met m’n skippybal:) voel me weer 8. Multifunctioneel. Ik gebruik m ipv stoel oa en rugmassage. Zeer tevreden mee

Slechte levering

Goede prijs, alles vanuit padeldistrict ging goed. Alleen Dpd heeft mij wat minder geholpen.

Zeer snelle levering, prima spullen, niet duur.

Mijn spullen op maandag besteld en volgende dag voor 12.00 uur in huis!

Goede communicatie en snelle service

Ik had een te kleine maat besteld ondanks de maattabel op de website van padeldistrict.com. Deze teruggestuurd en nieuwe besteld. Geld terug was snel geregeld en de juiste maat kwam een dag later bezorgd door DPD. Keurig op de aangegeven tijd. Blij mee

Snelle levering, compleet en super spullen! Zeker een aanrader

Snel, prim en goede tennisschoenen!

Snel en prima geleverd en goede tennisschoenen!

Retour beleid wordt slecht aangegeven.

Er zit geen retour label bij en na mail contact blijkt dat retour op eigen kosten is. Dat is prima maar geef dat dan duidelijk aan vooraf.

Snelle levering en prima service.

Snelle reactie op vragen vooraf.

Alles top!

Top product, super snelle levering

polo shirtjes gekocht. prima prijs en kwaliteit

Den Sliem 35

7141 JE Groenlo

Over Padeldistrict

Padeldistrict is dé regionale webshop in Oost-Nederland. We hebben een ruim aanbod van padelartikelen, waaronder padelrackets en padel tassen, van al jouw favoriete padelmerken! Onze winkel is gevestigd in Groenlo aan de N18 in de Achterhoek. Vanuit ons magazijn versturen wij dagelijks onze bestellingen door heel Nederland en daar buiten. Wij combineren onze lokale service met alle voordelen van een professionele online organisatie!