Betrouwbare service

Steeds vriendelijke en correcte service, zowel door administratie als techniekers

Nu er geleverd werd alsnog een beoordeling an geen beoordeling geven

Jammer maar nu al een beoordeling geven als ik mijn product nog niet gekregen heb is moeilijk. Product besteld op 30 maart, Ik blijf wachten. Alhoewel de levering een kleine vertraging opliep, kan ik tevreden zijn over de opvolging en de levering. Als we het over klantvriendelijkheid hebben van zowel het telefonisch contact en de levering aan de deur dan kan het een voorbeeld zijn.

Snelle complete levering duidelijke website

Makkelijk online bestelde onderdelen snel in huis.

perfekt produkt gekocht

content van mijn aankoop.

Mooi op tijd geleverd

slecht

ik heb het verkeerde item toegestuurd gekregen na 2 e-mails te hebben gestuurd kreeg ik uiteindelijk een reactie, en werd het juiste item opgestuurd en een retourticket voor het verkeerde ge-emaild zodat ik het verkeerde item kosteloos kon retourneren

Snel en eenvoudig

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering

Cartografenweg 30

5141 MT Waalwijk