Ik wist welke pomp ik nodig had. Ter vervanging van dezelfde die 31 jaar oud was. Dus bestellen en laten versturen
Als je wilt ruilen wordt er aangegeven dat het een salesproduct was en ruilen niet mogelijk. Na wat wetsartikelen te gebruiken die ons, consument, moet beschermen kon ik mijn geld terugkrijgen. Wel moest ik zelf de retourkosten betalen. Kortom zeker geen aanrader!
De producten zijn prima. De levering duurde heel erg lang, maar na een zeer vriendelijk gesprek met de klantendienst bleek het probleem bij post.NL te liggen en suggereerde de man alternatieve oplossingen. Gelukkig arriveerde de levering alsnog een dag later.
Ik zit al een week te wachten op mijn pakketje, dat via POSTNL bezorgd zou moeten worden. Als ik de klantenservice bel, dat krijg ik steeds een bandje dat het te druk is om mij te woord te steen. Ik weet dat POSTNL problemen heeft met de bezorging. Is het niet een idee om ook een alternatieve bezorger aan te bieden?
Zeker aan te bevelen, meestal na bestelling geplaatst te hebben ligt het vaak dezelfde dag nog klaar om opgehaald te worden.
Dag eerder dan gedacht was de nieuwe DAP pomp er al, prima duidelijke website ook. Tel ondersteuning was ook prima waarvoor dank.
Na uitgebreide vergelijkingen bleek Tuin en Water diverse Gardena artikelen voor de scherpste prijs te kunnen leveren. M'n bestelling werd binnen een paar dagen al netjes en compleet bezorgd.
Enorme keus en goedkoper dan bij de fabrikant
Ik heb meer dan een week moeten wachten tussen bestellen en levering. Dit kan natuurlijk ook met de drukte bij postnl te maken hebben
Mijn pakket zou binnen 3 dagen geleverd worden en na 1,5 week nog niets ontvangen. Vandaag is het pakket geleverd het kwam allemaal doordat post.nl het druk had. Er werd naar aanleiding door Tuin en Water goed op gereageerd door te bellen hoe het ervoor staat zij vonden het ook vervelend.
Geachte heer Van Hagen, Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact gehad. Wij hebben u uitgelegd dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. De status van uw pakket is nog steeds "Bezorgtijd nog onbekend". Aangezien wij vandaag merken dat ongeveer 85% van onze orders wel verwerkt zijn, hebben wij samen afgesproken dat wanneer de status morgen nog steeds niet is aangepast u contact met ons opneemt en dat wij navraag gaan doen bij PostNL. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Originele beoordeling
Pomp en ‘n paar koppelstukken besteld. Nette prijs, goede communicatie en voorspoedige levering.
snel geleverd ,alles OK
Vlotte levering en geen probleem met omruilen
Komt overeen met mijn verwachtingen.
Bezorging totaal niet wat beloofd wordt
Beste AJC Kouwenberg, Naar aanleiding van uw review hebben wij per e-mail contact gehad. Wij hebben u uitgelegd dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. Het is vanmiddag niet gelukt om uw pakket te bezorgen zien wij nu staan. Morgen wordt uw pakket afgegeven aan een PostNL-punt. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Mijn bestelling 23126682 van 31/5 staat al lang als afgehandeld maar de trace info van Postnl geeft aan dat ze het pakketje nog niet ontvangen hebben en dus niet kunnen aangeven wanneer het zal geleverd worden Ik heb dit probleem ook aangekaart bij de servicedesk en heb snel en duidelijk antwoord ontvangen. De zending is intussen (3 dagen verder) wel toegekomen. Ik ben zeker tevreden over de klantendienst bij Tuin en Water maar minder over de snelheid van leveren, wat misschien wel eerder het probleem van hun koerierdienst is
Geachte heer Loots, Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch en per e-mail contact gehad. Wij hebben u uitgelegd dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels ontvangen. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Originele beoordeling
Heb zelfs nog niets ontvangen na één week en dan vragen ze mij een beoordeling. Ongelooflijk…. Stuk was op voorraad maar Postnl heeft nog altijd niets ontvangen. Serge Sorry dat het aan PosrNL lag en niet aan jullie. Serge
Geachte heer Ego, Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch en per e-mail contact gehad. Wij hebben u uitgelegd dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. Als het goed is wordt uw pakket vanmiddag bezorgd. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Originele beoordeling
Mijn bestelling kwam snel en werd netjes afgeleverd. Heel blij mee!
precies afgeleverd wat we besteld hadden en ook keurig op tijd
Tevreden maar ik heb nog steeds mijn pakje niet
Geachte mevrouw Cools, Naar aanleiding van uw review hebben wij u geprobeerd te bellen maar u neemt helaas niet op. Wij wilden u uitleggen dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. Als het goed is ontvangt u vanmiddag eindelijk uw bestelling. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Duurt wel een week voordat het wordt bezorgd nog steeds niets ontvangen
Geachte mevrouw Van Ginkel, Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact gehad. Wij hebben u uitgelegd dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. De status van uw pakket is nog steeds "Bezorgtijd nog onbekend". Aangezien wij vandaag merken dat ongeveer 85% van onze orders wel verwerkt zijn, hebben wij samen afgesproken dat wanneer de status morgen nog steeds niet is aangepast u contact met ons opneemt en dat wij navraag gaan doen bij PostNL. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Voor mijn oude pomp had ik een nieuwe pakking nodig. Op naam en typenummer snel het juiste onderdeel gevonden. Goed betaalbaar en mijn pomp doet het weer. Enig minpunt zijn wel de verzendkosten. 6,95 voor een pakking van 3 euro. En dan komt het gewoon in een enveloppe!? Maar oke een nieuwe pomp is veel duurder denk ik dan maar.
Goede prijs voor goede producten...
Geachte heer Roygens, Naar aanleiding van uw review hebben wij u geprobeerd te bellen maar u neemt helaas niet op. Wij wilden u uitleggen dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels ontvangen. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Originele beoordeling
Na twee weken nog niks ontvangen
Kan nog geen beoordeling geven daar ik nog steeds niets ontvangen heb.
Geachte mevrouw Gommeren, Naar aanleiding van uw review hebben wij telefonisch contact gehad. Wij hebben u uitgelegd dat PostNL afgelopen week het enorm druk heeft gehad en daarom helaas achterstand had. Wij hebben helaas wel meer dan 250 meldingen van klanten gehad dat de status van het pakket onbekend was. Gelukkig heeft u uw pakket inmiddels ontvangen. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk om de volgende keer eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen het altijd voor u uitzoeken of oplossen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Tuin en Water
Zeer positieve ervaring
Cartografenweg 30