Besteld en snel aangekomen

Ik wist welke pomp ik nodig had. Ter vervanging van dezelfde die 31 jaar oud was. Dus bestellen en laten versturen

Waardeloos

Als je wilt ruilen wordt er aangegeven dat het een salesproduct was en ruilen niet mogelijk. Na wat wetsartikelen te gebruiken die ons, consument, moet beschermen kon ik mijn geld terugkrijgen. Wel moest ik zelf de retourkosten betalen. Kortom zeker geen aanrader!

goede service en heel vriendelijk aan de telefoon bij de klantendienst

De producten zijn prima. De levering duurde heel erg lang, maar na een zeer vriendelijk gesprek met de klantendienst bleek het probleem bij post.NL te liggen en suggereerde de man alternatieve oplossingen. Gelukkig arriveerde de levering alsnog een dag later.

Klantenservice niet bereikbaar. Alles ka alleen via POSTNL bezorgd worden.

Ik zit al een week te wachten op mijn pakketje, dat via POSTNL bezorgd zou moeten worden. Als ik de klantenservice bel, dat krijg ik steeds een bandje dat het te druk is om mij te woord te steen. Ik weet dat POSTNL problemen heeft met de bezorging. Is het niet een idee om ook een alternatieve bezorger aan te bieden?

Alles voor tuinberegening is aanwezig!

Zeker aan te bevelen, meestal na bestelling geplaatst te hebben ligt het vaak dezelfde dag nog klaar om opgehaald te worden.

perfect

Dag eerder dan gedacht was de nieuwe DAP pomp er al, prima duidelijke website ook. Tel ondersteuning was ook prima waarvoor dank.

Snelle en accurate levering

Na uitgebreide vergelijkingen bleek Tuin en Water diverse Gardena artikelen voor de scherpste prijs te kunnen leveren. M'n bestelling werd binnen een paar dagen al netjes en compleet bezorgd.

Enorme keus

Enorme keus en goedkoper dan bij de fabrikant

Prima, maar laat geleverd

Ik heb meer dan een week moeten wachten tussen bestellen en levering. Dit kan natuurlijk ook met de drukte bij postnl te maken hebben

pakket niet geleverd

Mijn pakket zou binnen 3 dagen geleverd worden en na 1,5 week nog niets ontvangen. Vandaag is het pakket geleverd het kwam allemaal doordat post.nl het druk had. Er werd naar aanleiding door Tuin en Water goed op gereageerd door te bellen hoe het ervoor staat zij vonden het ook vervelend.

Prima tevreden.

Pomp en ‘n paar koppelstukken besteld. Nette prijs, goede communicatie en voorspoedige levering.

bestelling OK

snel geleverd ,alles OK

Vlotte levering en scherpe prijs

Vlotte levering en geen probleem met omruilen

Komt overeen met mijn verwachtingen.

Slecht

Bezorging totaal niet wat beloofd wordt

Mijn zending staat al dagen als afgehandeld maar ik heb nog niets ontvangen

Mijn bestelling 23126682 van 31/5 staat al lang als afgehandeld maar de trace info van Postnl geeft aan dat ze het pakketje nog niet ontvangen hebben en dus niet kunnen aangeven wanneer het zal geleverd worden Ik heb dit probleem ook aangekaart bij de servicedesk en heb snel en duidelijk antwoord ontvangen. De zending is intussen (3 dagen verder) wel toegekomen. Ik ben zeker tevreden over de klantendienst bij Tuin en Water maar minder over de snelheid van leveren, wat misschien wel eerder het probleem van hun koerierdienst is

Nog nooit zo’n slechte levering gehad

Heb zelfs nog niets ontvangen na één week en dan vragen ze mij een beoordeling. Ongelooflijk…. Stuk was op voorraad maar Postnl heeft nog altijd niets ontvangen. Serge Sorry dat het aan PosrNL lag en niet aan jullie. Serge

Snel en netjes geleverd

Mijn bestelling kwam snel en werd netjes afgeleverd. Heel blij mee!

precies afgeleverd wat we besteld hadden en ook keurig op tijd

precies afgeleverd wat we besteld hadden en ook keurig op tijd

Tevreden

Tevreden maar ik heb nog steeds mijn pakje niet

Het duurt veel te lang

Duurt wel een week voordat het wordt bezorgd nog steeds niets ontvangen

snel gevonden wat ik nodig had en snel geleverd.

Voor mijn oude pomp had ik een nieuwe pakking nodig. Op naam en typenummer snel het juiste onderdeel gevonden. Goed betaalbaar en mijn pomp doet het weer. Enig minpunt zijn wel de verzendkosten. 6,95 voor een pakking van 3 euro. En dan komt het gewoon in een enveloppe!? Maar oke een nieuwe pomp is veel duurder denk ik dan maar.

Prijs kwaliteit

Goede prijs voor goede producten...

Nog steeds niet ontvangen

Kan nog geen beoordeling geven daar ik nog steeds niets ontvangen heb.

Uitgebreide website, uitgebreide info en snelle levering

Zeer positieve ervaring

Cartografenweg 30