Het artikel is snel geleverd. Alleen omdat het artikel opgerold heeft gezeten zie je zowel beneden als boven een doorlopende streep die er niet uit lijkt te gaan.

Goed product

Mooi product. Bezorging hangt van vervoerder af.

Geen kaartje van jullie met bv succes met de aankoop erg onpersoonlijk.t.

De bezorging was waardeloos het heeft anderhalve dag buiten in de regen gestaan gelukkig kon het product er tegen. We waren thuis maar niet eens een kaartje in de brievenbus dat het buiten stond. Dit is dus ook de reden dat ik eigenlijk nooit online koop. Groetnis Trijnie

Zeer goed, snel en betrouwbaar

We hadden een verkeerd formaat besteld en daar stuurde ik een email over. We kregen snel bericht met duidelijke instructies wat we moesten doen. Het inruilen ging heel vlot, we ontvingen het product snel en kregen ook snel ons geld terug voor de teruggestuurde inductiebeschermer. We zijn zeer tevreden!

Mooi ding

Niet goedkoop maar perfect van maat en mooi qua uitvoering.

Top kwaliteit!

Mooie bescherming van mijn fornuis, de beschermer is van goede/stevige kwaliteit!

De beschermer is geweldig, bestelling niet compleet

De beschermer is heel mooi en doet wat het moet doen. Ik had er echter ook nog een pak met 5 microvezeldoekjes bij besteld. Deze zaten niet bij de eerste levering, waarna contact deze alsnog zijn opgestuurd. Echter blijkt dat bij het openen van het pakketje ik één doekje heb gekregen in plaats van 5, duur doekje van €12 zo. 5 sterren voor de beschermer, 1 ster voor de twee keer verkeerde levering van het andere bestelde product. Aanbeveling is alleen voor de beschermer, zou er niks bij bestellen, want dat kan twee keer misgaan.

Superblij met de beschermer “ twee pampas”.

Nadat er bij de eerste levering iets niet helemaal goed ging werd er na contact direct gereageerd en binnen twee dagen was de nieuwe levering er met een prachtige beschermer. Ziet er geweldig mooi uit. Echt een aanwinst in mijn nieuwe keuken. Een aanrader en keus genoeg voor iedereen.

Mooi product, heb er inmiddels twee op twee verschjllende locaties.

Iedereen: gewoon kopen!!!

zie hieronder

goede uitvinding zo'n inductiebeschermer; maten doorgeven en neerleggen! Goed materiaa,l aan te bevelen.

Heel mooi

Mooi materiaal en snelle bezorging

Mooi product en snelle levering

Ik kon het product nog niet, totdat ik het bij mijn zus op de inductieplaat zag liggen. Heb een prachtige familie foto gekozen. Had eerst een te klein bestand opgestuurd, maar werd geholpen door een vriendelijke klantenservice medewerker. Al met al heel tevreden en zal jullie tippen bij mijn kennisgeving

Valt tegen

We hadden een beige besteld. Kregen een foute print. Service was heel goed en kregen gelijk een nieuwe toegestuurd. Dus service top, maar de nieuwe was ook duidelijk een print. Vind de prijs voor wat het is dus erg hoog. Misschien als je geen ff kleur heeft dat het beter oogt.

Mooi en degelijk

Prachtig design (foto) en doet ook wat ervan verwacht mag worden : beschermen.

Prachtige bescherming voor je kookplaat

Prachtige foto, echt een blikvanger in je keuken.

Heel blij mee

Ik heb een spatscherm en een beschermer gekocht benber super mij mee staat heel er vrolijk in mijn keuken en omdat ik weinig aanrechtblad heb is het nog eens super hander dat ik nu meer werkblad heb

Prachtig

Makkelijk bestellen,goed op de hoogte gehouden en prachtige inductieplaatbeschermer

Prijzig maar goed.

Wel erg duur! Zou even verder kijken.

De inductiebeschermer voldeed qua kleur niet aan mijn verwachting

De inductiebeschermer voldeed qua kleur niet aan mijn verwachting

Prachtige beschermmat, snel bezorgd

Beschermer op 30-10 besteld deze was de volgende dag al in huis!

De beschermer in de ochtend van 30-10 besteld de volgende dag al in huis! Het is ook echt een aanwinst voor onze keuken.

Niets ontvangen

2-11-2023 een inductiebeschermplaat gekocht maar niets ontvangen. DHL zegt dat het bezorgd is en ik was thuis maar niets gehad, ook niet bij de buren of het verzamelpunt van DHL. Maar ik ben wel me geld kwijt!! Slechte service!

Mooi

Echt supper alleen was hij niet helemaal goed gesneden aan de zijkanten maar verder heel mooi

Prima product.

Prima product en mooi design en goede bescherming voor de inductie plaat.

Snelle levering een mooie kwaliteit

Past goed en ziet mooi uit.

102 Noordersingel

Leeuwarden 8917BD