top

ik zou het iedereen aanbevelen

Mooie cover

Mooie cover voor mijn plaat. Stevig en makkelijk schoon te maken

alles was ok!

Alles was netjes in orde.

Geleverd volgens afspraak.

Ziet er goed uit snel en goed geleverd zeer tevreden

Mooie inductiebeschermer

Ik gebruik de inductiebeschermer nu zo'n 2weken, bevalt erg goed. Mooi dik materiaal en beschermt mij kookplaat heel goed

Mooie afschermer

Sraat mooi je ziet bijna niet dat er wat op de inductie kookplaat ligt

Voldoet aan alle eisen die ik wilde

Makkelijk bestellen en vlotte bezorging Product voldoet aan alle eisen die ik wilde

Goede maat en mooie afbeelding

Leuk en degelijk

Zeer mpoo en degelijk

Ben er erg blij mee

Heel fijn de inductiebeschermer. Je kunt het n.l. nu ook gebruiken om even wat op de zetten als een extra aanrecht.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Foto was mooi afgedrukt.

Super service en mooi product

We vinden de beschermer echt heel mooi. Precies op maat, goede dikte. In eerste instantie kregen we er een toegestuurd waar een paar deukjes in zaten, na dat gemeld te hebben, kregen we direct kosteloos een nieuwe toegestuurd. Nette service.

Goed product, vlotte levering

Goed product, juiste maat en afbeelding en vlotte levering.

Mooie inductie beschermer, prima kwaliteit.

Het produkt was verkeerd bezorgd. Het was flink zoeken in de straat maar de verre buren kwamen het brengen na een paar dagen. Heel blij mee.

Top product

Een super mooie product

Nadat ik een foto had gestuurd kreeg ik een mailtje dat de foto kwaliteit niet goed was en heb pas na goed 2 weken een nieuwe foto gestuurd, 3 dagen later had ik mijn inductiekookplaat beschermer in huis. Supersnelle afhandeling, prachtige resultaat waar we heel blij mee zijn.

prima snelle levering

top

Hele fijne beschermer, dik genoeg en stevig materiaal. En wensen om opmaak aan te passen worden allemaal opgevolgd.

Eigen foto staat er erg mooi op.

Een aanrader

Heel mooi

Heel tevreden snelle levering en een mooi resultaat van mijn foto.

Mooie nuttige aanvulling voor mijn keuken

Toen ik dit zag bij onze vrienden, vond ik het een aangename oplossing voor het beschermen van de inductiekookplaat. Nu is het een kleine handeling na het reinigen van de kookplaat om een fleurige plaat met kruiden (Toepasselijk in onze keuken) neer te leggen. Niet alleen voor bescherming maar ook voor interieurstyling!

Erg mooi

De beschermer is een verrijking van de keuken

Toppie

We hebben een inductie beschermer gekocht toen we de beschermer kregen was die erg beschadigd gebeld en binnen 2 dagen kregen we een andere thuis gestuurd en de oude hoefde niet retour Echt een top service Waren ze allemaal maar zo

102 Noordersingel

Leeuwarden 8917BD