Mooi product

Snelle levering, ook mooi product

Snelle levering, mooi product!

Zo blijft mijn afbuiging in de plaat stofvrij, ideaal!!

Prima product, snelle levering!!

De inductiebeschermmat met eigen foto ziet er prima uit en werd en snel en keurig geleverd!

Probleem

Ik had een andere inductie beschermer thuis gekregen in plaats van de bestelde. Na een mailtje is het probleem opgelost op een klantvriendelijke manier. Binnen 1 dag had ik de juiste inductiebeschermer in huis. Toppie!

Goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

Boven verwachting

Decoratief en functioneel

Mooie effectieve manier in je inductieplaat te beschermen.

Behoudens een mankement in de toezending (volgens DHL was pakket defect), goede nalevering gekregen. Bij niet gebruik, mat niet te lang 'opvouwen' anders gaan de vouwen er slecht uit.

Mooie print, stevige mat

Bestellen ging makkelijk. Levering binnen de aangegeven tijd.

prima voor de bora

Een prima inductie bescherm matje voor de bora. Ziet er wat nep uit, maar voldoet aan de verwachtingen.

Mooi product, snelle levering.

Veldkeuken in maren, motieven en afbeeldingen. Snel geleverd.

Mooi uitzicht

Degelijk materie zeer mooi op mijn inductie plaat. Zeer tevreden echt zeer goede kwaliteit en een pluspunt het schuift echt niet ,blijft mooi vast liggen.

Top product en snel in huis

Top product en snel in huis.

foto een kant te donker geworden

de foto is niet zo mooi , ze hebben hem aan een kant uitgerekt. dus een kant vrij donker

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede service, kwaliteit en levering. Ook extra hulp als de foto er in de bestelomgeving niet goed op komt. Ik ben blij met het resultaat, twee keer een inductiebeschermer besteld.

prima service en advies

Omdat ik een eigen foto op de beschermhoes wilde hebben was het heel fijn om zo goede begeleiding te krijgen . Complimenetn

Mooie afbeelding en prachtige kwaliteit

Voldoet volledig aan dd verwachting.

Mooie afdekplaat .

Goed product en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden met de inductie beschermer, het geeft meer werkruimte en biedt goede bescherming van de inductiekookplaat

Ruime keuze in zowel afbeeldingen als (exacte) afmetingen. Reeds na 3 dagen netjes thuisbezorgd

Toen ik hem uit pakte vond ik hem meteen al prachtig

Mooi resultaat en snelle levering

Snelle levering en goed product.

Alles netjes en snel geleverd. Goed product.

Mooi product, goede service

Na problemen met de bezorgdienst prima geregeld door inductiebeschermshop

Goede ervaring.

Correcte levering conform vermelding.

Geweldigg

In een woord geweldiggggg wat een goede servise BEDANKT

102 Noordersingel

Leeuwarden 8917BD