super mooi geworden

mooier dan ik had verwacht

Super handig en mooi

Heel blij mee. Alleen jammer dat ik de exacte maat niet kon kiezen, dus deze past niet helemaal, maar daar zie je niet heel veel van.

Super geholpen

Ons product zou afgeleverd zijn op ons adres wat niet zo was. Via de klantenservice alle hulp gekregen en na 3 dagen is het aankoopbedrag al op onze rekening terug gestort. Klasse.

Tevreden klant

Ruime keuze en snel geregeld.

Netjes geleverd

Mooie ruime bescherm mat

Fijn dat er diverse afmetingen te krijgen zijn waardoor hij de kookplaat ruim bedekt

Waardeloos, Bestelling niet ontvangen

Na 19 dagen nog niets ontvangen Mail gestuurd zou opnieuw gestuurd worden maar nog steeds niets ontvangen

Prachtig

Deze inductiebeschermer als cadeau gegeven. De"eigen" foto is er prachtig op afgedrukt. Het cadeau werd zeer gewaardeerd en vrienden waren enthoudiast en hebben besloten om ook één te bestellen bij jullie

Heel praktisch en daarbij supermooi !

Heel praktisch en daarbij supermooi!

Uitstekend!

Uitmuntende uitvoering, alerte reactie na foutje mijnerzijds en een tijdige bezorging

Goede ervaring.

Nadat ik de verkeerde maat had opgegeven kon dit na een telefoontje meteen worden gecorrigeerd.

Goede kwaliteit, precieze maat, scherpe print kwaliteit van eigen ontwerp. Levering volgens afspraak.

zeer goede producten en perfecte service.

Netjes een mail gekregen dat de bestelde spatscherm iets later geleverd zou worden en inductie beschermen de volgende dag. Alles is in goede orde geleverd en de kwaliteit is zeer goed.

Makkelijk te bestellen en een leuk aandenken.

Ik zag het voorbij komen tijdens een reclame. Ik heb een foto uitgezocht van een vakantie dat was een leuke en mooie vakantie. Het is een stukje werk ruimte erbij waar je iets op kwijt kan. We hadden een tosti-ijzer erop gezet toen zagen we dat de pootjes erin afgedrukt waren. De volgende ochtend waren de afdrukken weg. Het ziet er mooi en schoon uit en natuurlijk een extra bescherming van je inductie-plaat.

Prachtig!

Hij staat/ ligt prachtig in de keuken en zo hoef ik niet bang te zijn dan onze kookplaat beschadigd!

Mooie inductiebeschermer

Een fijne inductiebeschermer werd geleverd met als afbeelding de amandelbloesemtak van Vincent van Gogh. Gelukkig is de reproductie redelijk van kwaliteit. Ik vind sowieso de prijs wel aan de hoge kant maar verder ben ik dik tevreden

Mooie beschermer en razendsnel geleverd.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Voldoet aan mijn verwachtingen

Mooie mat.

Mooie mat. Wel lange levertijd.

Mooi en deugdzaam

Perfecte afmetingen, mooi design en erg functioneel.uj

Prachtige beschermhoes!

Ik heb gekozen voor effen zwart. Hij blijft mooi van kleur en vorm!

Ziet er prachtig uit!

Prachtig design en duurzaam materiaal. Heb er direct ook eentje voor m’n dochter gekocht.

Heel goede service

Ik moest mijn bestelling retourneren, omdat het voor mijn keuken niet mooi stond. Dit was geen enkel probleem en ik kreeg netjes mijn geld terug.

Prima bescherming

Prima produkt, precies op maat en kwalitatief goed.

102 Noordersingel

Leeuwarden 8917BD