Zeer tevreden. Had het vrij snel in huis

Ik heb een inductieplaatbeschermer met eigen foto besteld. Er waren wat vragen over de foto en dit ging allemaal vlot via de mail. Het resultaat is prachtig, ik ben zeer tevreden!

Prima.

De bestelling was niet goed uitgevoerd. Na contact zeer snel een reactie en na een week de goede binnen. Top geholpen

Een verrijking voor mijn keuken!

Ach, moet dat? Een bescherming voor mijn inductieplaat? Toch even opgezocht. Ha! Ik kan een zelf gekozen foto op die bescherming! En twee dagen later een stevige afdek met de gekozen foto. Een verrijking voor mijn keuken! Had daar eerder voor moeten kiezen. Nu dolblij.

Mooi en goed snel geleverd

Mooi product snel in huis

Erg blij met de mooie afbeelding. Snelle levering.

Mijn inductieplaat beschermd met een super leuke "mat"

Met de kleurige mat op de inductieplaat (92 x 52) durf ik nu dingen op de inductieplaat te zetten en hebben we meer ruimte. Het ziet er nog eens super mooi uit ook (kruiden). Heel blij mee!

Een foto geplaatst op inductie beschermplaat

Super mooie beschermlaag met een foto van onze twee honden; top gelukt; zeer tevreden

Just perfect

Perfecte lay-out voor inductiekookplaat!

Super ervaring!

Mooie winkel en super mooi, handig kwalitatief goed product! Snelle levering.

Snel geleverd en fijn in gebruik.

Goed gecommuniceerd over de maat van de beschermer en hoe de beschermer eruit zou komen te zien omdat het moest worden bij gesneden

Fantastisch!

Snelle levering goede kwaliteit

Voldoet aan verwachtingen

prima product voor een prima prijs

Makkelijk te vinden op het Internet, snel geleverd

Veel keuze en goede kwaliteit

Veel keuze een goede kwaliteit.

Degelijk materiaal, doet wat het beloofd

Zeer tevreden over dit product. Naast een decoratieve bescherming biedt dit ook wat extra werkplek in de keuken. Men kan er immers een schaal of iets dergelijks op plaatsen bij het voorbereidend werk

Is mooi

Toont een proper uiterlijk in de keuken en beschermt de kookplaat.

Wat mooi!

Eigen foto laten afdrukken. Goede kwaliteit en snelle levering. Mooie plaat en fijne bescherming.

Snelle levering.

Mooi en goede waar.

Correct gemaakt en geleverd

Snelle levering, goede vrom en goede kwaliteit

Fijn dat mijn inductieplaat beschermer goed past en mooi is.

Prima.

Helemaal goed. Prima product.

Uitstekende services

Na terugsturen pakket gelijk aktie vanuit het bedrijf. En keurig opnieuw verstuurd

102 Noordersingel

Leeuwarden 8917BD