Goede klantenservice, snelle reactie en mooie oplossing. Helemaal tevreden.

ziet er prachtig uit

goede kwaliteit snelle levering

Maakt belofte waar.

Geleverd zoals beschreven en snel.

Het resultaat voldeed 100% aan de verwachtingen met een zelf gemaakt patroon.

Snelle levering, goed verpakt. Goede kwaliteit.

Goede website. Grote keuze.

Mooie inductie beschermmat.

Prachtige inductie beschermer

Prachtige inductie beschermer hij is nog mooier dan op de foto

mooi en staat goed in onze keuken

goed geleverd in een stevige verpakking

Mooi product! Snelle levering.

Super mooi product. Goede bescherming van de inductieplaat. Gemakkelijk schoon te maken. Een eyecatcher op het kookeiland.

Zo mooi en functioneel, al 3 vriendinnen die het bij mij gezien hebben hebben er ook besteld

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Overzichtelijk assortiment, bestellen is een fluitje van een cent en de prijs/ kwaliteitverhouding is prima! Het ontwerp “ de wereldkaart in kruiden” is erg mooi/kleurrijk!

Top bescherming

Mooie foto van ganzen en zonsondergang ben er zeer blij mee

Super!!!

Wij hadden een foto doorgestuurd maar die bleek niet van goede kwaliteit te zijn. Daar kregen we mooi een bericht van en daardoor een betere foto aangeleverd en toen werd er mooi met ons overlegd of wij akkoord waren met het afsnijden van afbeelding. Het resultaat mag er zijn!!!

Zeer snelle bezorging.

Inductiebeschermer besteld voor mijn nieuwe inductie fornuis. Ziet er super mooi uit. Ben zéér tevreden over de inductiebescherming en snelle bezorging.

Ziet er mooi uit en gezellig.

Ik vind de inductiebeschermer heel mooi. Alleen vind ik de onderkant van de beschermer erg plakken op de inductieplaat. Ik wacht steeds totdat de inductieplaat na het schoonmaken goed droog is maar wanneer ik de beschermer eraf haal om te gaan koken dat is hij erg plakkerig. Jammer. Misschien is het een optie om een andere onderkant te maken zodat het scherm niet blijft plakken. maar verder ben ik er tevreden mee. Zeker de bovenkant als beschermer voor als er iets op valt.

Mooi product, mooie uitstraling!!

Ruime keuze op site, dus dat was best lastig om te beslissen. Na bestelling was onze inductiebeschermer binnen de gestelde termijn al geleverd. Wij zijn er blij mee!!

Keur niet ontvangen wat ik gevraagd had.

Ik heb telefonisch contact gehad met de verkoper, vriendelijke man en ook de levering was snel, alleen ik had een zwarte beschermer besteld en heb een andere geleverd gekregen. Op zich is de toegestuurde inductie beschermer niet verkeerd maar ik had effe zwart mooier gevonden.

Helemaal blij mee

Helemaal blij mee, zowel het materiaal als de afbeelding

Prachtige uitvoering

Een sieraad op het keukenblad, erg handig als uitbreiding van keukenblad. Ik bedoel hiermee als je even iets opzij moet zetten.

Mooi product

De inductiebeschermer voldoet aan mijn verwachtingen. Ik had er nooit van gehoord maar via via leek er een bescherming voor de inductieplaat te bestaan. Na wat startproblemen met het bestellen werd ik goed geholpen de juiste keuze te maken. De snelheid, de service en het resultaat krijgen van mij daarom een hoge waardering.

zeer goed

erg vlug binnen sta geweldig

Mooie kwaliteit

Degelijke mat. De print kwam er erg goed uit.

Uitstekende dienstverlening en zeer klantgericht!

Onze inductie beschermhoes is zeer snel en zonder problemen omgeruild, toen bleek dat zelfs warm water in de theepot gieten al binnen no-time een blijvende afdruk gaf. Zo ook met een kopje koffie, dat je even neerzet. Dat warme pannen niet mogen, wisten we wel, maar zet vooral geen warme kleine voorwerpen erop, ook al is het voor een kort moment. Maar dit is dus goed opgelost.

Mooie mat, beschermd de inductiekookplaat perfect.

Noordersingel 102

8917BD Leeuwarden