Top levering!

Mooie beschermlaag voor onze inductieplaat. Snelle levering.

Een echt aanwinst

Wij hebben net een nieuwe keuken en waren op zoek naar iets om de inductieplaat mee te beschermen. Nu vonden wij deze website en hebben we een mooie marmer afbeelding uitgezocht, die perfect past bij onze keuken! Het lijkt net of de kookplaat erbij hoort door het marmer beeld wat wij hebben gekozen!

Prachtige beschermer

na een beschermer besteld te hebben kwamen we tot de conclusie dat de print niet echt paste bij ons interieur. We voegen om deze te ruilen voor een andere en dat was geen probleem! Onze nieuwe binnen afzienbare tijd bij ons geleverd. Heel erg tevreden! De persoon die ons hielp was zeer correct en vlot met handelen. Dit is iets wat je tegenwoordig niet vaak meer ziet. Al met al een hele positieve ervaring met Inductiebeschermenshop. Bedankt voor de vlotte service!

valt wat tegen

als je het erop legt zuigt het enigszins vast op de plaat, als het in 1 keer goed ligt prima moet je het corrigeren dan kan je het niet verschuiven maar moet je het eerst weer helemaal los halen en dan weer proberen het precies op de plaats te krijgen. is daardoor wel lastig.

Ik had een kookplaat bescherming gekocht en er zat een fout in , ik had een foto getrokken en naar de firma gestuurd , diezelfde dag nog een supervriendelijke mail terug gehad en 3 dagen nadien werd er een nieuwe geleverd ! Perfecte service , een aanrader

Pas 1 mei verhuizen

Ligt op de Bora plaat maar afmeting niet helemaal correct. Mis 2 centimeter in de diepte!! Dus nog niet echt gebruikt

Duidelijke site, Veel keuze en supersnel geleverd

Snelle en goede service, prachtig product.

Hele snelle levering en prachtig product. Wij hadden er 2 besteld waarvan 1 kwalitatief (scherpte foto) er heel anders uitzag. Hierover gemaild en we kregen een nieuwe opgestuurd. Mooie dikte waardoor die ook goed en zonder vouwen oid op de kookplaat ligt.

alles piccobello

Alles ok

Geweldig bedrijf

Wij waren in Haarlem was evht geweldig die Martijn is echt een TOPPER

Tevreden

Fijne service, laten iets weten als de foto niet van goede kwaliteit is en je zo dan een andere foto kan doorsturen en een mooi resultaat toegestuurd krijgt, heel blij mee.

Geweldig!!!!

Heerlijk meer ruimte.dekt mooi de plaat af. Het voorbeeld en in het echt is het zelfde de kleuren enz. Duidelijk advies hoe je moet bestellen. Erg bij mee.

Geweldig product en prima service.

Ruime keuze en gode kwaliteit. Heel blij met de soepele opstelling en snelle afhandeling van omruilactie.

Goede Service!

Wij hebben de zwart matte inductiemat besteld Mooi kwaliteit alleen viel hij helaas te blauw/paars uit bij onze keuken wij hebben dan ook contact gehad met de klantenservice hierover daar werden wij goed geholpen was een foutje in de verf/print.. Er werd dan ook direct een andere opgestuurd! En deze is helemaal top wij zijn er blij mee.

Precies als verwacht.

Snel

Had een inductiebeschermer gekocht, was de verpakking helemaal ( waarschijnlijk door de post ) beschadigd, op de beschermer zat ook een deukje, had van alles een foto gemaakt, opgestuurd via de mail, kreeg ik direct een mail terug dat ik een nieuwe van hun zal krijgen binnen 3 dagen en dat ik de beschadigde niet terug hoefde te sturen. Binnen 3 dagen had ik de nieuwe binnen, top Had een mail terug gestuurd om te bedanken, maar kreeg steeds een melding dat mijn mail niet was afgeleverd wat een beetje vervelend is, want wou bedanken voor de service. Bij deze nogmaals dank voor de goede service en heb de site zelfs doorgegeven aan een paar goede vrienden. Bij alles , een hele goede ervaring met jullie. Van mij krijgen jullie

Snelle levering. Mooi resultaat. Op de eerste levering zat een verticale witte streep door de afbeelding. Binnen een paar dagen ontving ik een nieuw exemplaar. Goede communicatie en mooi resultaat.

Eigen ontwerp, de volgende dag geleverd

Voor een concurrerende prijs een kookplaatbeschermer besteld met eigen foto ontwerp. Eenvoudig zelf ontwerpen de volgende dag al bezorgd. Top

Fantastisch.

Ik zou het iedereen aanraden..

Fantastische beschermlaag

Ik heb gekozen voor eigen foto afdruk op de beschermplaat en ben er super blij mee was goede prijs en snelle levering echt top geregeld!

De plaat is mooi maar erg dun

Formaat is goed. De afbeelding staat er mooi en goed op. Alleen het materiaal is erg dun

Mooi snel en goed

Goed product Bedrijf zeer klant vriendelijk

Snel en goed,mooi product

Snel en netjes geleverd , mooi product , 100%tevreden!

Goed en duidelijk webshop

Je kunt hier mooie en verschillende inductie beschermen kiezen met mooie afbeeldingen en is nogal prijzig en het duurde nog wel best lang dat deze bezorgd werd, en wij vonden het nog al knap prijzig.

Goede bescherming, en ziet er mooi uit

Ziet er mooi uit!

Noordersingel 102