Goede service mooi product!

Fijn in bestellen, contact en ontvangst.

bescherming inductie

Ben zeer blij met mijn bescherming voor de inductie,

Schitterend

Schitterend product heel mooie afbeelding , stevig en goede kwaliteit.

Prima product voor goede prijs

We gebruiken het product nu een paar weken en het bevalt ons prima.

Maakt de keuken compleet

Prachtig product dat helemaal voldoet aan mijn verwachting. Snelle en correcte bezorging

Onze gewenste afbeelding is in het echt nog mooier

Beschermt goed en is makkelijk op te rollen als je wilt koken.

Super product

Besteld voor mijn dochter en die is er helemaal weg van Mooi design en goede kwaliteit.

Snelle levering en prima product. Zeer tevreden.

Zie boven.

Extra ruimte in een handomdraai

Heel mooi. er was veel keuze. Te veel :) Op deze manier is de inductieplaat beschermd en hebben we extra afzetruimte.

Ik ben erg tevreden!

Heel fijn team wat daar aan heeft gewerk is, ze hebben geweldig geholpen om tot een heel mooi resultaat te komen.

onmisbaar bij inductie koken

Nadeel is dat ik steeds nog even moet denken als ik ga koken wat de handigste volgorde is. Sta je met de pan in de hand, bedenk je dat je je plaatbeschermer nog moet neerleggen. Maar het went al goed en dat de pan stabiel staat tijdens koken en roeren, vind ik een heel veilig gevoel.

Mooie print

Snel ontvangen, prachtige print, kleurrijk en een aanwinst voor de keuken

Fijn matje

Ik had een betonlook matje besteld voor op de kookplaat, helaas is het een hele andere betonlook dan mijn aanrechtblad, ik had beter een andere print kunnen nemen. Verder is het een prima, degelijke, stevige mat. Bovendien ook goed antislip. Kortom een goed product

Prima product.

Het is een erg mooie inductiebeschermer.

Hoi. Volgens mijn vrouw gaat het prima, zo hou je netjes alles schoon. Gr

in 1 woord super !!!

Ik had een bestelling geplaatst en zelf een een fout gemaakt in de bestelling. Na 1 mailtje met hierin uitgelegd wat ik fout had gedaan heeft Martinus het prima voor me opgelost. Super service !!

Mooi geworden

Geweldig erg goed

Eenvoudig maar pertcte bescherming

Perfecte bescherming voor je inductie kookplaat

Wat later geleverd dan gepland, maar past goed en staat goed

Geen aanvulling

Slechte service

Ik had de verkeerde maten opgemeten en de vraag gesteld om de mat om te ruilen voor een andere mat. De maten die ik had opgegeven (80-50 cm) zijn standaard maten. Ik had graag een andere mat (80-52 cm, ook standaard) maar kreeg te horen dat ze niet deden aan omruiling. Er wordt € 7,50 gerekend voor terug zending. Al met al een dure inductie beschermmat. Slechte service.

Overzichtelijk , mooie kleuren ,heel veel keus

Erg mooi

Ik heb een eigen foto gebruikt voor mijn inductiebeschermer. Had niet verwacht dat het er zo mooi zou uitzien. De kleuren zijn mooi en de afdruk is heel erg scherp.

Levering op tijd en werkt perfect!

Snelle verzending

Kwaliteit is prima. Foto staat er mooi op en zeer snelle verzending. Helemaal tevreden.

Supersnelle levering, en een vraag die ik had werd keurig netjes telefonisch beantwoord.

Noordersingel 102

8917BD Leeuwarden