Goede service en snelle levering

Super tevreden, had zelf iets in de verkeerde maat besteld en is netjes en snel opgelost. Verder snelle levering.

Zėėr snel en goed geleverd. Zéér goed materiaal!!

Goed om zaken mee te doen.

Top klantervaring!

Omdat ik wat vragen had heb ik telefonisch contact opgenomen. Er werd veel tijd genomen en meegedacht door de medewerker, die ook echt verstand van zaken had. Complimenten! Artikelen werd conform verwachting op tijd geleverd.

Snel en goede prijzen

Goed aanbod, gemakkelijke website en snelle service

Al 25 jaar uitstekende service, ondersteuning bij vragen en top kwaliteit, geweldig assortiment en snelle levering

Snelle en correcte levering

Zo besteld en dag erna al binnen.

Snelle levering, goede prijs

Ruime keuze tegen een goede prijs, levering binnen de afgesproken tijd en wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail. Zeker een aanrader

Denken in oplossingen en zijn uitermate klantvriendelijk

Heel goed geholpen

Prima, alles aangesloten en het “ druppelt” zoals het hoort!

Gewoon goed

Prijs kwaliteit super.

Zeker weten! Hier is een review op basis van de informatie die je hebt gegeven: Review: Doe-het-zelf beregening met Rainbird Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met doe-het-zelf beregening van Rainbird. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en laten zich gemakkelijk en netjes in het gazon verwerken. Wat mij vooral opviel: * Kwaliteit van Rainbird: De Rainbird producten zijn robuust en betrouwbaar. Ze zorgen voor een gelijkmatige en efficiënte besproeiing van mijn gazon. * Gemakkelijke installatie: De producten zijn ontworpen voor doe-het-zelvers. * Snelle levering en goede service: Mijn bestelling werd snel geleverd. * Duidelijke website: De website is overzichtelijk en informatief. Alle benodigde informatie over de producten en de installatie is duidelijk te vinden. Kortom, ik kan doe-het-zelf beregening van Rainbird ten zeerste aanbevelen. Het is een uitstekende oplossing voor wie zijn gazon op een efficiënte en gemakkelijke manier wil besproeien.

Ik ben zeer tevreden

Snelle verzending duidelijke website aanrader

Goede service!

Veel hulp gekregen bij de technische aspecten. En ouderwetse service wordt hier nog verleend.

Professioneel bedrijf

Goed , zoals je kan verwachten!

Super begeleiding en advies

Enorm goed geholpen en super snelle en correcte levering Kan niet beter!

Vriendelijk en snel geholpen.

Zelfs de spullen mee naar de auto gebracht.

geen ervaring

Wij hebben nog steeds onze bestelling niet gekregen dus kunnen we er ook geen beoordeling over maken. Kunnen jullie dit eens onderzoeken, bestelling was voor onder de kerstboom !!

Uitstekende service en kwaliteit!

Uitstekende service en kwaliteit! Doe Het Zelf Beregening heeft me geweldig geholpen. Ze hebben een beregeningsplan volledig op maat gemaakt en kwamen direct met een kant-en-klare offerte. De levering van de materialen was razendsnel, en de prijs was verrassend laag voor wat je ervoor krijgt. Echt een aanrader voor iedereen die een beregeningssysteem wil aanleggen! Super tevreden!

Goed en deskundig advies. En snelle levering.

Zeer snel op te halen

Binnen een half uur kon de bestelling al afgehaald worden.

Goeie service

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs

Gewoon goed!

Fijne en deskundige winkel

Goed geholpen, inclusief advies voor de doe-het-zelver

Ik heb de verkeerde onderdeel besteld en na een telefoon goed geholpen en uitgelegd hoe en wat te doen en ook hoe te bestellen naar de juiste onderdeel.

Cartografenweg 30

5141MT Waalwijk