Snelle levering, top prijs

Duidelijke site, snelle levering

Prettige site die je helpt de juiste producten te selecteren.

Veel keuze snelle levering

Mooie website. Alles wat ik nodig had snel kunnen vinden. Levering daarna was ook dik in orde. Gewoon wat je van een webshop verwacht

Verkeerde Gardena slangenwagen gestuurd, binnen 48 uur gecorrigeerd.

Er was een verkeerde Gardena slangenwagen gestuurd. Er werd direct Katie genomen en Bonne het uur werd er gereageerd en werd er een nieuw exemplaar op transport gezet. Alles keurig geregeld. Ik wil dit bedrijf zeker aanbevelen.

Zeer goed materiaal en snel geleverd.

Zeer goed materiaal en snel geleverd.

Prima tijdige levering

Site is gemakkelijk te gebruiken. Idem besteproc s. Communicatie na bestelling (levertermojn en leverdag) kan beter.

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden over de hydrofoorpomp die ik besteld heb.

Niet duur. . Bestellingen worden correct en snel geleverd. Heb je vragen dan wordt je vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice . Zeker een aanrader

Snel geleverd en alles is zoals besteld

Binnen 3 dagen geleverd en netjes verpakt

duidelijke site en productbeschrijving

duidelijke site en product omschrijving. Het product wordt indien voorradig de volgende dag geleverd. Top...

Ideaal voor iedereen die het zelf wil doen.

Uitgebreide uitleg over beregeningsplannen, installaties, zodat je met hulp van slechts enkele andere online bronnen, zelf je plan kunt tekenen en kan uitwerken. Ook als je dat voor de eerst keer doet. Veel details en uitleg bij producten. Persoonlijke uitleg (telefoon, mail) bij vragen. Goede service per mail. Echt praktische website, waarna snel en betrouwbaar geleverd wordt. 3 leveringen gehad & daarnaast 2 keer producten eenvoudig online laten toevoegen aan een levering. Er zijn geen fouten gemaakt.

prima service met klant gevoel

De (voor mij noodzakelijke) medewerking van uw medewerker in het afhaal magazijn was meer dan goed!

Good company

Fast delivery and nice customer service

Perfecte levering!

Perfecte afhandeling van mijn bestelling en enorm uitgebreid assortiment.

Vlot geholpen

zeer goed

Bestellingen worden snel en correct afgehandeld. Zeer vriendelijk personeel.

Zeer correcte firma.

Foutief geleverde leiding is onmiddellijk vervangen zonder ingewikkelde toestanden. Topervaring met dit bedrijf.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering tegen interessante prijzen.

Goed spul en snelle levering.

Snelle levering , ziet er goed kwalitatief uit.

Erg veel keuze en goede kwaliteit

Een goede site met veel info en tools. Na het samenstellen van mijn uiteenlopende bestelling, afgerekend en de volgende dag al in huis. Wat een toppers!

Goed geholpen en snel geleverd

En dat met goede prijzen! Ik ben heel blij met Doe Het Zelf Beregening. Ik had een paar vragen en daar hebben ze erg snel en heel duidelijk antwoord op gegeven. En het was supersnel geleverd. Thanks daarvoor!

waazin

een heel goede service

Makkelijk bestellen en snelle levering Top

Snelle afhandeling van de bestelling, goed materiaal

Cartografenweg 30

5141MT Waalwijk