Zeer klantgericht

Ik constareerde een defect aan een Rainbird onderdeel en vroeg om advies. Werd snel op gereageerd en meegedacht wat de oorzaak zou kunnen zijn. In de winkel kreeg ik direct een nieuw onderdeel mee zonder discussie over garantie termijn o.i.d.

Correcte levering top

Snelle levering van product en de retour van een eerder foutief besteld product ging ook soepel

Perfect!!!

Werkt goed en eenvoudig te monteren.

Overzichtelijke site en snelle levering

Mooie site, veel informatie en redelijke prijzen

Prima en een overzichtelijke site

Kennis (en service) is alles.

De geduldige uitleg zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen zelf aan de slag gaat.

Heel behulpzaam, goede uitleg, scherpe prijs

Deze webschop is aan te bevelen,van bestelling tot levering ging alles vlot.Toppie

Goede prijzen, handige site, super-helpdesk

Naast de goede website en de alleszins redelijke prijzen, meteen een dame aan de lijn die goede informatie gaf toen ik vermoedde iets verkeerds (twee van de ca. 10 artikelen, 140 exemplaren… )besteld te hebben. Meteen eenretournr ontvangen, en de juiste artikelen besteld. Aanrader!!!

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Slecht

Materialen werden niet geleverd. Na 2 weken een mailtje gestuurd. Kreeg het bericht dat er iets niet goed was gegaan. Gevraagd om het alsnog te versturen. Kon niet. Moest het opnieuw bestellen. Ongevraagd gecrediteerd, maar betaal je wel de verzendkosten. Appart clubje.

Nog geen mening i.v.m. nog niks te hebben ontvangen

De bestelling is besteld op 27-06 en verzonden op wo. 28-06-2023 . Tot op heden ( maandagochtend 02-07 ) helaas nog niks ontvangen van postNL !! De fout ligt dus zeker NIET bij Doe het zelf beregening maar volledig bij postNL !!

Uitstekend!

Duidelijk webshop, scherpe tarieven en zeer snelle levering. Vrijdagmiddag besteld, dinsdag in huis in België.

Goede website en snelle levering.

Goede website met mooie producten en een snelle levering. Heel wat m2 tuin voorzien van een sproei systeem.

met vertraging gekregen wat ik hebben wilde

Bestelling werd aanvankelijk door enorme vertraging PostNL niet geleverd maar is uiteindelijk na een mondelinge toelichting toch aangekomen. Al met al erg blij met de levering.

Levering door PostNL was een ramp

Levering door PostNL was een ramp, maar het is de customer experience die telt. Misschien moet er overwogen worden een andere transporteur te kiezen....

Product op tijd binnen en netjes verpakt

Correcte levering

Goederen voldoen volledig. Snelle levering.

Matig

Product niet als omschreven op de website, klantenservice schiet je weinig mee op. Jammer want aanbod was verder prima

Bij instaleren van de sproeikoppen blijken er 2 flink te lekken.

De snelheid en service zullen wel ok zijn maar de kwaliteit van het product is bagger.

Vriendelijk en professioneel personeel

Mijn vraag aan de Klantenservice met betrekking tot problemen bij het inloggen is snel en professioneel opgelost. De verder afhandeling van mijn aankoop verliep snel en correct

Alles geleverd

Wel onhandig dar ze het verzoek om een review sturen voordat het product bezorgd is.

Drama, wacht al een week en er is nog steeds niets afgeleverd.

Vorige week dinsdag besteld, en volgens de code heeft postNL het pakket nog niet ontvangen. Personeel naar huis kunnen sturen omdat ze de werkzaamheden niet konden verrichten.

Alles correct geleverd en mooi op tijd.

Mooie overzichtelijke website. Maakt het samenstellen eenvoudig.

Cartografenweg 30

5141MT Waalwijk