Prima levering

Prima product

Leverdatum kort en producten netjes geprijsd

Heb loodvervanger gekocht en was bij Bouwcheap goedkoper dan bij andere aanbieders. Levering was binnen twee dagen. Was m'n tweede keer dat ik iets bestelde en beide keren heel content mee

Scheelde even 60 euro met in de winkel. Hetzelfde aantal en dezelfde kwaliteit. Super blij mee.

Teveel beloftes

Te late levering, eigenwijze bezorger waardoor ik beschadigde platen geleverd heb gekregen.

Mooie zaak met goed meedenkende personen

Snel, goed

Gebeld over levertijd. Besteld, volgende dag binnen.

Goede duidelijke website en spullen snel geleverd met jullie eigen bezorgdienst

Ik had net in het nieuwe jaar iets besteld om af te halen bij de locatie in Barneveld (+/- 10km afstand). Ik werd gebeld dat ze het eventueel ook konden brengen gezien ze in de loop van de week de goederen binnen hadden. binnen 2 dagen lag het op de oprit. Topservice.

Prijs kwaliteit is prima, snelle levering

Snel de juiste schroeven ontvangen

Top Service. Vooropgesteld dat er alleen geen fouten worden gemaakt waar niet gewerkt wordt! 7 dozen schroeven besteld met bijbehorende drukplaatjes om PIR-isolatieplaten te bevestigen. De eerste levering bevatte helaas een verkeerde maat schroeven. Na een telefoontje is de fout heel snel hersteld en had ik een dag later al de goede maat plus (heel netjes) een retoursticker voor de verkeerde schroeven. De schroeven en de drukplaatjes zijn van een uitstekende kwaliteit!

Goed en snel.

Mijn eerste bestelling, en za luw bedrijf zeker aanbevelen aan anderen. Dick.

slecht

Goederen besteld, echter geleverde goederen kwamen niet overeen met besteld product. Geheel teruggestuurd, maar geld is niet geretourneerd

Snel bestellen en leveren

Mijn bestelling werd snel verzonden, zodat ik ons dak snel kon herstellen.

super voordelig

snel en voordelig

Shit maar toch super opgelost

In eerste instantie duurde het lang maar de fout lag bij de vervoerder. Toen leuk opgelost met een leuke attentie als pleister op de wonden top gedaan helaas was het de verkeerde renovatie put die ik binnenkreeg en super opgelost netjes mijn centen retour dus mijn eerste negatieve beoordeling is omgezet naar een 5 sterren beoordeling. Dus mijn aanraden is dan ook gewoon bestellen bij bouwcheap prijs goed en aftersales perfect

Goedkoop en snelle levering

Zonder veel overbodige communicatie binnen 2 dagen geleverd :-)

Perfect en snel

Snelle levering en een goed overzichtelijk webshop!

Dag van te voren besteld de volgende dag geleverd

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is zeer slecht ik heb 28 oktober schroeven besteld maar ik heb naar weken helemaal niets ontvangen ik hoop wel dat ze er voor aanstaande zaterdag zijn anders wil ik mijn geld terug ik hoop snel iets te horen

Eerst een foutje maar snel verbeterd

Bouwcheap heeft eerst het verkeerde product geleverd maar na een telefoontje hebben ze dit snel recht getrokken!

Zeer snelle bezorging en makkelijk te bestellen

Verzendkosten te hoog.

De verzendkosten als je sluitingen besteld is nog steeds niet opgelost. Deze geeft nog steeds 61 euro aan. Heb er dinsdag voor gebeld maar is nog niet opgelost. Ik zie dat de verzendkosten nu is opgelost voor de sluitringen,bedankt daarvoor. Gegroet Rini Janssen.

Snelle levering.

Snel geleverd en een goed product voor een prima prijs.

mocht kiezen Post.nl en DHL, verder stond er niks bij

omdat Post.nl duurder was is levering uitgesteld zonder te vermelden, pas achteraf bericht hier over, aan het product lag het niet, was goed

zeer netjes afgehandeld

correct met bestellen. Ik had een fout gemaakt met bestellen, na telefonisch contact direct opgelost en zeer snel verzonden. Prima geregeld.

Hanzeweg 2

3771 NG Barneveld

Over Bouwcheap

Bouwcheap.nl is een bouw webshop. Ook produceren wij zelf veel producten waardoor de prijs en de kwaliteit altijd goed zijn. Alle producten gaan dezelfde werkdag de deur uit. Normaal gesproken sneller dan 2-3 dagen levertijd.