Geweldige service

Ik heb hier dakleer gekocht en door de grote van de bestelling heb ik hun even opgebeld. Alles werd goed uitgelegd en ik kreeg het dakleer dat bij onze situatie pasten. We hebben een moment van levering afgesproken en die kwam op het afgesproken moment en locatie aan. Goed bedrijf met veel ervaring aanrader

Perfecte service

Perfecte produkten snelle levering

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goede snelle levering

TOP !! Super opgevolgd door Bouwcheap

Ik had 100 bijenbekjes nodig in kleur. Geen probleem en werd direct afgehandeld en geleverd. Opvallend is de zeer correcte telefonische assistentie door allen. Had echt het gevoel dat ik een gewaardeerde klant was. Zou zo opnieuw bij hen zoeken.

Goede prijs , netjes op tijd bezorgd

Toppie

Correct en snel

Correct en snel

Bestelling en levering correct en netjes

uitstekend

fantastisch afgeleverd goede service behulpzaam

prima communicatie

Bestelde kast was niet op voorraad. Kregen belletje hierover met de verwachte levertijd. En die klopte.

Geen klachten

Gewoon goed.

Prima prijzen, snelle levering

Simpel. Snel en betaalbaar bestellen.

Slechte communicatie en niet klantvriendelijk

Ik had een bestelling gedaan met veel materiaal waar bij aangegeven stond 3-5 dagen levertijd. Na een week heb ik gebeld en schijnt het vertraagd te zijn omdat het met eigen vervoer moet komen en de rit nog niet vol genoeg is… vervolgens bel ik na het weekend weer en zou het de volgende dag bezorgd worden met dhl. Toen het er dan eindelijk was, bleek niet alles verzonden te zijn en mistte ik nog iets. Ik heb er weer voor gebeld en kreeg alleen te horen dat dat niet goed voor hun was, want dat kost hun geld. Niet echt klantvriendelijk dus. Het ontbrekende product is wel dezelfde dag nog verzonden, daarvoor dan nog 1 ster

Zeer goed service

Uitstekende communicatie eveneens een snelle levering. Voor de bestelling ook een een kleurkaart gratis toegestuurd gekregen, wat een service!

Goed geregeld

Prima producten met prima prijs

Fijne webshop om mee samen te werken.

Snel en keurig

Binnen 1 dag geleverd en keurig op de hoogte gehouden van de levering en een mooi assortiment voor dakbedekking, ik kom hier zeker nog een x terug.

Uitstekende kwaliteitprloducten voor een eerlijke prijs

Altijd snelle levering en precies het kwaliteitsniveau waar wij en onze klanten naar zoeken. Een echte aanrader.

Top levering

Rockpanel platen geleverd binnen aangegeven levertijd. Prima levering door eigen transport. Medewerker zeer attent, kundig (tips verwerking) en vriendelijk. Conclusie: scherpe prijzen, goede vlotte levering en vriendelijk medewerker. Aanrader

Communicatie gaat slecht

Ik ontving een verkeerd product, maar krijg tot op heden geen enkele reactie op mijn melding per email aan [email protected]. In de mail die u verstuurd staat: LET OP: Gelieve niet per reply te reageren op deze mail. Dit e-mail adres is puur voor orders. U kunt uw vraag per e-mail sturen naar [email protected]; Dat is echter exact hetzelfde adres als de email die is ontvangen waar die opmerking in staat. ( Goed dat zal wel een slordigheid zijn ) Het is fijn als een bestelling de volgende dag al geleverd wordt, maar het is jammer als het vervolgens een week of langer duurt om een foutieve levering te herstellen. (Althans ik hoop dat het nog hersteld wordt) Aangezien wij met deze levering ook een klant tevreden willen stellen, vinden wij een betrouwbare leverancier belangrijk.

Snel en keurig afgeleverd

Snel en keurig afgeleverd door DHL

prima service

Van mij zouden ze zeker 10 sterren krijgen. Amaai prima materiaal, veel goedkoper dan elders en dan nog eens gratis en supersnel geleverd. Deze winkel blijf ik onthouden voor in het vervolg.

Perfect geregeld

xx

Makkelijke webshop en snelle levering. Alles was ook goed verpakt in een niet te grote doos.

Goedkoop en zeer snel !

Eerste bestelling voor isolatie materiaal geplaatst op maandag avond , dinsdag ochtend werd ik al gebeld en woensdag middags kon ik het ophalen . Dus snel en nog snellere levering . Vervolgens nog een bestelling op zondag avond geplaatst en deze lag maandag middag al klaar ..... en alles goedkoper dan wat ik ergens anders kon vinden . Volgende keer weet ik wel waar ik het weer ga bestellen .

Hanzeweg 2

3771 NG Barneveld

Over Bouwcheap

Bouwcheap.nl is een bouw webshop. Ook produceren wij zelf veel producten waardoor de prijs en de kwaliteit altijd goed zijn. Alle producten gaan dezelfde werkdag de deur uit. Normaal gesproken sneller dan 2-3 dagen levertijd.