Bestelling gedaan, voor 12 uur. Volgende dag levering !!!!!!!! NEE.

Dinsdag besteld voor 12 uur. Woensdag levering NEE. Donderdag, vrijdag zaterdag maandag. Geen levering. Week later, dinsdag bellen en uiteindelijk Donderdag in huis. Hoop volgende bestelling beter, prijzen zijn wel super.

Goede snelle levering

Eerste keer iets besteld Snel en optijd geleverd

Prima producten voor een extreem goede prijs.

Website overzichtelijk, bestelling makkelijk geplaats. Vele malen goedkoper dan de concurrentie. Enige waar je op moet letten is dat de bezorgkosten iets hoger zijn (maar dit wordt makkelijk gecompenseerd door de lage product prijs). Bestelling binnen.2 werkdagen binnen dus allemaal goed geregeld.

Duidelijke foto's en goede omschrijving

Kunstof delen besteld en de volgende dag geleverd Super

Snelle levering, kwaliteit

Zie hierboven

Top, scherpe prijs en snelle levering.

Alles super geregeld.

Super snel en verzorgd

Materialen werden de volgende dag bezorgd en helemaal compleet

correct en snel

zeer positief

Goed materiaal

Goed materiaal en snel geleverd.

Supersnelle levering

Uitstekende service

Het bestelde materiaal werd per omgaande geleverd, is van prima kwaliteit en tegen een schappelijke prijs. Al met al ben ik zeer tevreden!

Goede producten,snelle levering.

Voor het eerst spullen besteld via bouwcheap.nl. Snel geleverd en voor een schappelijke prijs. Op dit moment erg tevreden.

Helemaal tevreden

Top bedrijf om wat bij te kopen

Top service!

In de middag laat besteld. Volgende dag ontvangen!

Uitstekende verzorging bestelling

Mijn bestelling kwam netjes de volgende dag, in een compact pakketje. Ben zeer tevreden.

Super, snel en voordelig!

Top bedrijf!

I

I

Professioneel

Positief

Ik ben zeer tevreden mijn bestelling heb ik snel ontvangen.

Prima prijzen en snelle en correcte levering!

Voor herhaling vatbaar.

Betrouwbaar bedrijf

Snelle levering en het product van goede kwaliteit Was ook de goedkoopste. Ik koop zeker nog een keer bij Bouwcheap.

Komt blijkbaar niet zo precies

Een blijkbaar aangebroken verpakking aangevuld. Deze aanvulling waren dan wel schroeven waar andere lengtes, diktes en kleuren bij tussen zaten.

Prima kwaliteit en snelle levering

Goed snel goede prijzen

Goed snel goede prijzen

uitstekend

uitstekend,snelle levering. prachtige materiaal om mee te werken. beveel Bouwcheap 100% aan om daar iets te bestellen, en niet te duur

Hanzeweg 2

3771 NG Barneveld

Over Bouwcheap

Bouwcheap.nl is een bouw webshop. Ook produceren wij zelf veel producten waardoor de prijs en de kwaliteit altijd goed zijn. Alle producten gaan dezelfde werkdag de deur uit. Normaal gesproken sneller dan 2-3 dagen levertijd.