Toppie

Snel geholpen op de chat, goede uitleg gekregen en de volgende dag in huis. Ook wat lekkers voor de hond erbij gekregen.

Geweldig!!

Ik bestel al n tijdje de hondenbrokken bij pawty , bij elke zending zitten er gratis hondesnacks bij en! persoonlijk bedankbriefje Ik ben helemaal super tevreden en mijn 2 hondekinders ook! Lieve groet ,jooske teuntje en kareltje

Vlot en klantvriendelijk bedrijf

Pawty is een online winkel met een persoonlijke touch. Leuk! Leveringen en contacten zijn vlot en mijn hond is altijd het meest geïnteresseerd in de (gratis-) snacks: elke keer een verrassing wat er in de doos zit!

Goede service en kwaliteit

Snelle verzending, goede producten en super service

Overzichtelijk en snelle service

Pawty heeft scherpe prijzen en heeft een snelle levering

snel geleverd.

`Kronch pocket

Perfecte winkel voor dieren.

Ik bestel bestel er al jaren mijn snack beloningen voor mijn hond.goede spullen en niet duur.kom gerust eens kijken bij hun.

Goede deals en snelle bezorging

Altijd snelle bezorging en zlef geschreven briefje erbij. Aanrader

Goede service juiste producten

Hele goeie service en de producten tegen een goede prijs. Ga hier zeker vaker kopen

Wij vinden Pawty super. Goede prijs voor het hondenvoer. Altijd iets lekkers voor de honden extra. En een kaartje in de doos waar je bedankt wordt voor je bestelling.

Snel bezorgd. Goeie kwaliteit.

Snel en vriendelijk

Vandaag besteld is morgen in huis en altijd met een vriendelijk kaartje erbij, zo leuk!!

Goede en persoonlijke dienstverlening

Wat ik leuk vind aan Pawty is dat er een mens en een naam achter zit. Ik krijg regelmatig een persoonlijk bedankje en dat waardeer ik erg. De bestelling wordt altijd razendsnel bezorgd en mijn bestelling heeft altijd korting. Wat wil een hondenbaas nog meer?

Leveren conform verwachting en meer

Goede prijzen, vaak nog leuke extra’s en service staat altijd voorop. Het persoonlijke kaartje is een super leuke touch

Kwaliteit is goed, snelle levering en scherp geprijsd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. En meestal zit er iets te kluiven of iets van beloningskoekjes bij. (Gratis)

Fijne webshop!

Makkelijk besteld. Vaak leuke acties. Er was iets niet doorgekomen met mijn bestelling waardoor die niet de volgende dag geleverd was. Echter is dit ruimschoots gecompenseerd met heel veel extra lekkere koekjes voor de hond. Snelle en fijne service met vaak leuke acties.

Uitstekende behandeling en verwerking van mijn bestelling, duidelijke website en product goed ontvangen binnen zeer acceptabel tijdsbestek.

Snelle en goede levering

Makkelijke website om te bestellen. Snelle en goede levering. Alles netjes verpakt. Bij vragen snel antwoord. En persoonlijk kaartje bij de bestelling maakt de bestelling goed af

Altijd leuke aanbiedingen en cadeautjes Ben zeer tevreden over Pawty.

Werkt altijd goed.

Al een aantal keer hier besteld en het komt altijd op tijd binnen. Ik koop nu al m’n benodigdheden voor m’n huisdieren hier.

Prima service top!

Altijd iets extra’s voor de honden en super snelle service

Prima service, snelle levering en een leuk snackpakket voor mijn hond bij haar voer gekregen. Dit komt altijd op en is een welkom extraatje.

snel en vriendelijk

Super snelle verzending, leuk kaartje erbij en lekkere snacks voor onze honden. TOP!

Leuke producten, goede prijzen en een nog betere service!

Ik bestel iedere maand hondenvoer bij Party en krijg daar altijd een cadeaupakket bij twv 10 euro. Klantenservice is top! Was een keer een pakketje kwijt en werd gelijk gebeld door de eigenaar en werd meteen opgelost (bleek ergens anders geleverd te zijn). Zeker aan te raden!

Klantvriendelijk Bij klachten word je serieus genomen

Noordsingel 104

3032 BH Rotterdam