Prima service, snelle levering en een leuk snackpakket voor mijn hond bij haar voer gekregen. Dit komt altijd op en is een welkom extraatje.

snel en vriendelijk

Super snelle verzending, leuk kaartje erbij en lekkere snacks voor onze honden. TOP!

Leuke producten, goede prijzen en een nog betere service!

Ik bestel iedere maand hondenvoer bij Party en krijg daar altijd een cadeaupakket bij twv 10 euro. Klantenservice is top! Was een keer een pakketje kwijt en werd gelijk gebeld door de eigenaar en werd meteen opgelost (bleek ergens anders geleverd te zijn). Zeker aan te raden!

Klantvriendelijk Bij klachten word je serieus genomen

Netjes en snel de bestelling in huis Helemaal top.

Naar tevredenheid

Service is goed, levering redelijk snel

Een happy hondje

Voer is scherp geprijsd. Wordt netjes verstuurd in stevige doos. Snelle levering en altijd een blij hondje die helemaal enthousiast wordt als dit heerlijke geurende postpakket geleverd wordt.

Snelle levering en goede service

Heel klantvriendelijk eigenaar, een supergoede service en een snelle levering. Bij de bestelling zit ook een zelf geschreven kaartje als bedankje voor je bestelling. Ik zou Pawty echt aan raden om hier je dieren spullen te bestellen.

super

persoonlijk kaartje in het pakket , heel leuk

Zeer vriendelijk, snelle levering, leuke attentie

Zeer goede ervaring. Zeer vriendelijk, snelle levering, geen verzendkosten en leuke attentie.

Snelle levering, altijd klaar voor antwoord als je ergens niet uitkomt. Dus goede communicatie. Mijn nummer 1 voor honden voer. Ga vooral zo door

Top!!

Ontzettend goed geholpen, hele fijne service en super snelle verzending. Dikke aanrader!

Meer dan tevreden , elke keer weer!

Reeds meerdere malen een bestelling gedaan, elke keer de dag erna al netjes bezorgd.. extra leuk en lekker zijn de afwisselende cadeautjes ( snackjes/ koekjes) voor onze honden die er telkens bij zitten .. Bedankt Joep!! Groetjes van Sunny, Lola en Minnie.. Tot de volgende keer maar weer!!

Klantvriendelijk

Duidelijke website, originele mailings en klantvriendelijke benadering

De brokken zijn bij Pawty altijd het goedkoopst en er zit een mooie actie van gratis snoepjes bij. De bestelling is er altijd heel snel met een leuk briefje van Joep erbij.

Supervriendelijk en goed geprijsd

Ook al os de webshop zelf niet zo gebruiksvriendelijk en werkt bv het aanmaken van een huisdierprofiel niet, Joep is altijd heel vriendelijk en behulpzaam en de honden zijn erg blij met de lekkere kadootjes die ze extra bij de bestelling krijgen. De prijs van de (Farmfood) brokken is scherp, dus dat is mooi meegenomen!

Super snelle verzending

Snelle verzending en goede producten

Fijne site, snelle levering!

Het voer dat we bestellen wordt altijd geleverd met een leuk persoonlijk bericht erbij, super. Verder zit er altijd nog iets lekkers bij voor onze hond, vindt ze niet erg! :-)

Snelle persoonlijke service

Ik bestel graag bij Joep, bij grotere hoeveelheden altijd wat lekkers of leuks erbij. Persoonlijk contact.

Pawty is een prettige leverancier

De door mij bestelde artikelen komen snel aan, binnen een paar dagen. Netjes ingepakt en altijd met een persoonlijk kaartje erbij, soms met een kortingbon of een extra traktatie voor de hond. Er wordt goed gecommuniceerd over de levering.

Prima website en snelle levering!

Dankzij de goede voordelige aanbieding en duidelijke afbeelding met info. op de website van Pawty, hebben we een hele fijne hondenmand/bed en kussen gevonden bij Pawty. Onze hond is er heel erg blij mee en slaapt hier heerlijk in!

Hele fijne webshop voor dierenbenodigheden

Super service, snel verzonden, en niet duur. Persoonlijke benadering van de klant.

Persoonlijk

Fijne webshop met een persoonlijk tintje door middel van een handgeschreven kaartje. En een leuk snack beloning voor de hond! Hij vond deze echt heerlijk! Dank je wel Joep!

Super goed geregeld !

Snelle levering, ook altijd met kleine attentie en persoonlijke boodschap, erg leuk !

Ik heb hele goeie ervaringen met Pawty!

De producten, snelle levering en het altijd bereikbaar zijn voor eventuele vragen, vind ik super! En altijd een persoonlijk briefje bij de bestelling en vaak ook een cadeautje, dat kan ik heel erg waarderen. De website is overzichtelijk en duidelijk.

Noordsingel 104

3032 BH Rotterdam