Leveren conform verwachting en meer

Goede prijzen, vaak nog leuke extra’s en service staat altijd voorop. Het persoonlijke kaartje is een super leuke touch

Kwaliteit is goed, snelle levering en scherp geprijsd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. En meestal zit er iets te kluiven of iets van beloningskoekjes bij. (Gratis)

Fijne webshop!

Makkelijk besteld. Vaak leuke acties. Er was iets niet doorgekomen met mijn bestelling waardoor die niet de volgende dag geleverd was. Echter is dit ruimschoots gecompenseerd met heel veel extra lekkere koekjes voor de hond. Snelle en fijne service met vaak leuke acties.

Uitstekende behandeling en verwerking van mijn bestelling, duidelijke website en product goed ontvangen binnen zeer acceptabel tijdsbestek.

Snelle en goede levering

Makkelijke website om te bestellen. Snelle en goede levering. Alles netjes verpakt. Bij vragen snel antwoord. En persoonlijk kaartje bij de bestelling maakt de bestelling goed af

Altijd leuke aanbiedingen en cadeautjes Ben zeer tevreden over Pawty.

Werkt altijd goed.

Al een aantal keer hier besteld en het komt altijd op tijd binnen. Ik koop nu al m’n benodigdheden voor m’n huisdieren hier.

Prima service top!

Altijd iets extra’s voor de honden en super snelle service

Prima service, snelle levering en een leuk snackpakket voor mijn hond bij haar voer gekregen. Dit komt altijd op en is een welkom extraatje.

snel en vriendelijk

Super snelle verzending, leuk kaartje erbij en lekkere snacks voor onze honden. TOP!

Leuke producten, goede prijzen en een nog betere service!

Ik bestel iedere maand hondenvoer bij Party en krijg daar altijd een cadeaupakket bij twv 10 euro. Klantenservice is top! Was een keer een pakketje kwijt en werd gelijk gebeld door de eigenaar en werd meteen opgelost (bleek ergens anders geleverd te zijn). Zeker aan te raden!

Klantvriendelijk Bij klachten word je serieus genomen

Netjes en snel de bestelling in huis Helemaal top.

Naar tevredenheid

Service is goed, levering redelijk snel

Een happy hondje

Voer is scherp geprijsd. Wordt netjes verstuurd in stevige doos. Snelle levering en altijd een blij hondje die helemaal enthousiast wordt als dit heerlijke geurende postpakket geleverd wordt.

Snelle levering en goede service

Heel klantvriendelijk eigenaar, een supergoede service en een snelle levering. Bij de bestelling zit ook een zelf geschreven kaartje als bedankje voor je bestelling. Ik zou Pawty echt aan raden om hier je dieren spullen te bestellen.

super

persoonlijk kaartje in het pakket , heel leuk

Zeer vriendelijk, snelle levering, leuke attentie

Zeer goede ervaring. Zeer vriendelijk, snelle levering, geen verzendkosten en leuke attentie.

Snelle levering, altijd klaar voor antwoord als je ergens niet uitkomt. Dus goede communicatie. Mijn nummer 1 voor honden voer. Ga vooral zo door

Top!!

Ontzettend goed geholpen, hele fijne service en super snelle verzending. Dikke aanrader!

Meer dan tevreden , elke keer weer!

Reeds meerdere malen een bestelling gedaan, elke keer de dag erna al netjes bezorgd.. extra leuk en lekker zijn de afwisselende cadeautjes ( snackjes/ koekjes) voor onze honden die er telkens bij zitten .. Bedankt Joep!! Groetjes van Sunny, Lola en Minnie.. Tot de volgende keer maar weer!!

Klantvriendelijk

Duidelijke website, originele mailings en klantvriendelijke benadering

De brokken zijn bij Pawty altijd het goedkoopst en er zit een mooie actie van gratis snoepjes bij. De bestelling is er altijd heel snel met een leuk briefje van Joep erbij.

Supervriendelijk en goed geprijsd

Ook al os de webshop zelf niet zo gebruiksvriendelijk en werkt bv het aanmaken van een huisdierprofiel niet, Joep is altijd heel vriendelijk en behulpzaam en de honden zijn erg blij met de lekkere kadootjes die ze extra bij de bestelling krijgen. De prijs van de (Farmfood) brokken is scherp, dus dat is mooi meegenomen!

Super snelle verzending

Snelle verzending en goede producten

Noordsingel 104

3032 BH Rotterdam