Rubbish

The klapper was rubbish, can't even shave than how can it trim

I did not receive my order

Hello, good evening, regarding the order I placed, I didn't receive it, and it says it arrived a week ago and I don't have my order.

Goede service, prijzen en snelle levering

Super schaar en snelle service van

Absolute aanrader

Een absolute aanrader voor iedere kapper of salon die op zoek is naar kwaliteit, goede service en een betrouwbare partner in de branche. Ik blijf hier zeker mijn haarproducten, tools en salonaccessoires bestellen!

Meer dan 5 sterren

Mijn gehele saloninrichting en alle kappersbenodigdheden bij Vakkappers gekocht en enorm blij met mijn spullen. Eén team met veel kennis en altijd bereid om alle vragen te beantwoorden en eerlijk advies te geven. Heel fijn om op een professionele en ongedwongen wijze te worden geholpen. Bedankt Vakkappers!

Heel blij met Vakkappers

Had een föhn besteld bij Vakkappers en ben er erg blij mee, werkt super goed! Ook was mijn pakketje snel bezorgd, hou ik van. Ik ga zeker vaker bij Vakkappers bestellen

Topservice en snel geleverd!

Breed assortiment met hoogwaardige producten voor kappers en barbers. Zeker een aanrader!

Grote teleurstelling: geen pakket ontvangen, geen hulp en geen verantwoordelijkheid.

Ik ben erg teleurgesteld in de service van Vakkappers. Ik heb een bestelling geplaatst, maar nooit iets ontvangen. Volgens de klantendienst is het pakket geleverd, enkel omdat de bezorger volgens de GPS in de buurt van mijn adres reed. Geen handtekening, geen bewijs van afgifte, niets. Alleen een GPS-locatie die aangeeft dat iemand in de straat was — dat is géén bewijs van levering. Na meerdere e-mails kreeg ik geen antwoord. Toen ik eindelijk telefonisch iemand te pakken kreeg, kreeg ik simpelweg te horen dat ze de bezorger geloven op basis van zijn GPS-route. Geen onderzoek, geen inspanning om de klant echt te helpen. Wat mij nog meer stoort: ik heb voor Vakkappers gekozen ondanks dat hun prijzen hoger liggen dan bij andere leveranciers, juist omdat ik dacht dat ze betrouwbaarder waren en klantgericht werkten. Maar helaas blijkt het tegenovergestelde waar: geen service, geen oplossing, geen verantwoordelijkheid. Ik ben enorm teleurgesteld in deze aanpak en voel mij als klant totaal niet serieus genomen. Ik overweeg nu een klacht in te dienen bij het Europees Centrum voor de Consument, want dit is onaanvaardbaar. Ik raad deze webshop absoluut niet aan.

Het ging goed

Ik vond dat het snel bezorgd was en de spullen werken goed

Unable to Inspect the Product Before Purchase

I bought a hair clipper, but I couldn’t see or check it because there was a seal on the outer box stating that it couldn’t be returned once opened. This makes it difficult to know if it meets my needs, such as motor noise level or build quality. I wish there were a way to inspect the product before committing to the purchase, like having a display unit or a more flexible return policy.

Mooie producten, goede prijzen en supersnelle levering. Ga zeker nog eens bestellen

Snel geleverd en prima kwaliteit

Heel tevreden met de uitgebreide uitleg op de website en met alles aan de aankoop. Hier zal ik vaker aankopen doen.

Snel en correct geleverd !

Niks op aan te merken , product was goed, website duidelijk. Top!

Meerdere bestellingen geplaatst veel keuze en strakke prijs

Slecht

Had een trimmer besteld niet goed werd uiteindelijk netjes opgepakt met ook dat ik aan het eind van deze week een nieuwe in huis zou hebben helaas is dit ook nog niet het geval

Nette levering en goede service

Ik had meerdere artikelen besteld. 1 borstel ging helaas kapot bij het eerste gebruik kapot. Hierover contact opgenomen en de volgende dag kreeg ik al een nieuwe borstel geleverd. De kapotte kon ik zelf weggooien. Prima service dus.

Na plaatsen review netjes gebeld.

Een week geleden vakkappers gemaild met een melding van een tondeuse dat na 3 wkn kapot ging. En hoe dit nu op te lossen. Echter nog geen reactie. Zeer teleurstellend. UPDATE: Vrij direct na deze review ben ik gebeld door het bedrijf, mijn mail is niet goed bij hun doorgekomen. Een prettig gesprek gehad en wordt er naar het probleem gekeken.

Uitstekend bevallen!

Snel besteld, snel geleverd, goede spullen!

Mooi product, een vraag wat als er iets niet goed meer werkt. Zit er garantie op? Heb geen garantie bewijs gekregen. Met vriendelijke groet [email protected]

Snel ontvangen, hele fijne service! Ga zeker vaker bestellen bij Vakkappers!

Jijne tondeuses

combi pakket van een stylus en een mini. Jammer dat de mini MI-NH batteerij heeft en geen Li-ion

Altijd goed geregeld!

Al meerdere keren besteld en service stelt nooit teleur. Mooi aanbod, goede prijzen en levering razendsnel. Ook bij vragen achteraf, is de service net zo snel al bij het bestellen.

Vlotte service

Gemakkelijk te bestellen en vlotte afhandeling

Snelle vlotte service

Het product wat ik aan gekocht is super

De Oude Veiling 16

1689 AA Zwaag

Over Vakkappers

Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.