Soepel en snel besteld en bezorgd

Prettig!

Super goeie haardroger die snel geleverd was.

Mooie shop, goede producten en scherpe prijzen.

goede producten

Goede producten voor een mooie prijs

Ok

Geweldige kwaliteit. Goede nette verpakking,en betaalbare priizen

Gewoon zo door gaan

Snelle service, goede prijs

Snel en makkelijk gevonden op de webshop. Prijzen zijn goed voor de hoeveelheid die je besteld. Bestelling snel in behandeling en geleverd.

10 potjes wax besteld. De volgende dag netjes geleverd. Top!

Zoals het moet

Iets duurder dan normaal maar producten zeer snel gekregen.

Super snelle levering en vlotte afhandeling

Voor de beste prijzen moet je bij vakkappers zijn!

Uitstekende klantenservice, goede prijzen en op tijd geleverd!

Goed geholpen via de chat en zeer tevreden met het product!

Wahl Cordless Detailer Li Gold Trimmer Ik heb het tot nog toe 1 keer gebruikt en doet zijn werk heel goed. Wel moet ik nog even wennen aan de lengte van de kammetjes die er bij zitten, maar dat komt goed. Over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen. Het voelt als een duurzaam product en de rest moet nog blijken, Al met al heel blij mee en goed geholpen met de chat om het juiste product te vinden.

Snelle levering! Top! Zeer tevreden

Zeer tevreden over vakkappers! Snelle levering

Voor 17.00 uur besteld de volgende dag keurig geleverd. Alles was zeer verzorgd verpakt..

Inmiddels het apparaat gebruikt en zeer tevreden.

Aangezien ik geen internet koper ben, omdat ik altijd ergens op vastloop. Ben ik zeer tevreden over hoe vlot ik dit kon doen. Netjes en goed ingepakt, en voordat ik het pakket meekreeg moest ik m'n paspoort laten zien en een handtekening zetten. Een uitstekende service

Snel geleverd en mooi verpakt

Ik ben erg blij met mijn producten. Eerste keer besteld hier en ga dit zeker vaker doen.

tevreden.

In een reactie op mijn eerdere mindere ervaring, na een aantal keer mailverkeer toch een juiste trimmer geadviseerd. Toch mis ik een antwoord op mijn laatste mail. Ook de creditnota en terugbetaling heb ik nog niet gezien. Het pakket is goed ontvangen en de trimmer knipt mooi kort.

Bestelling snel thuis en mooie service. Goed verpakt. Aanrader voor de Belgische kopers. Top zeer tevreden klant

Doen wat ze zeggen en leveren kwaliteit

Ik ben prima geholpen met mijn bestelling.

Ik had eerst de verkeerde messen besteld, maar na 1 telefoontje kon ik de bestelling retourneren, kreeg mijn geld terug, en heb de goede besteld.

Goede bedrijf en hulpzaam

Goed binnen gekomen volgens de afspraak En daarna had ik hulp nodig met een montage, Hebben mijn heel goed geholpen heel erg bedankt. Groetjes Rami Angela Haarmode

Snelle levering. Producten zien er goed uit.

Zoals het hoort!

Mooie webshop met een uitstekend aanbod, mooie prijzen en levering zoals aangegeven.

Snel geleverd, goed artikel

Zeer tevreden. Heel snel ontvangen, goed verpakt en artikel precies zoals aangeven.

De Oude Veiling 16

1689 AA Zwaag

Over Vakkappers

Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.