Zeer goed, mooi op tijd geleverd!

Top kwaliteit !!

Snelle levering en vriendelijk aan de telefoon toen bleek dat er een error was bij de betaling.

Vlotte afhandeling van de bestelling. Door de error bij de betaling was er een foutje geslopen in de postcode waardoor bestelling terug naar af was. Maar snelle interventie van de vakkappers maakte dat ik toch 's anderdaags mijn bestelling had.

Product is waardeloos

Ik kocht een scheerapparaat om mijn hoofd kaal te scheren. Ik heb het voorgeschoren met de tondeuse en vervolgens wilde ik het scheerapparaat proberen. Die vervolgens nauwelijks wat deed. Met grote moeite kreeg ik plekjes geschoren. Daarnaast viel het filmpje wat mijn hoofd beschermde van de mesjes er 3 keer af, wat er bijna toe leidde dat ik mezelf aan graveren was met direct de mesjes omdat er beschermingslaagje meer tussen zat. Uiteindelijk ben ik maar weer maar een mesje over gestapt want dit ding was waardeloos. (BabYliss nog wat, 46 euro). Staat nu op de plan stof te happen omdat ik hem ook niet meer mag inruilen want ik heb he hem een keer gebruikt (snap ik, hygiëne). Verder was de website goed te gebruiken en de bezorgservice uitstekend. Maar zou ik het aanraden? Nee.

Fijne tools, sterk in prijs

Fijne collectie tools met een prima aanbod qua prijs. Snel binnen.

Goede prijs en snelle service

Vragen via chat / mail snel beantwoord.

snelle service, kwalitatieve spullen

Factuur op de zaak en snelle verzending. Spullen zijn van goede kwaliteit. Snelle en simpele bestelprocedure. We zijn tevreden!

Perfecte online winkel

Alles ging perfect. Bestelling ging snel en goed en het verzenden verliep ook goed. De bestelde tondeuse is een super ding en zat geseald in de verpakking. Ja erg tevreden en zal zeker een volgende keer ook hier weer kopen.

Uitstekende klantenservice en kwaliteit van producten

Erg blij met de klantenservice van Vakkappers en de manier waarom wordt omgegaan met klachten en vragen. Ze reageren snel op telefoon + e-mail en zijn erg oplossingsgericht. De kwaliteit van de producten en verpakking is bovendien goed. Ik kan het absoluut aanbevelen.

Uitstekend materiaal !

Eenvoudig en snel

Goede uitgebreide keuze op de site. En ook snel geleverd.

Top Verkopers

Top verkopers, zeer snelle levering en lage prijzen.

Top kwaliteit, snelle verzending.

Mijn oog viel op de jaguar scharen vanwege de super leuke kleuren. Ik heb de knipschaar in candy en de coupe schaar in lavendel zeer tevreden. Verzending was snel, kwaliteit netjes verpakking veilig tijdens vervoeren dus top.

Duidelijke site je krijgt ook wat je ziet! Is er wat mis Engin en zijn team lossen en het altijd zo snel mogelijk op doen nooit moeilijk om iets

Uitstekende service en producten tegen scherpe prijzen

Als professionele kapper ben ik altijd opzoek naar de beste producten voor in mijn salon en voor mijn klanten. Vakkappers is mijn vaste adres voor al mijn spullen. Snelle bezorging, top producten en goedkoop!

Top bedrijf! Goed advies en zeer snelle levering

Voldaan!

Mijn pakket was iets mis mee, maar de klantenservice heeft dit super goed opgelost, en zelfs een compensatie aangeboden. Ik ben enorm tevreden!

Slecht

Bestelling gedaan voldaan ideal niet geleverd

Vriendelijk geholpen door klantenservice

Vriendelijk te woord gestaan na een foute bestelling van mijzelf. Samen naar een oplossing gezocht.

kwalitatieve producten

bestelling is degelijk verpakt toegekomen. Beide tondeuses werken goed en zijn mooi van design

Goede extra service.

Fijne afhandeling van een bestellig waar ik een fout hed gemaakt.

Heel netjes hygiënisch bezorgd

Ik heb bij jullie een wahl tondeuse besteld en heel netjes bezorgd netjes en goed in gepakt en ook heel hygiënisch omdat er een versilverings plakker om de doos zit vind ik heel netjes en Hygiënisch zo weet de klant ook zeker dat die nieuwe is en ongebruikt is ik heb de tondeuse al gebruikt de tondeuse doet het super goed heel blij met me aankoop ik raad vakkapers dan ook echt aan als je een tondeuse zoekt of andere dingen voor het haar

Prijs kwaliteit verhouding en service super.

Wederom een bestelling geplaatst. Ook nu was de prijs/ kwaliteit verhouding concurrerend. Zondag besteld en dinsdag in huis. Artikelen zaten wederom netjes verpakt in de doos. Wederom super gegaan allemaal! Absolute aanrader Vakkappers.

Snelle levering goed verpakt

Meer dan een 10 voor service

Een verrassende service voor een online shop! Medewerkers weten waar ze het over hebben en geven je eerlijke adviezen.

Het artikel was naar mijn wens.

De Oude Veiling 16

1689 AA Zwaag

Over Vakkappers

Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.