Product snel verstuurd en ontvangen. Helaas incompleet. Contact opgenomen met vakkappers, er wordt om de kwestie heen gedraaid, geen oplossing geboden. Daardoor helaas pindakaas. De klantenservice kan een cursus in klantgerichtheid, empathie, communicatie en denken in oplossingen gebruiken. Zeer ontevreden
Goede prijs en 's middags besteld volgende dag in huis
S’avonds besteld de dag erna geleverd. Goed verpakt en alles aanwezig. Ik had een tondeuse besteld er bleek er een klein tandje te ontbreken in het snijmes. De tondeuse zat in de originele verpakking van de fabrikant dus vakkappers valt niets te verwijten. Na een kort mailverkeer met foto’s en bestelnummers. Heeft vakkappers dit dadelijk in orde gebracht en de dag erna was het al in orde. Dus voor is deze website zeker een aanrader.
tel contact gehad en perfect geholpen.
Super tevreden, aanrader.
Website was duidelijk. Bestellen ging soepel. Product beschrijving was goed. Moest langer wachten dan andere websites. De sticker beschrijving over hygiene en terug sturen zit in de box, daarom niet zo handig. Je moet de info voor kunnen lezen, voordat je besluit om de sticker te verwijderen.
Ik kon mijn product makkelijk bestellen en het was snel in huis. Toen ik na ontvangst van de bestelling alsnog een vraag had werd ik netjes teruggebeld! Top!
Titel zegt alles...
zowel het bestelde artikel als de levertijd voldoen aan de verwachtingen
Goede website. Checkout, track & trace…komt goed en betrouwbaar over. Producten compleet en snel geleverd.
Mijn ervaring met Vakkappers is goed. Ik had weliswaar een verkeerd artikel besteld maar dat is mijn fout. Er is ruime keuze en de bestelling was er gelijk de dag erna dus ook erg fijn.
Pakketje nog niet toegekomen
Beste Anneleen, Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor het plaatsen van een beoordeling. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde en helpt ons onze diensten te verbeteren. We willen graag verduidelijken dat er vóór uw aankoop duidelijk is gecommuniceerd dat er een levertijd van 7-10 dagen geldt voor ons product. We begrijpen dat dit een belangrijk aspect is bij uw besluitvorming, en we streven er altijd naar om transparant te zijn over de verwachte levertijden, zodat u goed geïnformeerd bent. Daarnaast willen we u laten weten dat we hebben geprobeerd om contact met u op te nemen om eventuele vragen of zorgen die u zou kunnen hebben te bespreken. We betreuren echter te horen dat er geen gehoor is gegeven aan onze pogingen om telefonisch contact met u op te nemen. Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen of problemen op te lossen. Als u vragen heeft over uw bestelling of als er iets is waar u zich zorgen over maakt, aarzel dan niet om contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Vakkappers
Originele beoordeling
Pakketje nog niet toegekomen
Voor 22:30 uur besteld en de volgende dag al in huis.
Heb een bestelling gedaan. Binnen gekregen maar er zit 1 dubbele opzetkam bij, waardoor ik er dus ook 1 mis. Melding gedaan en krijg een mail dat ik binnen 24u had moeten reageren. Aangezien ik binnen de 14 dagen zit heb ik laten weten dat ik dan het product ga retourneren, want ik zit tenslotte binnen de wettelijk bepaalde 14 dagen (overigens staat dit ook in de voorwaarden op de site van vakkappers). Vervolgens krijg ik weer de melding dat ik binnen 24u had moeten reageren, met verder niets erbij. Hoezo slechte klantenservice?!
Geachte Sjoerd, Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor het nemen van de tijd om een beoordeling te geven van onze service. We hechten veel waarde aan feedback van onze klanten, omdat het ons helpt om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. We begrijpen echter uit je beoordeling dat je niet tevreden bent met de manier waarop je recente kwestie is afgehandeld. We willen graag wat meer context bieden en verduidelijken hoe ons meldingsbeleid werkt. Het is voor ons van groot belang om klachten en problemen met betrekking tot bestellingen snel en efficiënt op te lossen. Daarom hanteren we een beleid waarbij klanten worden aangemoedigd om eventuele zorgen of problemen binnen 24 uur na ontvangst van hun bestelling aan ons te melden. Dit stelt ons in staat om onmiddellijk actie te ondernemen en de best mogelijke oplossing te bieden. In jouw geval is de melding pas na 11 dagen gedaan, wat buiten de gestelde termijn valt. Ondanks deze vertraging hebben onze collega's nog geprobeerd om je naar de leverancier te verwijzen in de hoop dat zij wellicht een passende oplossing konden bieden. We begrijpen dat je deze route niet wilde volgen, en dat is natuurlijk jouw recht. We willen benadrukken dat we altijd ons best doen om onze klanten te ondersteunen, en we betreuren het dat we niet aan je verwachtingen konden voldoen in dit specifieke geval. Als je in de toekomst nog vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We blijven ons inzetten voor het bieden van een goede service aan al onze klanten. Met vriendelijke groet, Team Vakkappers
Fantastische service, ´s avonds tussen 21.00en 22.00 uur besteld, de volgende dag al in huis.
Fijne webwinkel! Beste prijs en keurig op tijd geleverd!
Ik bestelde een tondeuse 's avonds laat en deze is de volgende dag nog bezorgd. Ze zijn hun belofte nagekomen en ik ben erg tevreden over de service en het product!
Site is duidelijk, product is van goede kwaliteit en zeer snelle levering!! Zeker een aanrader!
Tondeuse set 's avonds besteld. De dag erna werd het al bezorgd. Supersnelle levering. Tondeuse is helemaal naar verwachting. Betrouwbare webshop. Doen wat ze beloven. Zal zeker in de toekomst opnieuw iets bestellen.
X
Ik kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag en daardoor krijg je geen verkeerde producten...Snel geleverd ....Snel geholpen en antwoord gekregen zowel telefonisch als via de app.....
Alles volgens afspraak
Een Wahl Super Close Shaver Scheerapparaat besteld, waarvan na 3 weken het foil al kapot is gegaan. Na dit aan te hebben gegeven bij de klantenservice, wordt er aangegeven dat hier geen garantie op zit. Jammer, had makkelijk opgelost kunnen worden.
Beste Niels, Allereerst willen we u bedanken voor het delen van uw feedback. We hechten veel waarde aan de meningen en ervaringen van onze klanten, omdat dit ons helpt om onze dienstverlening te verbeteren. We hebben uw beoordeling gezien waarin u aangeeft ontevreden te zijn over het feit dat de shaver foil niet onder de garantie valt. Zoals een van onze collega's eerder al aangaf, valt de shaver foil inderdaad niet onder de garantie. De reden hiervoor is dat de foil zeer gevoelig is en snel kan worden aangetast, afhankelijk van gebruik en onderhoud. Om deze reden, en om ervoor te zorgen dat onze klanten een goede ervaring hebben met het product, worden de shavers altijd met een extra foil geleverd. Dit stelt u in staat om de shaver langer en met een optimale prestatie te gebruiken. We begrijpen uw teleurstelling en het spijt ons dat de garantievoorwaarden niet aan uw verwachtingen voldeden. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, of als u ondersteuning nodig heeft met betrekking tot het gebruik van de shaver, dan staan we natuurlijk klaar om u te assisteren. Met vriendelijke groet, Team Vakkappers
we hebben onze krultang nog niet gekregen door fout in huisnr ik hoop deze week wat te horen grt vd brink
Beste Lubbert, Allereerst hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Vakkappers te beoordelen. Bij het bestelling is er een onjuist huisnummer opgegeven, waardoor je pakketje wellicht is vermist of vertragingen heeft gelopen. Tevens heb je contact gehad met onze klantenservice en die hebben de zaak uitgezet naar PostNL om er toch achter te komen wat er met je pakketje is gebeurd. Mocht je daar meer vragen over hebben, aarzel dan niet onze klantenservice te contacteren. Met vriendelijke groet, Klantenservice Vakappers
Originele beoordeling
De Oude Veiling 16
1689 AA Zwaag
Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.