Niet zo best.

Het aankoopproces gaat prima, maar als je dan iets retour stuurt begint het. Vakkappers bied zelf geen retourmogelijkheid, dus.. je betaalt €8,-(of meer afhankelijk van het gewicht) om het pakket terug te sturen. Daarnaast is de factuur niet bepaald overzichtelijk. Voor het betalen met Klarna, betaal je €2,99.. maar achteraf blijkt dit ook nog eens ex BTW te zijn. BTW betalen over iets dat normaal een all-in prijs is. Plus.. wanneer je aan een consument verkoopt, of die mogelijkheid biedt, dien je inclusief BTW prijzen te vermelden. Dit is wettelijk verplicht! Aan t eind van het verhaal kost het mij bijna de helft van wat het product daadwerkelijk kostte, en dan heb je niets.... voelt alsof ik redelijk in de maling genomen ben...

Goed advies voor aankoop en super snelle levering.

Gewoon perfect, behandeling als producten

Zo als het hoort

Klantvriendelijk

Besteld maar niets ontvangen

Heb een verjaardagscadeau voor onze dochter besteld,krijg nu een verzoek voor beoordeling van het ontvangen product,maar heb geen mail gehad van de transporteur zoals beloofd,geen product,maar wel bijna 200,- armer. Zojuist een fijn contact gehad,met een excuus en een vriendelijke oplossingsgerichte denkwijze. Was blijven liggen bij de transporteur. Alle lof voor het bedenken van een passende oplossing. Nu kan ik mijn dochter blij maken!! Ik kijk er naar uit.

Topservice

Denken met je mee, goede service en snelle levering!

Verschrikkelijke klantenserviceservice

Een tondeuse besteld die is zonder kop binnen gekomen. Is retour gegaan en moest zelf voor de verzendkosten opdraaien. Vindt ik niet zo heel netjes aangezien het product niet compleet geleverd was.

Top levering , snel ook

Super goede info gekregen, scherpe prijs en de rest liep vanzelf en snel

Gebeld voor info. Werd zeer netjes en goed te woord gestaan. Hij gaf mij zeer goed advies en raadde mij zelfs een duurder apparaat af omdat deze een klasse te hoog was voor mijn gebruik.

Een geweldig product voor iedereen die goede resultaten wil

Een geweldige aankoop, ik raad het iedereen aan!

Ik ben erg blij met deze aankoop. Het product is van uitstekende kwaliteit en werkt perfect. Ik ben zeker van plan om in de toekomst meer producten van dit merk te kopen.

Snel geleverd Materiaal goed

Snelle levering!

Product is echt heeel snel geleverd! zonder schade en precies wat ik had verwacht.

Slecht

De details van het gebruik van het product waren niet helemaal duidelijk, en er is een probleem met het retourbeleid van het product, en de klantenservice werkt helemaal niet mee en kan het kleinste probleem niet oplossen, waarbij uiteindelijk de bestaande voorwaarden als excuus worden gebruikt , het was een slechte ervaring voor mij omdat ik veel geld verloor aan een product waar ik nooit profijt van had.

everything is fine. the machine is very beautiful, lightweight. I haven’t tried it yet.

Heel goede ervaring

Snelle levering en product is prima

Snelle verzending van een goed product

Ik heb een baardtrimmer gekocht. Met twee dagen had ik het in huis en ben zeer tevreden over het apparaat.

zeer goed

Bestelling geplaatst, Dag erna al binnen en de Moser Chromini Pro 2 Trimmer voldoet aan de verwachte prestaties

Prima firma

Stipt en op tijd geleverd .

Héél snelle levering

Zeer tevreden van mijn warme luchtborstel ! Topproduct

Pervekt

Tot de volgende keer

Blij met het product, de levering en de prijs

Fijne website met goede info. Makkelijk besteld, voor een goede prijs. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Snel levering en goed verpakt

Goede prijs. Pakketje was snel geleverd en werd goed verpakt.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit producten.

Ik heb een trimmer, schaar en scheerapparaat van BaByliss pro gehaald. Deze werken naar behoren en zien er goed uit!

Prima ervaring

De Oude Veiling 16

1689 AA Zwaag

Over Vakkappers

Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.