Goede ervaring met Vakkappers. Overzichtelijke website, duidelijke bestelprocedure en volgende dag in huis. Product goed verpakt en van uitstekende kwaliteit! Prima zo!

Absolutely satisfied!

I found clipper and trimmer/detailer on this site much chipper than elsewhere and quality is absolutely perfect! Packaging was done carefully to ensure nothing gets broken on its way. If you had nitrile hand glows and aprons in stock I couldn’t be more happy.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Er is iets mis met DHL volgens mij want ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Top service en snelle bezorging!

Ik had de klantenservice aan de lijn voor een vraag en het is meteen opgepakt. Ze zijn enorm vriendelijk en snel in het regelen van zaken. Hier hou ik van!

Ik heb een goede ervaring met Vakkappers

Er is op de aankoop bijna niets aan te merken. Alleen werd op de factuur een belasting aangegeven dat ik niet kon plaatsen!!

Geweldige producten

De tondeuse is van goedd kwaliteit zoals omschreven word super blij mee en super snelle bezorging

Zeer overzichtelijk website, snelle service en en zeer tevreden met deze 2 goede tondeuses

Heel goed!

Helemaal toppers! Mijn bestelling was verkeerd, ze hebben het meteen goedgemaakt. Bovendien maakten ze een klein gebaar voor deze fout. Prima service, snel en betrouwbaar.

Stelletje toppers jullie

Me clipper ging kapot en ik moest volgende avond iemand knippen dus ik snel een nieuwe hier bestelt en gelijk volgende dag in huis zoals afgesproken en de clipper is van top kwaliteit ga zeker vaker bestellen hier

Super tevreden!

Super mooie kappersstoelen besteld. Snelle levering en mooie stevige kwaliteit! Zeker een aanrader!

Helaas heb ik mijn aankoop niet ontvangen.

Ik zal vandaag afwachten en anders graag centjes retour.

Goede en snelle service

Tondeuse en trimmer besteld. Binnen een dag geleverd!

goede producten en snel geleverd

Ik ben tevreden met de producten

Defect product ontvangen

Product heeft een lamme schroef en werkt niet. E-mail naar vakkappers gestuurd maar krijg geen reactie.

Top artikel! Snelle levering.

Nooit ontvangen

Mijn bestelling heb ik nooit ontvangen.

Goed scheermes

Scheert glad en kan goede lijnen zetten

Super snelle levering!

Ik had mijn bestelling binnen 21 uur na bestellen in huis! Ook de prijs is super! Kon het nergens goedkoper vinden.

TOP

TOP

Alles verliep heel vlot

Product snel gevonden op de site en snelle levering

Zeer tevreden klant!!

Ik heb onlangs een Wahl tondeuse senior metal edition gekocht en een Wahl detail trimmer en wat losse dingen. Ik heb hiervoor mail contact gehad en er wordt zeer snel en vriendelijk geholpen via de mail. Ik heb meerdere malen telefonisch contact gehad voor wat vragen en advies. Telefoon werd in alle gevallen direct opgenomen en werd uiterst vriendelijk geholpen. Kunnen na mijn mening veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Alleen al om de vriendelijkheid zal ik hier zeker weer mijn aankopen doen. Het werd zoals aangegeven de volgende dag keurig bezorgt. En ook niet onbelangrijk: De tondeuse en trimmer bevallen erg goed. En ze waren scherp geprijsd.

Snel, efficiënt een perfect geleverd

Snel, efficiënt een perfect geleverd

Goed advies

Apparaat ligt goed in de hand. Goed advies. Wat tegenvalt is dat op de site van Moser enkel een voorblad is te downloaden. Ik kan met geen mogelijkheid de beloofde instructies vinden;!

Perfect.

Hele scherpe prijzen, heel snel geleverd en top kwaliteit. 10/10

Zoals gehoopt

Prima kwaliteit, goed verpakt, snel verscheept, precies waarop ik had gehoopt.

De Oude Veiling 16

1689 AA Zwaag

Over Vakkappers

Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.