Goedendag de neus trimmer ben ik niet te vrezen over . Die wil ik retourneren .We kunnen niet zien waar de batterij in moet . Mvg corina verwoerd
1e bestelling geplaatst. Helaas ging het mis bij DHL, waardoor de bestelling na 2 dagen vertraging weer retour werd gestuurd. Gebeld met de klantenservice. Vriendelijk geholpen en dezelfde bestelling werd nog diezelfde dag verzonden (nu met PostNL). Volgende dag netjes bij het afhaalpunt geleverd. Top.
Was verf gekocht gaf niet eens een kleur af. Troep zonde van mijn geld.
Beste Hanen, Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Wat enorm vervelend om te horen dat het door jou aangekocht niet aan jouw verwachting heeft voldaan. Op basis van jouw recensie hebben jouw bestelling doorgelopen en kunnen zien dat je een color wax hebt besteld. Color waxen geven een tijdelijke kleur aan het haar tot aan de volgende wasbeurt. Het betreft hier niet een (semi) permanente haarverven en hebben dan ook niet de eigenschappen van haarverven waar je naar refereert. Bij Vakkappers vinden wij het belangrijk dat je tevreden bent met het door jouw aangekochte product. Mocht je dus een bedenking hebben bij jouw aankoop, aarzel niet om onze klantenservice te contacteren en wij helpen je graag in het vinden van een oplossing. Nogmaals dank en wij zien jouw verdere correspondentie graag tegemoet. Met hartelijke groet, Het team van Vakkappers
Goed en snel geleverd
Goede service, snelle levering !
Ik heb helaas niets ontvangen , dus flink balen maar wel betaald en nu zeker weerwachten tot het terug gestort wordt . Ik ga wel naar de winkel is beter .
Beste Marlies Allereerst bedankt voor het delen van jouw ervaring met de levering van jouw pakket door de vervoerder DHL. Het spijt ons om te moeten vernemen dat de levering van jouw pakket helaas niet goed is gegaan en dit is uiteraard ook niet de afhandeling die je mag verwachten wanneer je bij Vakkappers iets aankoopt. Helaas ontvangen wij geen updates van de vervoerders in het geval van vertragingen of problemen met de levering en zijn wij afhankelijk van de informatie van onze klanten. Kan het kloppen dat behalve deze recensie over de levering van jouw pakket van 29 maart 2023, je nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice zodat wij jou een passende oplossing kunnen bieden? Om verdere ongemakken voor jou te voorkomen, zullen wij per direct in een privé bericht contact met je op nemen. Mocht je in de tussentijd totdat onze klantenservice contact met jou opneemt nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel niet om onze klantenservice te contacteren op 085-8770258 of per email naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Vakkappers
Heel sn geleverd ! En top kwaliteit tondeuse
Ik kocht de mooie clipper WAHL cordless Gold Edition. Goede kwaliteit.Zal jarenlang meegaan.
Goede service omtrent levering en vrouwtje dolblij Kwaliteit product en gaan zeker nog een keer bestellen Mvg jantje
Veel keuze, top producten en snelle levering
Ik wil deze mensen heel erg bedanken voor de service die ze naar mij hebben geleverd! Ben erg dankbaar. Mocht je het mij vragen, zou ik zeggen passeer deze mensen niet! Top producten, kwaliteit en mensen!
Erg bij met de kappersfiets ook als masseuse zeer geschikt tijdens mijn behandelingen.
Doos was al open geweest.
Beste Diana, Hartelijk dank voor het delen van shopping ervaring bij Vakkappers. Wij betreuren het te moeten vernemen dat jij van mening bent dat het door jouw aangekochte product als reeds open is geweest. Aangezien het product wat jij hebt aangekocht als een hygiëne artikel wordt gekenmerkt, besteden wij extra aandacht aan de controle van de verzegelingen die door de producent af-fabriek heeft aangebracht op de verpakkingen voordat wij deze inpakken en verzenden naar onze klanten. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan met jouw bestelling dan helpen wij jou graag verder met het oplossen hiervan. Op basis van jouw recensie hebben wij geprobeerd om te kijken of wij deze zeer ongebruikelijke melding van jouw eerder hebben mogen ontvangen maar kunnen helaas geen correspondentie terugvinden omtrent jouw bestelling en deze melding. Kan het kloppen dat je hierover (nog) geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice? Mogen wij je uitnodigen om via email of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij jouw melding op kunnen pakken en gezamenlijk het probleem in kaart kunnen brengen en jou zo snel als mogelijk een passende oplossing kunnen bieden? Alvast bedankt en wij zien jouw verdere correspondentie graag tegemoet. Met hartelijke groet, Team Vakkappers.nl
Top apparatuur. Levering ging niet in 1 keer goed doordat het een bedrijfsadres was maar particulier besteld is. Handleidingen van Wahl kunnen wel wat bondiger.
Besteld op vrijdag 16u45 (dus inderdaad vrij krap voor het weekend). Maar had dan toch minstens dinsdag het pakket verwacht. Heb het echter woensdag pas ontvangen.
Beste Patrick, Dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Wat vervelend om te horen dat de levering van jouw bestelling als Belgische klant langer heeft geduurd dan jouw verwachting. Bij Vakkappers begrijpen wij dat onze klanten hun bestellingen zo snel mogelijk in huis willen ontvangen wanneer zij hun mooie producten bij ons hebben besteld. Dit is dan ook de reden dat wij voor onze Belgische klanten een leverbelofte aanbieden dat voor alle bestellingen die wij op werkdagen voor 16:00 ontvangen deze dezelfde dag worden verzonden. En voor Belgische bestellingen die wij na 16:00 ontvangen kunnen pas de volgende werkdag worden verzonden. De levering van deze zendingen naar België duren doorgaans 1 – 2 dagen na de datum van verzending. Voor jouw bestelling specifiek, een bestelling op vrijdag om 16:45, klopt het inderdaad dat deze op maandag is verzonden en deze op woensdag is geleverd. Het is jammer dat wij hiermee niet aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat onze informatie pagina’s waar de bovenstaande informatie uitgebreid terug te vinden waren niet duidelijk/terug te vinden waren voor jou. Desondanks dat je jouw pakket later hebt ontvangen dan je had gewild, wensen wij jou heel veel plezier met jouw aankoop. Mocht je in de toekomst assistentie nodig hebben of andere vragen hebbe, aarzel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag verder. Met hartelijke groet, Team Vakkappers
Zeer snelle nette levering
Goed product, snelle levering.
Snel, makkelijk, direct, correct,,,
Vriendelijke verkoper Een kwaliteit product voor een voordelige prijs Zeker een aanrader
super gedaan.
Nog niets ontvang. Heb een winkel dus alle dagen thuis. Wel bericht van pakketbezorger" pakket terug gestuurd". Reden? Ben benieuwd of we nog iets horen of ontvangen. Vermoed van niet. Natuurlijk kan er iets mis gaan, maar daarna niets meer vernemen....Jammer. En jawel ben gebeld door bedrijf. Keurig te woord gestaan. Ze gaan vandaag het bestelde opnieuw verzenden ondanks dat ze het pakket nog niet retour hebben ontvangen. Heel vriendelijk en begripvolle verkoper. Echt een voorbeeld bedrijf!
Beste Rick, Allereerst bedankt voor het delen van jouw ervaring met de levering van jouw pakket door de vervoerder DHL. Het spijt ons om te moeten vernemen dat de levering van jouw pakket helaas niet goed is gegaan en dit is uiteraard ook niet de afhandeling die je mag verwachten wanneer je bij Vakkappers iets aankoopt. Helaas ontvangen wij geen updates van de vervoerders in het geval van vertragingen of problemen met de levering en zijn wij afhankelijk van de informatie van onze klanten. Kan het kloppen dat behalve deze recensie over de levering van jouw pakket van 16 maart 2023, je nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice zodat wij jou een passende oplossing kunnen bieden? Om verdere ongemakken voor jou te voorkomen, zullen wij per direct in een privé bericht contact met je op nemen. Mocht je in de tussentijd totdat onze klantenservice nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel niet om onze klantenservice te contacteren op 085-8770258 of per email naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Vakkappers
Originele beoordeling
Zeer prettig
Op een zondag besteld en maandagavond met DHL bezorgd. Super snel toch?
Top bedrijf
De Oude Veiling 16
1689 AA Zwaag
Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.