Duidelijk wanneer de tondeuse geleverd werd.

Heel blij met mijn tondeuses. Ze doen het erg goed. De levering zou op tijd zijn, maar door de bezorgdienst werd het anders. De tijden van track en trace klopten niet, s’ochtends ipv s’avonds, waardoor ik de tondeuses 2 dagen later kreeg.

Zie je wel

Nog niet openen,want mijn zoon morgen komt dan openen

Bezorger was duidelijk en op de zelfde dag geleverd

Snel makkelijk

Handige site en snelle levering

Snelle goede service & communicatie

Redelijk scherpe prijzen, reageren zeer snel op berichten & goede duidelijke communicatie. 1 minpuntje: sommige functionaliteiten van de website zijn niet 100%...... In het verleden al gedoe gehad met simpelweg aanmaken van een account & recent werkte reageren via het formulier op de website niet.

Na eerste zending die een beetje mis is gegaan buiten de schuld van vakkapers is er direct na een telefoontje geanticipeerd door het bestelde wederom en direct op te sturen. Top

snelle bezorging, uitstekend geleverd

Leveren snel wat besteld is, netjes verpakt aanleverd

Snel verzonden en als verrassing ingepakt

Ik had een tondeuse voor mijn man zijn verjaardag besteld. Komt het ontzettend netjes ingepakt binnen!! Ik was enorm verrast. Snel verstuurd en en perfecte tondeuse.

Lekker snel en volgens afspraak

Heel goede ervaring

Werkt uitstekend!

Werkt perfect en de accessoires die erbij zitten!

Slechte levering maar eind goed al goed

Op vrijdag besteld, zou dan maandag geleverd moeten worden. Maandag niets. Dinsdag zou het komen. Door drukte in verkeer niet gekomen. Gemaild en zou woensdag komen. Tot 22:45uur gewacht maar helaas niets gezien of gehoord. Gemaild en ben ook gebeld door vakkappers. Bedrijf wat aflevert is in gebreke gebleven maar wordt opnieuw ingepland. Gelukkig donderdagavond wel geleverd. Nog mailverkeer gehad en werd compensatie aangeboden door vakkappers. Jammer dat het zo moest lopen maar toch prima geholpen. Wahl detailer cordless li werkt super. Baard staat er weer strak bij.

Goede webshop met dito levering.

Gewoon wat je van een dergelijke webshop mag verwachten. Overzichtelijk en simpel bestelproces.

Netjes en werd ook nog gebeld ter bevestiging.

Ik ervaar het als prettig, enige minpunt is dat je voor avond levering extra moet betalen en daar dus moet voor opletten want staat automatisch aan.

Geweldig!!

0800 in de morgen viel mijn tondeuse kapot. Ik bestel een nieuwe op de website en krijg een halfuurtje daarna een telefoontje, van een hele Vriendelijke man met de vraag of het zakelijke adres klopt en of dat er mensen op locatie zijn, want het pakket staat klaar en wordt vandaag wordt geleverd. Ik was beetje met stomheid geslagen. Hoe persoonlijke en snel wil je het hebben. Geweldige service.

Professioneel

Ik kwam als nieuwe klant bij Vakkappers terecht, er werd gelijk veel hulp geboden. Verteld dat ik altijd contact op kan nemen. (Mijn vraag werd zelfs op een dag beantwoord dat ze zelf gesloten waren) Er werden adviezen gegeven en de service die erbij komt is gewoon geweldig, niks is teveel. En ze weten waar ze het over hebben. Ze kennen hun mooie producten door en door. Ik ben na deze ervaring erg tevreden en ik blijf absoluut klant! En zal jullie zeker aanbevelen bij collega's.

Erg prettig

Eerste keer besteld bij Vakkappers , fijne webshop en adres werd nog nagecontroleerd.

Uitstekende service

Bestelling in de ochtend geplaatst en dezelfde dag al in huis. Bij het navragen of dit ook echt van toepassing is erg vriendelijk te woord gestaan.

Goede communicatie en klantvriendelijk

Ik had mijn bestelling geplaatst maar wilde toch nog het een en ander aangepast hebben. Het contact was goed en ze denken echt met je mee. Zo hadden ze ook nog andere/betere suggesties. Ontzettend blij met de spullen voor mijn nieuwe kapsalon!

Super snelle levering en goede service

Heel erg blij met mijn nieuwe trimmer en tondeuse! Daarnaast ontving ik mijn bestelling nog dezelfde dag!

Een webshop met service van een echte winkel!

Alle kappersbenodigdheden voor mijn salon bestel ik op Vakkappers. Een mooi aanbod van producten die wij in onze salon vaak nodig hebben en dat altijd tegen een goede prijs. Service is hier nog zoals het hoort, geen lange emails over en weer, maar gewoon snel en persoonlijk contact!

De Oude Veiling 16

1689 AA Zwaag

Over Vakkappers

Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.