prima leverancier!

scherpe prijs voor prima kwaliteitsproduct en snel geleverd

Super goed en heel snel binne 24 uur mijn bestelling binnen super bedankt

Betrouwbare kwaliteit

Bestelproces: 10 Communicatie: 10 Levering: 10 Geen overbodige communicatie: 10 Uitmuntend-heel erg bedankt voor deze ervaring.

Super goede en snelle service!

Nieuw kappersinterieur besteld wat helaas op moment van bestellen niet op voorraad was. Heel goed geholpen via de klantenservice waardoor de bestelling veel sneller in huis was dan de verwachte leverdatum. Het interieur voldoet helemaal aan de verwachtingen. Ik kan iedereen aanraden hier te bestellen!

Fast shipping

On Friday afternoon I saw that the Cromini 2 from Moser was on sale so I purchased it. It was delivered around noon on Saturday. The Cromini, recommended by my hairdresser, is a nice piece of equipment that has worked flawlessly for the week I've had it.

Got all the items very fast and with outstanding quality as usual.

Heel tevreden

Het zijn hele vriendelijke mensen, helpen en informeren goed, als je vragen hebt dan zijn ze ervaren en weten wat ze zeggen. Nemen contact op bij geen vooraad en maken het dan ook goed met een leuke aanbod. Mijn bestelling was vertraagd en ze sijn meteen er achteraan gegaan zo dat ik mijn bestelling de volgende dag heb ontvangen. Bedankt en zeker tot de volgende bestemming..

Goed verpakt en netjes bezorgd

Altijd netjes verpakt en optijd bij je thuis bezorgd netjes toch Groetjes en tot de volgende keer

Topproducten met een superservice!

Op deze site vind ik telkens alle materialen die ik nodig heb om kwaliteit aan te bieden in de zaak. Telkens de dag erna worden deze verzorgd en correct geleverd. Buitengewoon goed in hun VAK ;-)

Ik ben heel tevreden met mijn product en de snelle levering ik heb em maandag besteld en de dag nadien dinsdag werd het al geleverd bedankt.

Snelle en goede afhandeling

Op de duidelijke site heb ik voor een goede prijs een tondeuse gekocht. De bijbehorende uitleg was goed.

goede prijs met goede service

Ik vind de website duidelijk met alle info over de producten die wil weten. Het was makkelijk om te bestellen en het product was er snel.

correcte en snelle levering en afhandeling

zie hierboven. Gewoon goed. Zoals het hoort.

Kwaliteit

Sneller geleverd dan verwacht Moser Fading blade snijmes als vervangend onderdeel besteld Quality material, best price and fast delivery

Mooie producten Werken perfect snelle levering

Mooie producten, scherpe prijzen en super snelle levering. Gewoon zoals het hoort

Bestellen bij Vakkappers is prettig

goede professionele artikelen, hanteert concurrerende prijzen, makkelijke duidelijke website, verschillende manieren van betaling, correcte afhandeling, snelle levering, voor specifieke informatie en zaken ook nog telefonisch bereikbaar Er zijn weinig profs die bij mij een 10 scoren

Perfecte ervaring

Ik ben zeer tevreden, de verzending was super snel en de kwaliteit is zeer goed. Bedankt!

Snelle reactie op een vraag. Snelle verzending.

Alles top: heldere site, super kwaliteit, snelle evering

Ik ben zeer tevreden over VakKappers. De Babyliss Foil die ik had besteld werd razendsnel geleverd en is van hoge kwaliteit en werkt als de beste.

Besteld de volgende dag in huis Prijs goed Kwaliteit goed Geen verbeterpunten super

Uitstekend; website, bestel proces en levering!

X

Buitengewoon correct!

Goede prijs, snelle verzending en duidelijke informatie op de webshop !

Helemaal super

Snelle en goede levering en service.

De Oude Veiling 16

1689 AA Zwaag

Over Vakkappers

Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.