Hele snelle levering

Ik heb niet lang moeten wachten op mijn bestelling.

Het product werkt uitstekend!

Vriendelijk en heel behulpzaam

Fijne website en vriendelijke en behulpzame en attente medewerkers!

Perfectie

Ik had besteld en kreeg m’n producten de volgende dag netjes en correct geleverd.

Zeer snel geleverd.

Trimmer werd zeer snel geleverd. Ook werd er de volgende dag gelijk gereageerd op een vraag van mij.

Super ervaring bij Vakkappers gehad bestelde s’avonds een tondeuse bedacht me later dat er nog wat bij moest dus mailde (21:30) met de vraag of het nog kon , ik kreeg gelijk antwoord dat het geen probleem was en de volgende ochtend stond het om 11 uur voor de deur! Waar maak je dat nog mee!! Super vriendelijke klantenservice en razendsnelle verzending eerlijke prijzen Zeker een aanrader

Super snel geleverd

Op tijd bezorgd Product zoals beschreven Geen problemen ervaren

Zondag besteld

Een bestelling op zondagmiddag plus verkeerd besteld. Via whatsapp gechat en onmiddellijk in orde gebracht. Volgende dag thuis ontvangen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering en een goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Een aanrader…+++

Nog niet meegemaakt zo’n goede en vriendelijke service…+++

zeer goed!

Ik zou vakkappers zeker aanbevelen aan mensen. Ik heb een zeer professionele en goede service gehad. Mijn bestelling werd geleverd zoals beloofd.. Ik ben zeer tevreden!

Gewoon top!

Geleverd volgens afspraak en zeer klantgericht. Op zondag een bericht gestuurd via Whatsapp en tot mijn verbazing binnen een uur antwoord. Zeker weten een aanrader, goede prijs goed product en perfecte levering!

Beste kapper groothandel nederland

Excellent service

I don’t Great service item delivered in time as promised. Item original Good quality Wahl machine. I appreciate and looking forward to buy another item.

Besteld netjes bezorgd Gekocht voor me zoon

Zeer tevreden met service en product

Ik kon gemakkelijk vinden waar ik naar op zoek was, en had ook voldoende keus. Bestellen was eenvoudig, en levering ook volgens verwachting

Direct gevonden wat ik zocht en snelle levering

Middels een overzichtelijke website met veel keuzemogelijkheden, snel een keuze kunnen maken. De levering was erg snel. Mijn complimenten

De artikelen waren goed en keurig snel geleverd.

Niets schlecht... ;-)

Ik het liever iets zwaarder gewild. Dat was mijn vorige (Wahl) wel. Verder scheert het prima.

Goed, snel, duidelijk en betrouwbaar.

De tondeuse besteld rond 10 uur in de avond en zoals er op de site staat was het er al de volgende dag, erg snel! Goede kwaliteit, precies zoals er vermeld staat. Alles was aanwezig en werkt goed, als we weer wat nodig hebben haal ik het weer hier.

Hele snelle levering en je wordt goed geïnformeerd via de mail!

Je hebt veel keus en aanbiedingen op de site toen ik het kocht. Mijn bestelling kwam de volgende dag, wat super fijn was. Ik raad het hier zeker aan!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd voor een nette prijs

Correct en op tijd geleverd.

Duidelijke uitleg over t product. Toegankelijke website. Snel geregeld.

Een 10 voor service

Kundige en vriendelijke klantenservice en razendsnelle verwerking en levering van mijn bestelling

De Oude Veiling 16

1689 AA Zwaag

Over Vakkappers

Vakkappers, dé kapperswinkel voor de PRO. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis.