Prima per, schrijft goed en netjes bedrukt

De eerste keer dat ik voor een vereniging 100 pennen heb laten bedrukken met een logo en tekst. Het logo bevat veel kleine details die perfect zijn overgekomen op de pen.

De pennen zijn grandioos en schrijven heerlijk

Je krijgt bij jullie hele goede service, jullie zijn heel snel en hele goede kwaliteit en niet duur. Ik ben ook blij met de kleine afname want bij andere moet je er 100 of 500 kopen en dan is het goed duur. Ik heb jullie site gelijk in mijn favorieten gezet dus ik kom altijd bij jullie terug. Marian Nihot.

Snel en meedenkend

Heb pennen besteld en had mijn logo zelf in PDF aangepast zodat het langwerpig op een pen paste. Ze gaven aan dat ze met de juiste formaten dit beter en mooier konden doen. Dit gedaan, de pennen zijn prachtig en snel geleverd.

Mijn logo paste niet goed op de pen, maar daar hebben ze een aangepast ontwerp voor gemaakt, dat er zeer goed uitzag. Dat had ik ook al de volgende dag. Het uiteindelijke product zag er goed uit. Zeker een aanrader.

Snel en scherp geprijsd

Bestellen ging snel en eenvoudig, de website is heel duidelijk en overzichtelijk. Levering was zoals aangegeven bij bestelling. Al met al zeer tevreden!

Hulde voor het bedrijf !

Dit was mijn 2de aankoop bij Pennenbedrijf en en verliep als eerste keer . Netjes en vlot op tijd geleverd TOP TOP

Top, erg mooie pennen en kwamen ook nog eens eerder binnen!

Wederom tevreden

Voor een 2e keer pennen laten bedrukken. Wederom tevreden, zowel over de pennen als de service (geleverd volgens afspraak, communicatie). Dank!

Toppers

Denken goed mee of iets past. Samen oplossing gevonden Zeer tevreden

fijne ervaring

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Heel prettig.

Goede eerste kennismaking, top producten

Voor het eerst een bestelling geplaats voor pennen en mokken. Pennen zien er goed uit, opdruk is mooi en precies naar wens. Ook de emaille mokken voldoen met een mooie duidelijke opdruk. Kregen netjes een bericht wanneer we het konden ophalen. Zelfs een kleine rondleiding gehad op de productie afdeling. Wij komen zeker terug.

Vlotte levering, pennen mooi bedrukt, goede communicatie

Perfect geregeld.

Pennen prima factuur niet.

De bestelling was binnen de opgegeven tijd geleverd. Na enkele weken kwam er echter nog een BTW factuur. Men was vergeten deze bij te factuur te verrekenen. Gemakkelijk hoor om op deze manier een goedkope prijs aan te bieden.

Snelle levering en fijne klantenservice

Het was mogelijk om de pennen snel te leveren toen ik de klantenservice belde. Goed verpakt en prima kwaliteit pennen.

Super ervaring

Heel goed geholpen en goede service gehad, er werd ook fijn meegedacht over de beste opzet op de pen voor ons logo.

Top!!!

Fijne pennen, goed gedrukt en geleverd. Snelle levertijd is eigenlijk relatief. Ik denk dan aan 1 a 2 dagen. Dit duurde iets langer, maar had geen haast. Het was keurig verpakt en goed Track & Trace. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

Grandioos snelle levering .

Ondanks een kleine hapering ( niet betaald bedrag ) betaling alsnog voldaan , waarna contact opgenomen over levering . Ben zeer correct behandeld door dame aan telefoon . En zeer kort daarna stond de bezorgdienst aan de deur met gevraagd artikel . Mooie balpennen met goed leesbare tekst !! Mocht ik ze nog een keer willen , is dit bedrijf voor mij nr 1 .

Goed geleverd

Hij was goed geleverd de aanstekers zijn goed gelukt en de pennen ook

keurig geholpen

Werd van tevoren nog gebeld dat 1 kleur te licht was en dan niet goed zichtbaar is, (werd iets donkerder). Mevr. aan de telefoon had alleen geen pen tot beschikking om notities te maken. "Pennendrukkerij";-)

Heel fijn om onze uitwerking tot leven te zien komen op een pen. De kleuren waren goed en zeker prijs-kwaliteit.

Goed redelijk snel klaar

Goed redelijk snel geleverd alleen met een druk foutje

Goed product

Ik ben blij met het resultaat en de redelijke kwaliteit van de goedkope aanstekers. Ik dacht dat het uiteraard aansteker zullen zijn die de hele tijd vastlopen etc. Gelukkig is dit niet het geval en werken ze prima. Ook de tekst die erop is gezet ziet er goed uit en is precies wat ik had verwacht.

Wij zijn zeer tevreden met de pennen. Modern ontwerp en nette bedrukking en bij vragen een snelle reactie. Ook de levertijd was supersnel! Prijs is ook goed.

Gildestraat 17

8263 AH Kampen

Over Pennendrukkerij.nl

Je zou het misschien niet denken als je op onze naam afgaat. Toch vind je bij Pennendrukkerij.nl veel meer dan alleen pennen. Je kunt bij ons ook terecht voor schrijfgerei, notitieboekjes, kantoorartikelen en relatiegeschenken. Zo schrijf je jouw succesverhaal, organiseer je jouw leven en zet je de volgende stap met je bedrijf samen met Pennendrukkerij.nl. Upload je design en plaats je bestelling. Pennendrukkerij.nl doet de rest! VOORDELEN VAN PENNENDRUKKERIJ.NL: - Al vanaf 25 stuks - Snelle levertijden - Eigen design uploaden - Géén instelkosten